Ιντιάνα Τζόουνς (4) και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Καλή

• Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

dvotsis, δεν το γνωρίζω μιας και δεν έχω ενισχυτή με THX.
Βλέπω από Η/Υ.

Το ΤΗΧ στους δισκους δεν εχει καμια πρακτικη σημασια περαν του οτι διαθετει μια καρτελα ρυθμισεων για brightness/contrast/saturation. Συνηθως ομως σε δισκους με σημα THX εχει γινει προσεκτικο transfer της ταινιας.
Πιο πολυ ομως μαρκετινιστικο ευρημα ειναι...

Re: Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Το ΤΗΧ στους δισκους δεν εχει καμια πρακτικη σημασια περαν του οτι διαθετει μια καρτελα ρυθμισεων για brightness/contrast/saturation. Συνηθως ομως σε δισκους με σημα THX εχει γινει προσεκτικο transfer της ταινιας.
Πιο πολυ ομως μαρκετινιστικο ευρημα ειναι...

Βασικά, πραγματικό νόημα έχει όταν ολόκληρο το home cinema μας είναι πιστοποιημένο κατά THX (εικόνα, ήχος, και χώρος), οπότε σπάνια αποδίδει τα αναμενόμενα.. Αλλά αν ο ενισχυτής μας έχει επεξεργασία THX, δεν βλάπτει να την ενεργοποιούμε. Τουλάχιστον είμαστε σίγουροι ότι ο ενισχυτής δεν χαλάει τον ήχο με τα δικά του DSP.

Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Σχετικά με την ταινία, δεν με χάλασε. Δεν είναι σαν τις παλιές, αλλά σε καλό σύστημα αν μη τι άλλο είναι απολαυστική. Ο Indiana στάθηκε μια χαρά στο ρόλο του, παρά την ηλικία του.

Τον βίασαν τον Ίντυ για τα φράγκα. Γελοία και άνευρη, με χαρακτήρες άλλ' αντ' άλλων.

Τον βίασαν τον Ίντυ για τα φράγκα
Και να πεις οτι τα εχουν αναγκη;

Απλως ξεμωράθηκαν αμφότεροι (καλα, ειδικα ο Σπιλμπεργκ τα εχει χασει τελειως).

Εμένα μου άρεσε!! και της γυναίκας, αλλά αυτή δεν πιάνεται, είναι καψούρα με τον Χάρισσον!!!!

Είναι άξιο απορίας πως τα κατάφερε ο Χάρισον και έπαιξε κορυφαία σε άλλη μια συνέχεια του Ιντι, παρά την ηλικία του και μάλιστα με άριστη παρουσία!

Η ταινία χαλαρά απολαυστική, αν και σα σενάριο ή σαν ο,τιδήποτε έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι πάντως άλλη μια εξαιρετική ταινία για κοκα-κόλα και ποπ κόρν!

Είναι άξιο απορίας πως τα κατάφερε ο Χάρισον και έπαιξε κορυφαία σε άλλη μια συνέχεια του Ιντι, παρά την ηλικία του και μάλιστα με άριστη παρουσία!

Η ταινία χαλαρά απολαυστική, αν και σα σενάριο ή σαν ο,τιδήποτε έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι πάντως άλλη μια εξαιρετική ταινία για κοκα-κόλα και ποπ κόρν!

+1

Ναι βρε φίλε έτσι... :a0210: διάολε, πρέπει να είναι και έτσι το σινέμα, για διασκέδαση μιλάμε...

(Με πιάνω να συμφωνώ μαζί σου και για 2η φορά μετά το θέμα για τον καλύτερο τελικό -bye- )

Με πιάνω να συμφωνώ μαζί σου και για 2η φορά μετά το ...

Α, να το προσέξεις φίλε αυτό, διότι αν συνεχίσεις να συμφωνείς μαζί μου, σε λιγάκι θα διαπιστώσεις ότι θα διαφωνείς με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους, άρα... υπάρχει θέμα, μπι πριπέρντ.... -bye-

Ανούσιο ξεκίνημα και κουρατικό, μετά τη μέση κάπως φτιάχνει η ταινία. Σαν σύνολο θα έλεγα..μέτρια!!

Ότι και να λέμε, όλοι μας θα πάρουμε τον Indi σε Blu.-bye-

Βαρετή, δεν συγκρίνεται με τις προηγούμενες (ήμουν βέβαια και μικρότερος).
Στα 60 φεύγα να τρέχεις και να χοροπηδάς; (μόνο η Μαντόνα το κάνει αυτό) :BDGBDGB53:

Μια χαρά εργάκι ήταν.
Φυσικά δεν υπάρχει η σπίθα των περασμένων Ιντιάνα αλλά η διεκπεραίωση του Φορντ ήταν άψογη.
Και επειδή ακούγονται κακίες και κατινιές ως προς την ηλικία,είναι τελείως ρατσιστικό να παροπλίζεις και να χλευάζεις όποιον πατήσει τα 50.
Ο άνθρωπος μπόρεσε και τα έκανε όλα και μαγκιά του.
Ας τα κάνουν και άλλοι στην ηλικία του.

το εργάκι καλό,συμπαθές και με μια αύρα από τα παληά.Αδύναμο το σενάριο ,ωραίες όμως οι καταδιώξεις ,τα εφέ και κυρίως τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταινίας.
Σε blu-ray κεντάει.

Υ.Γ.Και ναι,ο Φορντ προς έκπληξή μου και παρά τις αμφιβολίες που είχα ,ξαναέζησε τον Ιντιάνα.Γερασμένο μεν,Ιντιάνα δε..:grinning-smiley-043