για παραδειγμα:
παίζω ένα demo dsf αρχείο και κάτω αριστερά γράφει DSD64 5645Kbps 44100HZ stereo και τον χρόνο, άρα δεν το έχω ρυθμίσει, έτι δεν είναι;
Υπαρχει κανενας λογος να βαλουμε το firmware ??
Καινουργιο ειναι ρε π@υστη μου ,τι μπορει να βελτιωσει??
Και ειδικα οταν στη σελιδα τους γραφει για ρισκα στην περιπτωση που δεν......
H λύση στο πρόβλημα σου είναι απλή. Bάλε το J River.
Σιγά το πράγμα.. απορώ με την υπομονή των φίλων που την παλεύουν με το Foobar και το στήσιμο του..
Σιγά το πράγμα.. απορώ με την υπομονή των φίλων που την παλεύουν με το Foobar και το στήσιμο του..
Αφού έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση ...Πας στα βελάκια ,επιλογές αναπαραγωγής κλικ,και bitstreaming yes ,divice settings κλικ ,ξεκλικαρεις το dop format.Πάντως μετά το τελευταίο στήσιμο που έκανα στον foobar παίζει τα πάντα bit prefect - native χωρίς καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις!
Στο JRMC θέλει αλλαγή για να παίξει "native" dsd και πάλι πίσω για όλα τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον δεν το έχω βρει πως γίνεται...
Εννοείς την 19 ναι;;Αφού έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση ...Πας στα βελάκια ,επιλογές αναπαραγωγής κλικ,και bitstreaming yes ,divice settings κλικ ,ξεκλικαρεις το dop format.
Ναι ακριβώς ,με την μόνη διαφορά εγώ έχω επιλέξει το asio του δικού μου dac .Πήγαινε studio ψηφιακής επεξεργασίας μήπως έχεις επιλέξει κανένα dsp.Εννοείς την 19 ναι;;
Ναι οκ... Το εχω καταφέρει να παίζει native dsd το θέμα είναι πως με αυτό το setting δεν παίζει μετά όλα τα υπόλοιπα.
Θυμάμαι πως κάπου είχα επιλέξει και native dsd.
Με τι output device εννοείς;
Με τον asio του ifi έτσι;;
Ναι ακριβώς ,με την μόνη διαφορά εγώ έχω επιλέξει το asio του δικού μου dac .Πήγαινε studio ψηφιακής επεξεργασίας μήπως έχεις επιλέξει κανένα dsp.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.