iFi iDSD Nano

Εννοώ αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει με το ντακ έστω και αν είναι σε root.

Εννοώ αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει με το ντακ έστω και αν είναι σε root.
Έχω εγκαταστημένα στο κινητό Gonemad, Rocketplayer, Power Player, Stock player, Google Play. Δε δουλεύει κανένα άλλο.

Παιδιά οι developers του UAPP έχουν φτιάξει έναν δικό τους driver που μπορεί με otg βέβαια να στέλνει audio από την USB θύρα της συσκευής, και ο οποίος μάλιστα δεν δουλεύει πάντα απροβλημάτιστα, ανάλογα με την συσκευή και το interface.
Μέχρι το Android L που υποτίθεται πως θα υποστηρίζει natively (ελπίζω γρήγορα χωρίς bugs) USB audio δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός βέβαια αν κάποιος είναι κάτοχος κάποιων από τα λίγα κινητά που οι εταιρίες κατασκευής τους ασχολήθηκαν με το θέμα και είναι USB audio capable (πχ SIII).

Παιδιά οι developers του UAPP έχουν φτιάξει έναν δικό τους driver που μπορεί με otg βέβαια να στέλνει audio από την USB θύρα της συσκευής, και ο οποίος μάλιστα δεν δουλεύει πάντα απροβλημάτιστα, ανάλογα με την συσκευή και το interface.
Μέχρι το Android L που υποτίθεται πως θα υποστηρίζει natively (ελπίζω γρήγορα χωρίς bugs) USB audio δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός βέβαια αν κάποιος είναι κάτοχος κάποιων από τα λίγα κινητά που οι εταιρίες κατασκευής τους ασχολήθηκαν με το θέμα και είναι USB audio capable (πχ SIII).
Κι εγώ SIII Έχω. Έλα όμως που δε δουλεύει.

Αλήθεια;; δεν ξέρω Κώστα... Από όσο έχω διαβάσει το sIII δουλεύει.. Μήπως έχει να κάνει με ρυθμίσεις ή ίσως συγκεκριμένα να το ifi;; δεν δουλεύει ούτε με το geek;;

Ουτε το S4. Ουτε ο Rocket στο HTC one mini 2. Βασικα μόνο ο UAPP δίνει ηχο στο ifi.

τότε παιδιά μάλλον έχει να κάνει με το ifi γιατί από όσο εχω διαβάσει το sIII έχει δυνατότητα usb audio... μιλάω μόνο για το SIII για τα υπόλοιπα δεν ξέρω... το ψάξατε και σε κανα head-fi??

Αντε βρε Γουγλι με το "Λου" ... βγάλτο.... αφού μου έρχεται να φλασαρω το developer prview στο Ν7 μόνο και μόνο για αυτό.... αλλά νομιζω το έχουν δώσει μόνο για το wifi μοντέλο και εγώ έχω το lte

Aυτό το ' χει δοκιμάσει κανείς; Μετατροπή mp3 σε dsd για πιο "αναλογικό" ήχο?

Πάντως η μετατροπή είναι απολεστική, χάνεται πληροφορία,
Οπότε με αρχή ένα Mp3 που είδη έχει χάσει πληροφορία
Κάνοντας το dsd θα χάσουμε και άλλη πληροφορία
Τώρα πως γίνεται το παραπάνω να το λένε ‛πιο αναλογικό ήχο’ δεν ξέρω :BDGBGDB55:

Το καλοκαιρινό τραπεζάκι του χαϊεντά (τρομάρα μου).
P8141160.jpg

Samsung Galaxy SIII, Usb Audio Player Pro, iFi iDSD Nano και ακουστικά Sony Mh1c.Σκέτη απόλαυση και ο καλύτερος τρόπος να διώξεις την κακοφωνία που ο ιδιοκτήτης του beach bar περνάει για μουσική.

Attachments

• P8141159.jpg
    P8141159.jpg
    126.6 KB · Views: 254
Θέλω να σας καταγγείλω στην διαχείριση για έκθεση σε ακατάλληλες φωτογραφίες σε ήδη 3 εβδομάδες εργαζόμενους!!!! :twoguns:
Πτού σας!

Απάντηση: Re: iFi iDSD Nano

Θέλω να σας καταγγείλω στην διαχείριση για έκθεση σε ακατάλληλες φωτογραφίες σε ήδη 3 εβδομάδες εργαζόμενους!!!! :twoguns:
Πτού σας!

Α,θα συμφωνήσω.
Ειδικά κάτι super moderators,το παράκαναν.
Και νησί με περίεργες θάλασσες και θέα ΚΑΙ φαγητό.

Συγχωρείται όμως,τον περιμένει ΠΟΛΥ δουλειά με την επιστροφή.
(Αν και μόνο άπραγος δεν ήταν,ακόμα και στο νησί... )

Doc και γαμώ τη θέα έχεις εκεί πάνω.... :2thumb22sup:

Δεν γραφω τπτ και για τα παϊδάκια και την σπιτικη φετα γιατι θα μου την πέσουν παλι οτι τρωω τον αγλεουρα, κοπάδια ολόκληρα και αλλα χαριτωμένα.. Οποτε ας μεινουμε στο κυριως offtopic, την θεα..

http://www.kampitavernastavros.gr/gr-photos.html