Interstellar

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    179
Re: Interstellar (2014)

Ρε σεις ... :laugh:
επειγουν και αλλα πραγματα περα απο θεαση ταινιων.
Δωστε μου ενα μερονυχτο 30 ωρων και τα προλαβαινω (ολα).

Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Απόψε θα το δω...τώρα, τι θα δω και θα καταλάβω έτσι όπως κάνατε το νήμα, ο θεός και η ψυχή σας!!

βγάλε τις μπάλες από το μπιλιάρδο γιατί θα κάνει καμμία ρωγμή η γυψοσανις και αντε μετά στοκαρίσματα τρυψίματα ασταρώματα και βαψίματα. Μην κάνεις μάσκινγκ παίζουν τα κάδρα

Απόψε θα το δω...τώρα, τι θα δω και θα καταλάβω έτσι όπως κάνατε το νήμα, ο θεός και η ψυχή σας!!

βγάλε τις μπάλες από το μπιλιάρδο γιατί θα κάνει καμμία ρωγμή η γυψοσανις και αντε μετά στοκαρίσματα τρυψίματα ασταρώματα και βαψίματα. Μην κάνεις μάσκινγκ παίζουν τα κάδρα

Σου προτείνω να το δείς ανάποδα. Εγω το ξαναείδα ανάποδα και με καθήλωσε :BDBDG54:

Δεν διαβαζες απ'την αρχη το νημα ? :blink: Μονο τωρα στο τελος ? :laugh:
Κοιτα ... παρελαυνει και ο Wall-E μεσα απ'την σκουληκοτρυπα :flipout:
Oταν οι αλλοι πηγαινουν, αυτος ερχεται. Μην το χασεις ! :smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Σου προτείνω να το δείς ανάποδα. Εγω το ξαναείδα ανάποδα και με καθήλωσε :BDBDG54:

Aναποδα ε?

Μηπως δε σε καθηλωσε η ταινια

αλλα η μεση σου?
wall-headstand-10.jpg

Μιας και το ειδα και σε 1080 επιμενω οτι ηταν μπαλαφαρα,και μιας και ειμαι εντελως spacefreak τυπος,αυτο που με χαλασε ηταν οτι κατεληξε σε μεταφυσικο δραμα και παλη των ενστικτων του ανθρωπου και μπλα μπλα μπλα,ή διαστημικο βγαζεις ή κοινωνικη ταινια με προεκτασεις.
Για μενα η καλυτερη scifia της τελευταιας 5ας ο προμηθεας μακραν,τετοια μου αρεσουν.
Μυστηριο εξωγηινοι cool σκαφακια,μπορει να ειμαι 50 το μυαλο μου ειναι δεκαχρονου οταν προκειται για διαστημικες περιπετειες.
Και μη το συγκρινουμε με το 2001 ιεροσυλια,οταν βγηκε (τω καιρω εκεινω) ηταν parsecs μπροστα.

Θα το επαναλαβω για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα ....

Η Οδυσσεια 2001 ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να ειναι η κορυφαια SciFi ταινια (κατ'εμε) !!!

Την συνεκρινα γιατι τα αρθρακια που ποσταραμε (τοτε) στο νημα ανεφεραν συνεχεια το Interstellar
ως πιθανο διαδοχο της Οδυσσειας 2001. Ο καιρος περασε, η ταινια προβληθηκε και αντιληφθηκαμε
οτι η Οδυσσεια 2001 .... εξακολουθει να βρισκεται σε δικη της κλαση (και σε αποσταση απο το "I").

Η αμφιβολια δεν υφισταται αναμεσα σ'αυτες τις δυο ταινιες ... αλλα στο Contact και το Interstellar.
Μερικοι θεωρουν οτι το (εξισου μαγευτικο) Contact ειναι καλυτερο του Interstellar. Εκει, και μονο εκει,
εχω τις ενστασεις μου. Θεωρω οτι το Interstellar ειναι ελαφρως αντικειμενικοτερο (στην οπτικοποιηση
της σκουληκοτρυπας) αλλα οχι και ενα κοσμημα της 7ης τεχνης. Γιατι χρειαζονται πολυ περισσοτερα
πραγματα απο το να λυνεις εξισωσεις σε εναν μαυροπινακα ... κατι που ειχε στον υπερθετικο βαθμο
ο Kubrick. Ο Νolan ... απλα το διαθετει. Καλος ειναι αλλα οχι Stanley.

Verstehen ? :icon15:

Για μενα η καλυτερη scifia της τελευταιας 5ας ο προμηθεας μακραν,τετοια μου αρεσουν.

O Προμηθέας δεν ήταν και πολύ καλύτερος του Ιντερστέλαρ, μόνο 126 χιλιάδες φορές, ψιλοπράγματα...
Όχι τίποτα άλλο, έχω βάλει 7 στο Ιντερμούφαρ και είμαι αναγκασμένος να βάλω τουλάχιστον 7.1 στο Jupiter Ascending...

Όχι τίποτα άλλο, έχω βάλει 7 στο Ιντερμούφαρ και είμαι αναγκασμένος να βάλω τουλάχιστον 7.1 στο Jupiter Ascending...

Εκτελείσαι άμεσα. Κατάφερες να δεις το Jupiter και να σου αρέσει και περισσότερο???????