iFi iDSD Nano

κανένα οδηγό βήμα - βήμα βρε παιδιά; έχω πελαγώσει με το foobar (αρχάριος γαρ). Δεν ξέρω τι να κάνω, ακολουθώ τα βήματα που γράφτηκαν πιο μπροστά. Έχω εγκαταστήσει το foo_out_asio (το έχει με μαύρα) αλλά στους asio drivers εμφανίζει μόνο ifi στο output και δεν έχει τίποτα άλλο. Το nano έχει μόνιμα το cyan, μπορεί να το επηρεάζει ότι στον Πίνακα Ελέγχου είναι ηχεία-ifi usb και έχω δώσει από εκεί δειγματοληψία 32/196; Είμαι τελείως άσχετος ρε παιδιά. Βοήθειααααα, τα βήματα από το μηδέν αν μπορεί κάποιος που ρυθμισε το nano του με το foobar!!! :nounder::nounder:

για παραδειγμα:
παίζω ένα demo dsf αρχείο και κάτω αριστερά γράφει DSD64 5645Kbps 44100HZ stereo και τον χρόνο, άρα δεν το έχω ρυθμίσει, έτι δεν είναι;

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

για παραδειγμα:
παίζω ένα demo dsf αρχείο και κάτω αριστερά γράφει DSD64 5645Kbps 44100HZ stereo και τον χρόνο, άρα δεν το έχω ρυθμίσει, έτι δεν είναι;

Στο νήμα του foobar τα λέμε όλα αν ψάξεις.
Κοίταξε τα τελευταία ποστ,μόνο άλλαξε αυτό που λέει PCM και βάλε DSD.
Επίσης κάνε τις ρυθμίσεις που έχουμε πει εδώ στις προηγούμενες σελίδες στο ASIO (κάτω από το output).

Υπαρχει κανενας λογος να βαλουμε το firmware ??
Καινουργιο ειναι ρε π@υστη μου ,τι μπορει να βελτιωσει??
Και ειδικα οταν στη σελιδα τους γραφει για ρισκα στην περιπτωση που δεν......

Υπαρχει κανενας λογος να βαλουμε το firmware ??
Καινουργιο ειναι ρε π@υστη μου ,τι μπορει να βελτιωσει??
Και ειδικα οταν στη σελιδα τους γραφει για ρισκα στην περιπτωση που δεν......

υπάρχουν 2

1) ASIO 2.2 (μόνο με το νεο f/w έχεις αυτή την δυνατότητα)
2) παίζω τα πάντα native (από pc τουλάχιστον)

Άλλωστε για να έχει βγάλει η εταιρία νέο f/w δεν το έκανε στην τύχη... τουλάχιστον αυτή η εταιρία που απο τα λίγα που κατέω ξέρει τι κάνει!!!

φιλε μιχαλη αναβαθμισα fw και το εβαλά στον ενισχυτη.Μιλαμε πολυ πιο δεμενος ο ηχος απο το vdac πιο ανοικτη στερεοφωνια και το μπασο πολυ πιο χαμηλο και δεμενο.Αλλος ηχος!

H λύση στο πρόβλημα σου είναι απλή. Bάλε το J River.

με έσωσες! :worshippy:
Ευχαριστώ!
Το " σκατουλάκι" βγάζει έναν υπέροχο ζεστό ήχο! λέτε να φταίει που οδηγεί λαμπάτο ενισχυτή;

Σιγά το πράγμα.. απορώ με την υπομονή των φίλων που την παλεύουν με το Foobar και το στήσιμο του..

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Σιγά το πράγμα.. απορώ με την υπομονή των φίλων που την παλεύουν με το Foobar και το στήσιμο του..

Πέτρο,το σωστό στήσιμο του Foobar,είναι τίποτα μπροστά στο σωστό στήσιμο του Jriver.
To ότι το βάζει κανείς και παίζει κατευθείαν,δεν λέει απολύτως τίποτα.

