Έχω εγκαταστημένα στο κινητό Gonemad, Rocketplayer, Power Player, Stock player, Google Play. Δε δουλεύει κανένα άλλο.Εννοώ αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να παίξει με το ντακ έστω και αν είναι σε root.
Κι εγώ SIII Έχω. Έλα όμως που δε δουλεύει.Παιδιά οι developers του UAPP έχουν φτιάξει έναν δικό τους driver που μπορεί με otg βέβαια να στέλνει audio από την USB θύρα της συσκευής, και ο οποίος μάλιστα δεν δουλεύει πάντα απροβλημάτιστα, ανάλογα με την συσκευή και το interface.
Μέχρι το Android L που υποτίθεται πως θα υποστηρίζει natively (ελπίζω γρήγορα χωρίς bugs) USB audio δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Εκτός βέβαια αν κάποιος είναι κάτοχος κάποιων από τα λίγα κινητά που οι εταιρίες κατασκευής τους ασχολήθηκαν με το θέμα και είναι USB audio capable (πχ SIII).
Aυτό το ' χει δοκιμάσει κανείς; Μετατροπή mp3 σε dsd για πιο "αναλογικό" ήχο?
Θέλω να σας καταγγείλω στην διαχείριση για έκθεση σε ακατάλληλες φωτογραφίες σε ήδη 3 εβδομάδες εργαζόμενους!!!! :twoguns:
Πτού σας!
Θέλω να σας καταγγείλω στην διαχείριση για έκθεση σε ακατάλληλες φωτογραφίες σε ήδη 3 εβδομάδες εργαζόμενους!!!! :twoguns:
Πτού σας!
Doc και γαμώ τη θέα έχεις εκεί πάνω.... :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.