Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Απίστευτη γκάφα του star. Πρόβαλε βίντεο από άσχετη σύλληψη Αλβανού κακοποιού που συνέβη στη πόλη Σκόδρα και το σύνδεσε με τον θανάτου του Κατσίφα. Αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να περπατάει, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πυροβοληθεί στο θώρακα και στο κεφάλι.Το γεγονός ότι η ώρα θανάτου του Κατσίφα ήταν περίπου στις 16:00 το απόγευμα (μέρα, όπως βλέπουμε και στα σχετικά βίντεο), σε αντίθεση με τα νυχτερινά πλάνα που προβάλουν, δεν τους προβλημάτισε.
Μάλιστα κάλυψαν το μπάνερ που υπήρχε στα πλάνα της αλβανικής τηλεόρασης (που ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σκόδρα), με το δικό τους και μετά αναρωτιούνται πώς και γιατί.
http://ellinikahoaxes.gr/2018/10/29/silipsi-katsifa/
 
Τι να πει κανείς.Ελπίζω να μην καταντήσουν έτσι και το αξιοπρεπές δελτίο του ΑΛΦΑ.
 
Ο Κοντομηνάς είναι στα τελευταία του...το κανάλι το έχει αναλάβει η κόρη του, που δεν το ήθελε εξ αρχής.
Γι αυτό πούλησε και τώρα κάνει μόνος του μπάλα ο Βαρδινογιάννης.
Μας ξεφορτώθηκε , έκανε ένα ωραίο deal με τον ΣΥΡΙΖΑ , που του έδωσε στο πιάτο το κλείσιμο του mega για να δηλώνει ότι χτύπησε τη διαπλοκή!
 
Ο Κοντομηνάς είναι στα τελευταία του...το κανάλι το έχει αναλάβει η κόρη του, που δεν το ήθελε εξ αρχής.
Γι αυτό πούλησε και τώρα κάνει μόνος του μπάλα ο Βαρδινογιάννης.
Μας ξεφορτώθηκε , έκανε ένα ωραίο deal με τον ΣΥΡΙΖΑ , που του έδωσε στο πιάτο το κλείσιμο του mega για να δηλώνει ότι χτύπησε τη διαπλοκή!

Εντάξει, είπαμε, ο ΣΎΡΙΖΑ φταίει για όλα, όχι και για το κλείσιμο του MEGA. Αν ήθελαν οι μέτοχοι να το κρατήσουν μια χαρά μπορούσαν να το κάνουν.
 
Η επίσημη ανακοίνωση της Motor Oil

H ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η κατά 100% θυγατρική της κυπριακή εταιρεία SEILLA ENTERPRISES LIMITED σύναψε με την κυπριακή εταιρεία ALPHA MEDIA GROUP LIMITED, την κυπριακή εταιρεία NEVINE HOLDINGS LIMITED, την κυπριακή εταιρεία SIXOMEN LIMITED και τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά το ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 30 Οκτωβρίου 2018.

Με το εν λόγω ιδιωτικό συμφωνητικό συμφωνείται η απόκτηση κοινού ελέγχου επί των εταιρειών: ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA) ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική ) και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96.5 στην Θεσσαλονίκη) μέσω των κατωτέρω ενεργειών:

1. Η SEILLA ENTERPRISES LIMITED θα καταβάλλει στην ALPHA MEDIA GROUP LIMITED 21,477,000 ευρώ για την απόκτηση ποσοστού 50% του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της NEVINE HOLDINGS LIMITED κατά ποσό 23.000.000 ευρώ, ως εξής:

η ALPHA MEDIA GROUP LIMITED θα καταβάλλει 11.477.000 ευρώ και η SEILLA ENTERPRISES LIMITED θα καταβάλλει 11.523.000 ευρώ. Στην συνέχεια η NEVINE HOLDINGS LIMITED θα καταβάλλει το ποσόν των 23.000.000 ευρώ προς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών: ΑΛΦΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. Παράλληλα, η ALPHA MEDIA GROUP LIMITED θα καταβάλλει 6.580.000 ευρώ για εξόφληση υφισταμένων υποχρεώσεων της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

2. Κατόπιν των ως άνω μεταβιβάσεων και αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου των παραπάνω εταιρειών, η μετοχική σύνθεση τους θα διαμορφωθεί ως εξής: Στην εταιρεία NEVINE HOLDINGS LIMITED: η SEILLA ENTERPRISES LIMITED θα κατέχει 1.002 ονομαστικές μετοχές. Τα δικαιώματα ψήφου 2 εκ των ανωτέρω μετοχών θα εκχωρηθούν προσωπικά στον κ. Δημήτρη Κοντομηνά. η ALPHA MEDIA GROUP LIMITED θα κατέχει 998 ονομαστικές μετοχές. Η NEVINE HOLDINGS LIMITED θα είναι κύριος μετοχών ποσοστού 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ.

Εκάστη εκ των ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και SEILLA ENTERPRISES LIMITED θα έχει μετοχές ποσοστού 24,95% της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.. Η NEVINE HOLDINGS LIMITED θα κατέχει το 99,95% του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΕ και το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

3. Η διοίκηση των εταιρειών NEVINE HOLDINGS LIMITED, ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε., ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. θα ασκείται από κοινού αφενός από την SEILLA ENTERPRISES LIMITED και αφετέρου από την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά για όσο διάστημα το ποσοστό της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED στην ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε υπερβαίνει το 33,4%.

Την ευθύνη της καθημερινής διαχείρισης θα την έχει ο διευθύνων σύμβουλος ο οποίος θα ορίζεται από την SEILLA ENTERPRISES LIMITED. Ως αποτέλεσμα των ως άνω συναλλαγών ο έλεγχος των ως άνω εταιρειών θα ασκείται από κοινού αφενός από την SEILLA ENTERPRISES LIMITED και αφετέρου από την ALPHA MEDIA GROUP LIMITED και τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά.

Η ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών εξαρτάται από την λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων ανταγωνισμού.

https://www.news247.gr/media/exagora-alpha-apo-vardinogianni-neo-topio-stin-tileorasi.6662795.html
 
Με το παραπάνω βλέπουμε και τη σημερινή αποτίμηση των ραδιοτηλεοπτικών (αν και πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη απομείωση).

Έχουμε και λέμε για 23.000.000 ευρώ ο όμιλος Βαρδινογιάννη αγοράζει το 50% του ALPHA τηλεοπτικό κανάλι με άδεια, και το 50% του 98,9 στην Αθήνα και του 96,5 στη Θεσσαλονίκη. Επίσςη την Alpha δορυφορική.

Αρα η ταινιοθήκη του MEGA ΑΞΊΖΕΙ πραγματικά πόσα εκατομμύρια ; Ποιά ήταν η εξασφάλιση των τραπεζών; Μα το είδαμε δεν δέχθηκαν ότι είχαν εγγυήσεις για 200.000.000 ευρώ από τα πνευματικά δικαιώματα του MEGA γι αυτό και έπνιξαν το κανάλι.
 
Ο Κοντομηνάς είναι στα τελευταία του...το κανάλι το έχει αναλάβει η κόρη του, που δεν το ήθελε εξ αρχής.
Γι αυτό πούλησε και τώρα κάνει μόνος του μπάλα ο Βαρδινογιάννης.
Μας ξεφορτώθηκε , έκανε ένα ωραίο deal με τον ΣΥΡΙΖΑ , που του έδωσε στο πιάτο το κλείσιμο του mega για να δηλώνει ότι χτύπησε τη διαπλοκή!

Μπορείς να μας πεις πώς έγινε το ντηλ με τον ΣΥΡΙΖΑ;
 
Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Ο Κοντομηνάς είναι στα τελευταία του...το κανάλι το έχει αναλάβει η κόρη του, που δεν το ήθελε εξ αρχής.
Γι αυτό πούλησε και τώρα κάνει μόνος του μπάλα ο Βαρδινογιάννης.
Μας ξεφορτώθηκε , έκανε ένα ωραίο deal με τον ΣΥΡΙΖΑ , που του έδωσε στο πιάτο το κλείσιμο του mega για να δηλώνει ότι χτύπησε τη διαπλοκή!

Έχεις δει δελτίο του STAR?Είναι χειρότερο από το MEGA.Κάνει τρομερή προπαγάνδα.Σήμερα ειδικά τα παραξήλωσαν.Φουλ εθνικιστικό.Άρα τι κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ;Τίποτα.Ίσα ίσα τώρα θα κάνει έτσι και τον ΑΛΦΑ που μέχρι τώρα είναι ισορροπημένο.
ΥΓ:Η Ζαχαρέα είναι διευθύντρια ειδήσεων και σύζυγος βουλευτή της ΝΔ.
 
Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Έχεις δει δελτίο του STAR?Είναι χειρότερο από το MEGA.Κάνει τρομερή προπαγάνδα.Σήμερα ειδικά τα παραξήλωσαν.Φουλ εθνικιστικό.Άρα τι κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ;Τίποτα.Ίσα ίσα τώρα θα κάνει έτσι και τον ΑΛΦΑ που μέχρι τώρα είναι ισορροπημένο.
ΥΓ:Η Ζαχαρέα είναι διευθύντρια ειδήσεων και σύζυγος βουλευτή της ΝΔ.
Ο Ρουσόπουλος δεν είναι βουλευτής.
 
