Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

flight simulator

Χμ... με ψάρωσες... :)

κάνε ένα search <όνομα παιχνιδιού> haswell i3 ή ι5 fps και δες αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα..

τοσο καιρο παιδευομουν με το XBMC , συχνοτητες της nvidia , αλλαγη μνημης , ssd σκληρο , δεν βρεθηκε ενας να μου πει : μεγαλε intel 4ης γενιας να παρεις...

Γνωρίζεις ποιο κουμπί είναι για να σου βγάζει το sub menu για να κάνεις copy/cut κλπ. για κάθε αρχείο γιατί εγώ έχω το Harmony 300, το δήλωσα όπως κι εσύ αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο κουμπί με τίποτα. Μπήκα και στην εφαρμογή και έκανα κάποια assign buttons αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Αν μπορείς δες πως το λέει στο δικό σου την εντολή για να το ψάξω. Ευχαριστώ

τοσο καιρο παιδευομουν με το XBMC , συχνοτητες της nvidia , αλλαγη μνημης , ssd σκληρο , δεν βρεθηκε ενας να μου πει : μεγαλε intel 4ης γενιας να παρεις...

επειδή ξέρω ότι καλό είναι νάχεις λίγο δυνατότερο επεξεργαστή και λίγο πιο δυνατή gpu ......γιατί όλο και κάποιο flight simulator θα θέλεις να πάιξεις .....:) ...γι'αυτό πάρε αυτό που σου είπα........χε χε

Καλημερα!
Λοιπον φαινετε οτι τον NUC2820 δεν θα τον δουμε μεχρι τελος ...Απριλιου! Αλλα οσοι τον παρουν τοτε θα εχουν και μια μικρη αναβαθμιση! Αντι για τον 2820 θα εχουν τον 2830, λιγο τι καλυτερος απο τον 2820 ο οποιος σταματα να παραγετε. Για περισοτερα διαβαστε εδω!

Κανένα πρόβλημα μιας και ήθελα και δεύτερο για το γραφείο να αντικαταστήσω ένα παλιότερο με pentium m που είχα για να γράφω μουσική..
αν τώρα είναι και καλύτερο θα πάει εκείνο στο σαλόνι και αυτό που έχω θα υποβαθμιστεί στο γραφείο :).. Με ξενερώνει λίγο το ότι θα αργήσει τόσο μιας και ήθελα όλο αυτό να το κάνω πριν το πάσχα.
Τώρα το quick sync δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ότι θα είναι enabled.. εγώ μια χαρά νομίζω ότι το υποστηρίζει και το 2820..
Απ την μια ελπίζω να μην αντικατασταθεί το 2820 τελείως με κάτι ακριβότερο (να ρθει στην ίδια τιμή το 2830) απ την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι λίγο άδικο όλο αυτό για όσους πήραν το 2820 μιας και ακριβώς αυτοί το έκαναν τόσο πετυχημένο μοντέλο (μόλις μαθεύτηκαν οι χάρες του)

Το quick sync ΔΕΝ λειτουργεί στον 2820,νομιζα και εγώ ότι δουλεύει αλλά τελικά είναι απενεργοποιημενο, το mpc βλέπει επεξεργαστή ιντελ άρα συμβατό με quick sync ΑΛΛΑ δεν λειτουργεί. Συγνώμη για την παραπληροφορηση σε παλιότερο μου post... :AFADF0:

Συμφερει η αγορα του 2820 τωρα η να περιμενω το 2830 τον Απριλιο? Τι προτεινετε??
Το quick sync που αναφερετε τι ακριβως κανει? καλυτερη κωδικοποιηση??

Θα πρεπει να εχει οπτικη ινα μεσα στο καρφι και αν ειχε το nuc θα το εγραφε συν οτι θα εβλεπες φως μεσα απο το καρφι οταν δουλευει οπως αυτο εδω που εχω εγω.

IMG_20140428_131409_1.jpg

Δεδομένου ότι κανένα NUC δεν έχει οπτική για σύνδεση σε ηχοσύστημα ένα ανταπτοράκι σαν αυτο
https://www.skroutz.gr/c/699/metatr...rom=catspan&keyphrase=jack+to+optical+adaptor θα κάνει;
το έχει δοκιμάσει κανείς;

Όχι αυτό είναι μόνο για συμβατά μηχανάκα που έχουν ειδική σύνδεση 2-σε-1 , κάποια laptop κτλ.

Βάλε μια usb-sound-card

Αποφασισα να παρω ενα nuc i3 δεν παω για i5 (το ειχα και το εδωσα) γιατι το θελω μονο για ταινιες 3D iso (οχι παιχνιδια οχι 4k) ποιο απο τα δυο να παρω;

Intel NUC - i3-4010U Silver [BOXD34010WYK2] αυτο ειναι το απλο

Intel NUC - i3-4010U Silver [BOXD34010WYKH2] αυτο περνει και δισκο 2.5" μεσα

Απάντηση: Re: Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

Μεγαλύτερη ευελιξία έχει το 2ο

Δηλαδη;

Ενα καλο που εχει ειναι οτι δεν ειναι αναγκη να βαλεις καινουριο m-sata δισκο αλλα μπορεις να βρεις εναν μεταχειρισμενο 2.5 ssd 60-64gb

Απο την αλλη τα 30 ευρω που θα δωσεις παραπανω να παρεις το δευτερο και να τα γλυτωσεις απο εναν μεταχειρισμενο ssd ειναι μια η αλλη με το να παρεις καινουριο m-sata

Re: Απάντηση: Intel NUC (Intel Next Unit of Computing)

Απο την αλλη τα 30 ευρω που θα δωσεις παραπανω να παρεις το δευτερο και να τα γλυτωσεις απο εναν μεταχειρισμενο ssd ειναι μια η αλλη με το να παρεις καινουριο m-sata

Αν θες χωρητικότητα πάντως δεν θα πας σε msata. Αν στριμαρεις από δίκτυο κανείς δουλειά και με μικρό μεταχειρισμένο msata ή ακόμα και με έναν απλό 2,5αρι.

Στον δισκο μεσα θα ειναι μονο το λειτουργικο καιτα προγραμματα ολα τα υπολοιπα ταινιες τραγουδια κλπ θα ειναι σε εξωτερικους δισκους, δεν εχω δικτυο.