more peers
AVClub Fanatic
Απάντηση: Interstellar (2014)
Φαγωθήκατε με το Ιντερστελλαρ. Τα ίδια κάνατε και με το avatar παλιότερα.
Κατάφερες να δεις το Jupiter και να σου αρέσει και περισσότερο???????
Εκτελείσαι άμεσα. Κατάφερες να δεις το Jupiter και να σου αρέσει και περισσότερο???????
Κάνεις ένα σημαντικό λάθος, οι Βουλγάρες εργαζόμενες σε καλόμπαρα είναι σαφώς καλύτερες ηθοποιοί![]()
Ότι έχει ομοιότητες το Interstellar με το WALL-E, μόνο σαν αστείο μπορεί να ειπωθεί...
Καλο ....
Μπορεις να το δεις και ετσι.
Μιας και το ειδα και σε 1080 επιμενω οτι ηταν μπαλαφαρα,και μιας και ειμαι εντελως spacefreak τυπος,αυτο που με χαλασε ηταν οτι κατεληξε σε μεταφυσικο δραμα και παλη των ενστικτων του ανθρωπου και μπλα μπλα μπλα,ή διαστημικο βγαζεις ή κοινωνικη ταινια με προεκτασεις.
Για μενα η καλυτερη scifia της τελευταιας 5ας ο προμηθεας μακραν,τετοια μου αρεσουν.
Μυστηριο εξωγηινοι cool σκαφακια,μπορει να ειμαι 50 το μυαλο μου ειναι δεκαχρονου οταν προκειται για διαστημικες περιπετειες.
Και μη το συγκρινουμε με το 2001 ιεροσυλια,οταν βγηκε (τω καιρω εκεινω) ηταν parsecs μπροστα.
![]()
Είχα αρχίσα να ανησυχώ (ότι είμαι τραγική μειοψηφία) που έβρισκα τον Προμηθέα ΤΑΙΝΙΑΡΑ και το Interstellar μούφα.
60 ψήφοι εξαιρετική. Πιθανώς νέο ΑVClub high score
φάτε τη σκόνη μας Τζιμισκουλοπαπαβασολακηδες![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.