H Ζαχαρέα είναι εξαιρετική δημοσιογράφος και η καριέρα της δεν συνδέεται με εκείνη του Ρουσόπουλου. Που κι εκείνος ήταν καλός δημοσιογράφος.
 
Μέχρι τη στιγμή που του ήρθε η ιδέα να σώσει και αυτός την Ελλάδα, ως πολιτικός... Όπως τόσοι άλλοι που πήδηξαν το αυλάκι αυτό...
 
Re: Απάντηση: Re: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Ο Ρουσόπουλος δεν είναι βουλευτής.


Δεν ειναι πλεον επειδη αναγκαστηκε να αποσυρθει μετα το σκανδαλο Βατοπεδιου οπου λεγεται οτι ηταν ο κινητηριος μοχλος. Κατω απο τη μυτη ή περα απο την μυτη του κουρασμενου Κωστακη.

Θα ηθελε πολυ να επανερθει στην πολιτικη σκηνη και εχω δει τελευταια καποιες εμφανισεις του που το δειχνουν ξεκαθαρα αλλα ειναι τοσο μεγαλη η μποχα απο το σκανδαλο -παρολο που λεει οτι αθωωθηκε οπως και ο Βουλγαρακης που τους κατηγορουσαν μαζι οτι εστησαν την κομπινα - που κανενας νεος wannabe καθαρος πρωθυπουργος δεν θα τολμουσε να τον ξεθαψει....


Οσο για την Ζαχαρεα ηταν οντως στο ξεκινημα της εξαιρετικη δημοσιογραφος αλλα η κοινη της πορεια με τον Ρουσοπουλο και τις μπιζνες του και ο πλουτισμος που επεδειξαν ξαφνικα την παρασυρει και αυτην στην συνειδηση του κοσμου .


Ο λογος της στα δελτια δεν μου μοιαζει απαραιτητα δεξιος. Δεν ειναι δικος της ομως ειναι ξεκαθαρο....
 
Στο θέμα του ALPHA σύμφωνα με αυτό:http://www.typologies.gr/sta-63-ekat-eyro-o-kyklos-ergasion-tis-alpha-doryforiki-tileorasi/
<<Η εταιρεία εμφάνισε ζημίες ύψους 3.536.519 ευρώ την προηγούμενη χρονιά, έναντι ζημιών ύψους 1.132.279 ευρώ το 2016. Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας ανήλθε στο τέλος του 2017 σε 104.330.498 ευρώ, εκ των οποίων τα 53.205.551 ευρώ προορίζονται για λοιπές βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις, τα 36.718.341 ευρώ σε βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις, τα 9.731.155 ευρώ σε λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και τα 4.675.449 ευρώ σε μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις.>>

άρα με τόσες ζημίες συν τα λεφτά της άδειας φαίνεται ο Κοντομηνάς τα έπαιξε.

Παράλληλα ήδη ξεκίνησε η προπαγάνδα στο happy day λέγοντας ότι η κυβέρνηση έκλεισε το μεγα για να κάνει πρεμιέρα το open.Μάλιστα.Ένα κανάλι είχαμε με ισορροπημένο δελτίο, πάει και αυτό!

'' Ερχονται περικοπές σε μισθούς και προσωπικό ''

http://www.zoornalistas.com/2018/10/blog-post_283.html
 
Ή με άλλα λόγια, τι συμβαίνει σε μια αγορά που μπαίνει σε καθεστώς υπερρύθμισης σε περίοδο κρίσης.
Με τη διαφημιστική δαπάνη να έχει μειωθεί δραματικά, με την ΕΡΤ να απολαμβάνει προνομιακή ρευστότητα μέσω υποχρεωτικής χρηματοδότησης και με κανάλια που πρέπει υποχρεωτικά να έχουν συγκεκριμένο αριθμό υπαλλήλων με δεδομένες αποδοχές.
Ο κρατισμός σκοτώνει.
Αυτά βέβαια θα τα βρούνε μπροστά τους, όταν θα είναι αντιπολίτευση και θα έχει η ΕΡΤ διευθύνοντα τον x Κεδίκογλου. Δεν πειράζει, εμείς θα μάθουμε.
Μόνο να μην αρχίσουν πάλι να μαζεύουν υπογραφές επειδή η εισφορά προς την ΕΡΤ είναι υποχρεωτική και συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό του ρεύματος.
 
