Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Δεν είναι μαυρίλα . Είναι η ελληνική πραγματικότητα που τα μισά λεφτά είναι φόροι.
Τα 30-36 είναι τιμες Γερμανίας;
χαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ.
Βρε Τασο διαβαζε λιγο τι σου γραφω.
Και οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα.
Δεν είναι μαυρίλα . Είναι η ελληνική πραγματικότητα που τα μισά λεφτά είναι φόροι.
Τα 30-36 είναι τιμες Γερμανίας;
χαχαχαχαχαχαχαχα ΟΚ.
Σύμφωνοι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή. Προφανώς και δεν θα γίνει η μετάβαση από την μια μέρα στην άλλη και πιθανότατα να υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος πιο αποδοτικός, ώστε να ξοδευτεί αυτό το κονδύλι. Δεν μπορώ όμως παρά να επικρότησω την προσπάθειά.Με μια μικρή λεπτομέρεια: να υπάρχει δίκτυο ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Από αυτό απέχουμε παραααααα πολύ.
Σύμφωνοι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η αρχή. Προφανώς και δεν θα γίνει η μετάβαση από την μια μέρα στην άλλη και πιθανότατα να υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος πιο αποδοτικός, ώστε να ξοδευτεί αυτό το κονδύλι. Δεν μπορώ όμως παρά να επικρότησω την προσπάθειά.
Οι μετρήσεις και το τελικο αποτέλεσμα αυτων που παρουσιάζουν βγαίνουν με τον νεο τροπο υπολογισμού WLTP ( Worldwide Harmonized Vehicle Test Procedure) που πρόσφατα διαδέχθηκε το παλιο τροπο που ειχαμε απο την δεκαετια του 90.Να θέσω μιά γενικής φύσεως ερώτηση : όταν μιά εταιρεία διαφημίζει πχ 350 χλμ αυτονομία, την πιστεύουμε; Και γιατί να τη πιστεύσουμε; δεν είναι οι ίδιοι που λέγανε λχ κατανάλωση ενός "υβριδικού" 3-3,20 λτ/100χλμ, ενώ αυτή που μετρούσαμε στην πράξη ήταν 4,2~5,5 λτ/100 χλμ.......:guitarist:
Σωστά! Αλλά το θέμα δεν είναι αν λένε ψέμματα, απλά καλύπτονται πίσω από διάφορα ακαταλαβίστικα "πρότυπα", διάβαζε πχ "κύκλος μέτρησης WLTP", οπότε καταλάβαμε : ότι λένε x0.6~0.7
Πάμε παρακάτω :....ταχυφόρτιση ~30 λεπτά (ο Θεός να την κάνει) στο 80% του "φορτίου" .....Τι' ν' τούτο πάλι; είμαι σίγουρος ότι είναι κάτω, πολύ κάτω απ' το 80% της αυτονομίας της πλήρους φόρτισης (~6 ώρες). Συμπέρασμα δικό μου " η υπόθεση θέλει ακόμα πολύ δουλειά"......
Την πιστεύεις. Δεν λέει ψέματα. Χωρίς να πειραξεις τίποτα και με νορμάλ ταχύτητα.
Αλλά όμως μειώνονται δραστικα αν πηγαίνεις με 150, αν ανοίξεις air-condition, αν είσαι στο ελληνικό καλοκαίρι με 40+ βαθμούς στην άσφαλτο, αν έχεις ανοικτά μπλιμπλικια κασετόφωνα , φορτίζεις κινητά κλπ.
ΧΑΛΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ για να μην πω λιγότερα.
Σκέψου το εξης απλό: ΟΤΙ και να κάνεις στο αμάξι, έχει επίπτωση στην μπαταρία δηλαδή στην αυτονομία.
Καλοριφέρ τον χειμώνα; Δουλεύουν αντιστάσεις, άρα μπαταρία.
Προσωπικά θέλω να δω 700 χιλιόμετρα στα χαρτιά για να έχω 450 σίγουρα όπως ΕΓΩ θέλω να κάνω κουμάντο. Όχι το αμάξι να μου κάνει κουμάντο.
Ξέχασες και το ιδανικό "πόδι". Γιατί σε όλες τις πραγματικές συνθήκες το πόδι μας παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο. Εγώ πού έχω πολύ ελαφρύ πόδι θα είμαι κοντά στις τιμές τους, ένας με νευρικό πόδι θα τις διπλασιάσει.Να σας πω το άλλο: έχετε καταφέρει ποτέ να πιάσετε το περιβόητο 0-100 που μας υπόσχονται στα χαρτιά;
Ξέρετε γιατί ε;
Διότι υποθέτουν ότι γίνεται ιδανικό ξεκίνημα, σε ιδανική άσφαλτο (πίστα) με ιδανικά λάστιχα (brand new) και χωρίς βέβαια περιττό βάρος (καυσιμα κλπ).
Ακριβώς γι αυτό, πλέον πιστεύω μόνο τον εαυτό μου και κρατάω μικρό καλάθι σε όλες αυτές τις μετρήσεις με τις βαρυγδουπες τάχα μου αντικειμενικές μεθόδους.
Ξέρουμε όντως αυτά τα οχήματα μηπως έχουν άλλη μπαταρία για τα ηλεκτρικά φορτία του αυτοκινήτου και άλλη για τον κίνητηρα. Τότε θα επέφτε στο μισό η αυτονομία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.