Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

Απάντηση: Re: Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

δυσκολα τα παιρνεις τα 6
Αν μου το κλεψουν τοσα θα παρω , αφου ειναι συμφωνημενο απο την ασφαλεια στο συμβολαιο.... Και σε αγγελιες το δινουν 6.500+ Τωρα που θα γινει τον Φεβρουαριο η ανανεωση λογικα θα πεσει στα 5.000 και το βρισκω λογικο. Εγω αν το πουλουσα τωρα , κατω απο 4.500 δεν το δινω. Μιλαμε για την καλη εκδοση intence , αυτοματο που δεν θα το βρεις σε αγγελιες κατω απο 6.000 με 100.000χλμ...

Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

Αν μου το κλεψουν τοσα θα παρω , αφου ειναι συμφωνημενο απο την ασφαλεια στο συμβολαιο.... Και σε αγγελειες το δινουν 6.500+ Τωρα που θα γινει τον Φεβρουαριο η ανανεωση λογικα θα πεσει στα 5.000 και το βρισκω λογικο. Εγω αν το πουλουσα τωρα , κατω απο 4.500 δεν το δινω. Μιλαμε για την καλη εκδοση intence , αυτοματο.

εύχομαι να μην σου χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις. Τα μισά συζητιούνται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

εύχομαι να μην σου χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις. Τα μισά συζητιούνται.
Με ποια λογικη; Οταν εχεις κανει ασφαλεια κλοπης με προσυμφωνημενο ποσο τα 6.000 και τρεχουσα τιμη μεταχειρισμενου τα 6.500 απο που προκύπτουν τα μισα;
Σκοπος της αποζημιωσης ειναι να μπορεσεις να παρεις αμεσα ενα ιδιο μεταχειρισμενο. ΙΔΙΟ. Ε για να παρω ιδιο θελω πανω απο 5.000 , αν βρω.

με τη λογική των ασφαλιστικών.
Αστο καλύτερα.
Με την λογικη οτι δεν θα τους πας δικαστικα...Και αν ειναι να μου κοψουν 2-3 χιλιαρικα ανετα τα χαλας για να τους πας δικαστικα.

έχεις πάει πολλές τέτοιες περιπτώσεις δικαστικά?
Τέλος πάντων. Αστο καλύτερα. Είμαστε και ΟΤ

Ναι. Δεν έχω σκοπό να ξανά αλλάξω ταχύτητα στη ζωή μου
Καλοταξιδο και πραγματικά αξιοζήλευτο το αυτόματο.
Και εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς η Hyundai το αυτόματο για κάποιο λόγο το δίνει μόνο στο i20 ( στον χιλιαρι) και όχι στα μεγαλύτερα μοντέλα της.

Καλοταξιδο και πραγματικά αξιοζήλευτο το αυτόματο.
Και εγώ θα το ήθελα αλλά δυστυχώς η Hyundai το αυτόματο για κάποιο λόγο το δίνει μόνο στο i20 ( στον χιλιαρι) και όχι στα μεγαλύτερα μοντέλα της.
Και το ι30 εχει αυτοματο με τον 1.5

Και το ι30 εχει αυτοματο με τον 1.5
Με τον 1.4 έχει και τους 140 ίππους αλλά εγώ αναφέρομαι στον χιλιαρι που είναι ίδιος στο kona στο i30 και στο i20 αλλά μόνο στον τελευταίο έχουν το αυτόματο.

Με την λογικη οτι δεν θα τους πας δικαστικα...Και αν ειναι να μου κοψουν 2-3 χιλιαρικα ανετα τα χαλας για να τους πας δικαστικα.

Απ'όσο ξέρω κι απ'όσο συζήτησα με φίλο ασφαλιστή, δεν έχει σημασία για τι ποσό ασφαλίζεις - προς τα πάνω - το αυτοκίνητό σου. Οταν έρθει η ώρα της κρίσης, τα λεφτά που θα πάρεις σε περίπτωση κλοπής / ολικής καταστροφής, κλπ (ανάλογα με το τι έχεις συμπεριλάβει στο συμβόλαιο), δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί την τρέχουσα αγοραστική αξία του αυτοκινήτου στους σχετικούς πίνακες των ασφαλιστικών εταιριών. Παραδόξως, τίποτα δεν τους εμποδίζει να σε αφήνουν να το ασφαλίζεις για πχ. 30 ή 50 χιλιάδες ευρώ, και ούτε σου λένε οτι δεν θα τα πάρεις τα λεφτά αυτά, αν και τα ποσά που πληρώνεις γι'αυτή σου την επιλογή ετησίως είναι περισσότερα. Δικαστικώς δικαιώνονται αυτοί γιατί εκπληρώνουν αυτό που η νομοθεσία τους υποχρεώνει να πληρώσουν - την τρέχουσα επίσημη αγοραστική αξία. Γι'αυτό και η διαφορά των 5.000Ε (αποζημίωση) με τα 50.000Ε είναι μικρή στο ετήσιο κόστος ασφάλισης για τον πελάτη - η εταιρεία ξέρει οτι δεν θα σου τα δώσει, γι'αυτό και σε χρεώνει επιπλέον τόσο ωστε να μην πονηρευτείς ή ζοριστείς. Είναι ότι προλάβουν ν'αρπάξουν απο τον καθέναν...