Re: Απάντηση: Ιδιωτική τηλεόραση (όχι τεχνική συζήτηση)

Στο θέμα του ALPHA σύμφωνα με αυτό:http://www.typologies.gr/sta-63-ekat-eyro-o-kyklos-ergasion-tis-alpha-doryforiki-tileorasi/
<<Η εταιρεία εμφάνισε ζημίες ύψους 3.536.519 ευρώ την προηγούμενη χρονιά, έναντι ζημιών ύψους 1.132.279 ευρώ το 2016. Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας ανήλθε στο τέλος του 2017 σε 104.330.498 ευρώ, εκ των οποίων τα 53.205.551 ευρώ προορίζονται για λοιπές βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις, τα 36.718.341 ευρώ σε βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις, τα 9.731.155 ευρώ σε λοιπές μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις και τα 4.675.449 ευρώ σε μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις.>>

άρα με τόσες ζημίες συν τα λεφτά της άδειας φαίνεται ο Κοντομηνάς τα έπαιξε.

Παράλληλα ήδη ξεκίνησε η προπαγάνδα στο happy day λέγοντας ότι η κυβέρνηση έκλεισε το μεγα για να κάνει πρεμιέρα το open.Μάλιστα.Ένα κανάλι είχαμε με ισορροπημένο δελτίο, πάει και αυτό!

'' Ερχονται περικοπές σε μισθούς και προσωπικό ''

http://www.zoornalistas.com/2018/10/blog-post_283.html


Oι "ζημίες" στους χωρους αυτους γινοτναι ξεκαθαρα για φορολογικους λογους.

Στην ουσια ο Κοντομηνας παρεδωσε το καναλι τσεπωνοντας τα χρηματα της αδειας και οτι αλλο ακομα κανεις δεν ξερει σε καποιον που εχει ορεξη να το τρεξει.

Οχι επειδη ειχε χρεη και κινδυνευε.
 
Κάτι μου λέει οτι η χρονική συγκυρία που αλλάζει χέρια ο Αλφα δεν είναι τυχαία.
Με το καλό να μπεί και ο Μαρινάκης στο χορό μπας και με ΜΜΕ ελεγχόμενα από Αλαφουζο, Βαρδινογάννη, Μαρινάκη αποκτήσουμε επιτέλους την "fair and balanced" ειδησεογραφία που αξίζουμε,
ειδικά ενόψει προεκλογικής περιόδου.
 
Μα με τέτοια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα ιδιωτικά ΜΜΕ ποιος περιμένετε να αναλάβει να τρέξει κανάλι στην τηλεόραση ? Συνεταιρισμός δημοσιογράφων ?
Οι επιλογές είναι 2:
- Κάποιος χομπίστας με βαθιές τσέπες για να κάνει το κομμάτι του (για τη γυναίκα του, το γιό του τον άεργο κλπ, κλπ)
- Κάποιος με συμφέροντα είτε σε δημόσια έργα είτε με ανοικτές υποθέσεις με το κράτος.
Είπαμε, η υπερρύθμιση βολεύει αυτούς που είναι καλά τοποθετημένοι.
 
Για την ΕΡΤ υπάρχει άλλο νήμα. Το MEGA, καλώς ή κακώς μας τελείωσε επίσημα (προ πολλού δηλαδή)
το ζήτημα είναι: σήμερα τι μπορεί να δει κανείς αν ανοίξει την ιδιωτική τηλεόραση.
Αν υποθέσουμε οτι σβήνει η ΕΡΤ, όλα τα καναλια, τα ραδιόφωνα, πέφτει μαυρο παντού και μένουν τα ιδιωτικά
Τι? υπάρχει καμμια πρόταση?

Καμία, στη μικρή ελλαδίτσα* μας.
& μόνο στο άκουσμα για το μπάσιμο του τούρκου καναλάρχη στη χώρα μας, είχαμε ακούσει απο τα κανάλια, σημεία και τέρατα περι τούρκικης προπαγάνδας απο την μεριά του.
Όμως, και ο ανταγωνισμός θα μεγάλωνε, που σημαίνει πως το πρόγραμμα θα καλυτέρευε και αφού ζούμε μία ελεύθερη αγορά, γιατί να υπάρχει τόση αρνητικότητα?


*(Τόσο καιρό υπάρχουν άδειες ελεύθερες, μα δεν υπάρχει κανένας ξένος επιχειρηματίας καναλάρχης να ρίξει μια ματιά στην πιο όμορφη γωνία του κόσμου?) Αυτό θεωρώ πως πρέπει να μας ανησυχεί.