Πιστεύω ολοκληρωμένος δικάναλος δεν θα τον βολέψει γιατί έτσι καταλήγει για αμιγώς δικάναλη ακρόαση οπότε αφήνει τον κινηματογράφο εκτός, δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει κάποια λειτουργία pass through ώστε να περάσει το σήμα απ τον av αλλά και πάλι θα αλλάξει η ηχητική ταυτότητα στον κινηματογράφο, με επιφύλαξη ό,τι λέω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει καλά τι θέλετε να κάνετε με τον Xtz. Επίσης ο marantz απ το ebay που βάλατε δεν έχει εξόδους προενίσχυσης και δεν θα δώσει αισθητά μεγαλύτερη ισχύ απ τον υπάρχον Yamaha. Γνώμη μου ξανά λέω εν πρώτης να αναβαθμίσει τον av με έναν Marantz - Denon που να έχουν εξόδους προενίσχυσης και στο μέλλον να χρησιμοποιήσει τις δύο απ αυτές και να κουμπώσει ένα δικάναλο τελικό για να οδηγήσει σωστά τα μπροστά ηχεία. Τουλάχιστον έτσι θα μπορέσει να καταλάβει αν τον ικανοποιούν και τα ηχεία ή θα προβεί στο μέλλον και σε αυτόν τον τομέα αναβάθμιση. Ενας δικάναλος τελικός είναι απ τις λίγες αγορές που αξίζουν ως επένδυση αφού δεν έχει κάτι για το οποίο θα χρειαστεί αναβάθμιση, είναι κάτι που θα σου μείνει εσαεί και σου δίνει τη δυνατότητα να "παίξεις" με μεγαλύτερο εύρος ηχείων.