Για τα υβριδικά corolla υπάρχει καμία γνώμη;
Η κάποιος που να έχει;

Με τον 1.4 έχει και τους 140 ίππους αλλά εγώ αναφέρομαι στον χιλιαρι που είναι ίδιος στο kona στο i30 και στο i20 αλλά μόνο στον τελευταίο έχουν το αυτόματο.

Αν σου πω οτι πιστευω οτι ειναι θεμα αντιπροσωπειας και οχι της Hyundai; Δεν παιρνω και ορκο, αλλα σε αλλες αγορες μπορει να υπαρχει αυτος ο χιλιαρης στο i30 , οπως υπαρχει ο diesel 1.0 DCT turbo στην Γερμανια που απο εδω απουσιαζει...

Απ'όσο ξέρω κι απ'όσο συζήτησα με φίλο ασφαλιστή, δεν έχει σημασία για τι ποσό ασφαλίζεις - προς τα πάνω - το αυτοκίνητό σου. Οταν έρθει η ώρα της κρίσης, τα λεφτά που θα πάρεις σε περίπτωση κλοπής / ολικής καταστροφής, κλπ (ανάλογα με το τι έχεις συμπεριλάβει στο συμβόλαιο), δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί την τρέχουσα αγοραστική αξία του αυτοκινήτου στους σχετικούς πίνακες των ασφαλιστικών εταιριών. Παραδόξως, τίποτα δεν τους εμποδίζει να σε αφήνουν να το ασφαλίζεις για πχ. 30 ή 50 χιλιάδες ευρώ, και ούτε σου λένε οτι δεν θα τα πάρεις τα λεφτά αυτά, αν και τα ποσά που πληρώνεις γι'αυτή σου την επιλογή ετησίως είναι περισσότερα. Δικαστικώς δικαιώνονται αυτοί γιατί εκπληρώνουν αυτό που η νομοθεσία τους υποχρεώνει να πληρώσουν - την τρέχουσα επίσημη αγοραστική αξία. Γι'αυτό και η διαφορά των 5.000Ε (αποζημίωση) με τα 50.000Ε είναι μικρή στο ετήσιο κόστος ασφάλισης για τον πελάτη - η εταιρεία ξέρει οτι δεν θα σου τα δώσει, γι'αυτό και σε χρεώνει επιπλέον τόσο ωστε να μην πονηρευτείς ή ζοριστείς. Είναι ότι προλάβουν ν'αρπάξουν απο τον καθέναν...
Το αυτοκινητο μου ειναι ασφαλισμενο στην τρεχουσα εμπορικη αξια και λιγο πιο κατω λογω χιλιομετρων για αυτο μου φαινεται παραδοξο η ασφαλιστικη να μου δωσει τα μισα. Μαλιστα σωστα απαξιωνεται καθε χρονο στο ασφαλιστηριο, απλα η anytime μου εριξε 1000 την αξια , οταν ως "αλλος" πελατης με το ιδιο αυτοκινητο και αλλα στοιχεια το ασφαλιζε για περισσοτερα... Δεν ειπα οτι ζητησα να το ασφαλισουν περισσοτερο απο οσο αξιζει, ζητησα να το ασφαλισουν οσο θα το ασφαλιζαν σε "αλλο" πελατη. Αυτη τη στιγμη το car.gr το μοντελο μου ακριβως το ιδιο κοστιζει το λιγοτερο 6.500 . Με λιγοτερα χιλιομετρα ομως.

Η κάποιος που να έχει;

έχω το yaris 2 χρόνια,
δε θα αγόραζα ξανά μη υβριδικό συτοκίνητο για την πόλη,
οικονομία, άνεση, ησυχία
απουσία της ενοχλητικής μίζας στα φανάρια

σε κράτημα και αίσθηση κατασκευής, ένα σκαλί κάτω από τα VW που είχα προηγουμένως

Αν σου πω οτι πιστευω οτι ειναι θεμα αντιπροσωπειας και οχι της Hyundai; Δεν παιρνω και ορκο, αλλα σε αλλες αγορες μπορει να υπαρχει αυτος ο χιλιαρης στο i30 , οπως υπαρχει ο diesel 1.0 DCT turbo στην Γερμανια που απο εδω απουσιαζει...