Το foobar είναι παιχνιδάκι συγκριτικά.
Η μόνη διαφορά,είναι πως στο foobar πρέπει κανείς να εγκαταστήσει όποια δυνατότητα θέλει κι αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό.

Αν μη τι άλλο ξέρει κανείς απολύτως τι του γίνεται,πράγμα που με το Jriver ξέρεις μόνο αν ασχοληθείς αρκετά.
Όχι βέβαια πως είναι δύσκολο κι αυτό...

Και φυσικά το foobar είναι με διαφορά το πιό ελαφρύ και απροβλημάτιστο player.

Πάντως μετά το τελευταίο στήσιμο που έκανα στον foobar παίζει τα πάντα bit prefect - native χωρίς καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις!
Στο JRMC θέλει αλλαγή για να παίξει "native" dsd και πάλι πίσω για όλα τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον δεν το έχω βρει πως γίνεται...

Πάντως μετά το τελευταίο στήσιμο που έκανα στον foobar παίζει τα πάντα bit prefect - native χωρίς καμιά αλλαγή στις ρυθμίσεις!
Στο JRMC θέλει αλλαγή για να παίξει "native" dsd και πάλι πίσω για όλα τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον δεν το έχω βρει πως γίνεται...
Αφού έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση ...Πας στα βελάκια ,επιλογές αναπαραγωγής κλικ,και bitstreaming yes ,divice settings κλικ ,ξεκλικαρεις το dop format.

Αφού έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση ...Πας στα βελάκια ,επιλογές αναπαραγωγής κλικ,και bitstreaming yes ,divice settings κλικ ,ξεκλικαρεις το dop format.
Εννοείς την 19 ναι;;
Ναι οκ... Το εχω καταφέρει να παίζει native dsd το θέμα είναι πως με αυτό το setting δεν παίζει μετά όλα τα υπόλοιπα.
Θυμάμαι πως κάπου είχα επιλέξει και native dsd.
Με τι output device εννοείς;
Με τον asio του ifi έτσι;;

Last edited:
Τρια πραγματακια.
1)Και ομως το πετυχα και ειμαι αναβαθμισμενος!
2)Τελικα δεν μου το εγκαθιστα απο την αρχη ....ακουστε τι μου εκανε στο δικο μου κομπιουτερ...τα εγκαθιστουσε σε ΚΑΘΕ μια θυρα που το συνεδεα ξεχωριστα...τωρα οπου και να το βαλω (usb3 συμπεριλαμβανομενης) θεριζει!!
3)Ποσο κανει ο jriver ?? (γιατι ο τσαμπα που εχω εγω ,ο 14, δεν φτουραει μια ...ουτε wasapi δεν εχει).

Εννοείς την 19 ναι;;
Ναι οκ... Το εχω καταφέρει να παίζει native dsd το θέμα είναι πως με αυτό το setting δεν παίζει μετά όλα τα υπόλοιπα.
Θυμάμαι πως κάπου είχα επιλέξει και native dsd.
Με τι output device εννοείς;
Με τον asio του ifi έτσι;;
Ναι ακριβώς ,με την μόνη διαφορά εγώ έχω επιλέξει το asio του δικού μου dac .Πήγαινε studio ψηφιακής επεξεργασίας μήπως έχεις επιλέξει κανένα dsp.

Ναι ακριβώς ,με την μόνη διαφορά εγώ έχω επιλέξει το asio του δικού μου dac .Πήγαινε studio ψηφιακής επεξεργασίας μήπως έχεις επιλέξει κανένα dsp.

Όχι δεν έχω επιλέξει... Θα πάω σπίτι να το ξανακάνω από την αρχή..
Ποιον dac έχεις;

Ελα ντε!!!
Στο default που ειναι σε μενα 2048.
Αμ το usb streaming mode, που το βαζουμε οεοοοοο..
Αμα λεω οτι ειμαστε νταλκαδιαριδες αντρες, εμεις οι κομπιουτεροντιαδες, με μαλωνετε:flipout: