Indiana Jones 4 .......το τελευταιο μεγαλο sequel

Aν η ταινια διατηρηση το υφος των προηγουμενων εμενα απλα μου κανει και την περιμενω πως και πως.
Δεν θεωρω προνομιο των νεωτερων το να κανουν μια καλη ταινια και επισης θα ξενερωνα παρα πολυ αν καποιος αλλος εκανε τον Indy οπως συμβαινει με τον James Bond.Για μενα Indiana Jones=Harison Ford ανεξαρτητως ηλικιας.
:ernaehrung004:

Aν η ταινια διατηρηση το υφος των προηγουμενων εμενα απλα μου κανει και την περιμενω πως και πως.
Δεν θεωρω προνομιο των νεωτερων το να κανουν μια καλη ταινια και επισης θα ξενερωνα παρα πολυ αν καποιος αλλος εκανε τον Indy οπως συμβαινει με τον James Bond.Για μενα Indiana Jones=Harison Ford ανεξαρτητως ηλικιας.
:ernaehrung004:

:worshippy:

indianajonesaction.jpg

Indiana Jones and the 140+ Minute Movie!

From the desk of Jeffrey Wells comes a report that Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull has a total running time of 140 minutes or more - which comes out to around two hours and twenty-something minutes.

Εμένα πάλι ο Ford δεν με χαλάει τόσο όσο τo Transformerάκι....

Απάντηση: Re: Indiana Jones 4 .......το τελευταιο μεγαλο sequel

Indiana Jones and the 140+ Minute Movie!

From the desk of Jeffrey Wells comes a report that Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull has a total running time of 140 minutes or more - which comes out to around two hours and twenty-something minutes.

Κλασσικος Lucas...

Εμένα πάλι ο Ford δεν με χαλάει τόσο όσο τo Transformerάκι....

Αν μια φημη βγει αληθινη εχεις να φας πικρα.:flipout::icon15::icon15:

PS Βασιλη ευχομαι να ειναι κλασσικος Lucas του indy 1-2-3 SW4-5-6(οπως τα εχει αριθμησει)

NEO TRAILER !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AaQBEG4fcd4

NEO TRAILER !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AaQBEG4fcd4

This video is no longer available due to a copyright claim by Paramount PIctures Corporation

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Οι εντυπωσεις οπως αποτυπωνονται στον σημερινο τυπο ειναι μισο-μισο.
Ο Δανικας:beatnik2:(που του εχω μια αγαπη οσο δεν λεγεται:hanged:) το εθαψε ηδη.
Ο Εκσιελ δεν καταφερε να το δει και δινει τις αποψεις τριων αλλων που το ειδαν και ειναι ο ενας καλο ο αλλος κακο και ο τριτος μετριο
Και ο Τιμογιαννακης που το θεωρει καλο αλλα δεν δινει τιποτα το καινουργιο και παραμενει στο κλιμα των τριων προηγουμενων.

Ο Δανικας:beatnik2:(που του εχω μια αγαπη οσο δεν λεγεται:hanged:) το εθαψε ηδη.

Εξαιρετικά! Cinema λοιπόν την Πέμπτη. :smile:

(έχω την ίδια εκτίμηση στον Δανίκα με εσένα.. ξέρω ότι έχουμε εντελώς αντιδιαμετρικά γούστα, οπότε όταν θάβει μια ταινία ξέρω ότι θα μου αρέσει!)