Είμαι σε φάση αγοράς ηλεκτρονικής μάσκας ηλεκτροσυγκόλλησης. Από μια πρώτη έρευνα είμαι μεταξύ των παρακάτω :
Imperia 65611 45 ευρώ
Imperia 65625 59 ευρώ
Solter Optimatic 200 60 ευρώ
Telwin Tribe 49,6 ευρώ
INGCO AHM006 49,9 ευρώ
Αν κάποιος έχει κάποια προσωπική εμπειρία για τις παραπάνω ας την καταθέσει για να με βοηθήσει στην επιλογή.
Δεκτές και γνώμες για άλλες μάσκες εκτός λίστας απλά να είναι επώνυμες και για αγορά από Ελλάδα (όχι κινέζικες λύσεις).
Εχω μια παρομοια απο ελληνικό καταστημα (μαρκα δεν θυμαμαι). Προσφατα πήρα και μια δευτερη από banggood και κανει μια χαρα δουλειά και αυτή. Δεν ειναι full-face, δεν ρυθμιζει φωτεινότητα και ποιοτικα ειναι λιγο χειροτερη αλλα εκανε αν θυμαμαι μολις 6.5 ,,,
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=69440
Τι γνώμη έχουμε γι' αυτήν - για εντελώς ερασιτεχνική χρήση;
χαιρετω ολους , εδω και χρονια εχω μια inverter κινεζια mma νομιζω 200αρα που δουλευω πολυ περιστασιακα και δεν εχω θεματα ...σημερα εκανα μια κατασκευη και κολλησα χαλυβα με χαλυβα πρωτα με 3ρια για κανα 20 λεπτο , την εκλεισα απο κανα 20λεπτο ξανανοιξα και κολλησα με inox ηλεκτροδιο πανω στο χαλυβα μια λαμα μαχαιριου κουζινας (που ειναι inox φυσικα) ...δεν ανεβασα πανω απο 120 τα αμπερ και καποια φαση τσουφ μου εριξε το ρευμα και το διακοπτη πραγμα που επαναληφθηκε οταν προσπαθησα να την ξανανοιξω με κλειστη ενταση...σημειωστε οτι μετα τα πονταρισματα στη λαμα δεξια αριστερα για να κατσει καθετα η λαμα στη χαλυβδινη πλακα , εριχνα νερο με πιστολακι για να κρυωνει γρηγορα ... γιατι υπερφορτωθηκε , εχει να κανει με κακη χρηση η κατι αλλο αν γνωριζει κανεις ας κανει τον κοπο ευχαριστω...
Ερειχνες νερό με πιστολάκι στην μηχανή η στην κόλληση???
Ελπίζω να μην έκανες τίποτα απο αυτά τα 2.
Με το πρώτο βραχυκύκλωσες μάλον τη μηχανή και με το 2ο quenching λέγεται αδυνατίζεις την κόλληση.
Ανάλογα με το κράμα μετάλλου έχω δει μέταλλο να βρέχεται μετά την κόλληση και να σκάει.Δεν φαντάζεσαι...το να είσαι κοντά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.