Σταύρος Κ.
Established Member
- 19 June 2006
- 227
110 κιλά αγύμναστος και με πατρικό (εξοχικό) στις παρυφές της πόλης.
Πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ πάντα ποδήλατο για τις εκεί μετακινήσεις μου.
Τα τελευταία χρόνια όμως – ειδικά τα Μεσημέρια του Αυγούστου – ζοριζόμουνα.
Έψαχνα λοιπόν για κάτι με υποβοήθηση.
Δεν με ενδιέφερε η ευκολία του γκαζιού.
Αν την ήθελα θα προτιμούσα ένα κιτ βενζινοκίνητου με 120€ (4Τ) ή ένα «χρεπι» παπάκι.
Σχεδόν μηδενική συντήρηση και μόνο ανάγκη για καύσιμο.
Έψαξα, διάβασα, άρχισα τελικά τις παραγγελίες για να τροποποιήσω ένα ποδήλατο με κιτ μεσαίας τριβής (TSDZ2).
Το ολοκλήρωσα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στο εξοχικό με άδεια.
Δηλώνω ικανοποιημένος !
Μου προσφέρει όσα είχα ως στόχο.
Α ! Το κιτ διαθέτει και χειρογκαζο το οποίο όμως δεν εγκατέστησα.
Είναι κιτ με αισθητήρα ροπής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν λειτουργεί on/off αλλά υποβοηθά όσο κάνεις πετάλια (& μόνο) και μάλιστα με ένταση ανάλογη της πίεσης που ασκείς στο πεντάλ.
Νιώθεις σαν να έχεις πόδια superman (για τα δικά μου δεδομένα).
Από τα έτοιμα είχα κατασταλάξει στην αμερικανική Rad Power Bikes, η οποία άνοιξε υποκατάστημα στην Ευρώπη και στέλνει και στην Ελλάδα.
Γαϊδουρίσια ποδήλατα, με φαρδιά λάστιχα, προορισμένα για Αμερικάνους (ενίοτε ευτραφείς).
Το DIY τελικά το προτίμησα γιατί βρήκα «Δότη» σκελετό της αρεσκείας μου.
Πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ πάντα ποδήλατο για τις εκεί μετακινήσεις μου.
Τα τελευταία χρόνια όμως – ειδικά τα Μεσημέρια του Αυγούστου – ζοριζόμουνα.
Έψαχνα λοιπόν για κάτι με υποβοήθηση.
Δεν με ενδιέφερε η ευκολία του γκαζιού.
Αν την ήθελα θα προτιμούσα ένα κιτ βενζινοκίνητου με 120€ (4Τ) ή ένα «χρεπι» παπάκι.
Σχεδόν μηδενική συντήρηση και μόνο ανάγκη για καύσιμο.
Έψαξα, διάβασα, άρχισα τελικά τις παραγγελίες για να τροποποιήσω ένα ποδήλατο με κιτ μεσαίας τριβής (TSDZ2).
Το ολοκλήρωσα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στο εξοχικό με άδεια.
Δηλώνω ικανοποιημένος !
Μου προσφέρει όσα είχα ως στόχο.
Α ! Το κιτ διαθέτει και χειρογκαζο το οποίο όμως δεν εγκατέστησα.
Είναι κιτ με αισθητήρα ροπής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν λειτουργεί on/off αλλά υποβοηθά όσο κάνεις πετάλια (& μόνο) και μάλιστα με ένταση ανάλογη της πίεσης που ασκείς στο πεντάλ.
Νιώθεις σαν να έχεις πόδια superman (για τα δικά μου δεδομένα).
Από τα έτοιμα είχα κατασταλάξει στην αμερικανική Rad Power Bikes, η οποία άνοιξε υποκατάστημα στην Ευρώπη και στέλνει και στην Ελλάδα.
Γαϊδουρίσια ποδήλατα, με φαρδιά λάστιχα, προορισμένα για Αμερικάνους (ενίοτε ευτραφείς).
Το DIY τελικά το προτίμησα γιατί βρήκα «Δότη» σκελετό της αρεσκείας μου.