Ναι συνήθως οι φουλ εκδόσεις στην χώρα μας είναι αρκετά ελλειπής σε σχέση με αυτές της Γερμανίας και Βρετανίας αλλά όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο εδώ η πρακτική είναι ίδια.
Για ανεξήγητο λόγο ο ίδιος κινητήρας δεν προσφέρεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο i30 πουθενά.
Επέτρεψε μου μια διόρθωση
Η Hyundai πλέον δεν βγάζει diesel σε κάτω από 1.6κ.ε.

έχω το yaris 2 χρόνια,
δε θα αγόραζα ξανά μη υβριδικό συτοκίνητο για την πόλη,
οικονομία, άνεση, ησυχία
απουσία της ενοχλητικής μίζας στα φανάρια

σε κράτημα και αίσθηση κατασκευής, ένα σκαλί κάτω από τα VW που είχα προηγουμένως

Τι κατανάλωση εχεις και πόσο τέλη κυκλοφορίας έχει?

Ναι συνήθως οι φουλ εκδόσεις στην χώρα μας είναι αρκετά ελλειπής σε σχέση με αυτές της Γερμανίας και Βρετανίας αλλά όσον αφορά το αυτόματο κιβώτιο εδώ η πρακτική είναι ίδια.
Για ανεξήγητο λόγο ο ίδιος κινητήρας δεν προσφέρεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο i30 πουθενά.
Επέτρεψε μου μια διόρθωση
Η Hyundai πλέον δεν βγάζει diesel σε κάτω από 1.6κ.ε.
Εχεις δικιο. Καποιο μπερδεμα εκανε η μεταφραση στα αγγλικα στο γερμανικο site και μου εβγαζε οτι ο 1.0 diesel υπαρχει και μαλιστα και σε DCT.

Το καλο ειναι οτι ειδα το IONIQ που βλεπω οτι υπαρχει σε τρεις εκδοσεις. Ηλεκτρικο, Υβριδικο και plug in υβριδικο. Μαλιστα η τιμη του για plug in υβριδικο ειναι πολυ καλη 32.000, χαμηλοτερα απο το ηλεκτρικο (34.900 ) και το απλο υβριδικο ξεκιναει στα 25.800

Η κάποιος που να έχει;

ειχαμε ακριβως την κουβεντα του με φιλο αυτο το ΣΚ. Για τα νεα corolla εχουν ειπωθει τα καλυτερα λογια (εννοειται για τις υβριδικες εκδοασεις, καθως σε αυτες πεφτει ολο το ενδιαφερον). Επισης, υπαρχει η εκδοση touring που ειναι wagon και προσφερει χωρους που ανετα ικανοποιουν τον οικογενειαρχη.

Το κακο ειναι οτι ο υβριδικος 1.8 ειναι σχετικα αναιμικος και για αυτον τον λογο η εταιρεια εφτιαξε τον καινουριο 2.0 υβριδικο κινητηρα, ο οποιος προσθετει ελαχιστη ιπποδυναμη, αλλα κυριως "γεμιζει" την αποδοση του κινητηρα. Το κακο ομως ειναι οτι πεφτει στα τεκμηρια και το τελος πολυτελους διαβιωσης της ελλαδαρας. Αν σκεφτεσαι προς υβριδικη corolla και εχεις την ανεση να πας στον διλιτρο, να το κανεις οπωσδηποτε. Αν δεν θελεις να γινεις χορηγος του ελληνικου κρατους, τοτε πριν παρεις την αποφαση κανε πολυ προσεκτικο test drive τοσο σε συνθηκες πολης οσο και αυτοκινητοδρομου, ωστε να δεις τον κινητηρα σφαιρικα.

Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

Εχεις δικιο. Καποιο μπερδεμα εκανε η μεταφραση στα αγγλικα στο γερμανικο site και μου εβγαζε οτι ο 1.0 diesel υπαρχει και μαλιστα και σε DCT.

Το καλο ειναι οτι ειδα το IONIQ που βλεπω οτι υπαρχει σε τρεις εκδοσεις. Ηλεκτρικο, Υβριδικο και plug in υβριδικο. Μαλιστα η τιμη του για plug in υβριδικο ειναι πολυ καλη 32.000, χαμηλοτερα απο το ηλεκτρικο (34.900 ) και το απλο υβριδικο ξεκιναει στα 25.800
Λινκ με τις τιμές;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα - BEV

Λινκ με τις τιμές;

https://www.hyundai.de/ Το Γερμανικο site. Βεβαια εδω θα μπει επιπλεον καπελο λογο ΦΠΑ και διαφορα στο τελος ταξινομησης. Υπολογιζω 3-4 χιλιαρικα οι τιμες πανω για Ελλαδα...