Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Invitations

Παιδιά κι εγώ θέλω invite για κανένα καλό tracker.
Το pc μου δεν σβήνει ποτέ:computer: και έχω πολύ καλά ratio σε 4 ελληνικούς (μπορείτε να το τσεκάρετε) ελπίζω να τα καταφέρω κι εκεί με το ταπεινό μου 1mbit:nounder:

Re: Invitations

Το hd-bits.ro είναι ανοικτό για εγγραφές αυτή τη στιγμή. Από χθες που βλέπω ανοίγει για κάποιες ώρες, και ξανακλείνει.
Ρίξτε μια ματιά.

καλησπέρα, παιδιά. Καλώς σας βρήκα. Μπορεί αυτό να είναι το πρώτο μου post αλλά δεν θα είναι το τελευταίο.

Ψάχνω μια πρόσκληση για http://www.hd-torrents.org .Μήπως σας περισσεύει καμία?

καλησπέρα και από μένα, να υπάρχει μία πρόσκληση για http://www.hd-torrents.org θα το εκτιμούσα βαθύτατα :BDGBDGB53:
mail: pirros77%yahoo.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

ΤΟ Ace-HD -ειναι ανοιχτο και μπορεις να κατεβασεις 6-8 αρχεια - μεχρι
να σε πεταξουν. Με ενα donation της ταξης των 10 euro οπως τα περισσοτερα
αλλωστε αποκτας προνομια vip με προσκλησεις .
Βεβαια δεν εχει σχεση με το hd-torrents.org σε ποικιλοια θεματων
αλλα σαν νεο site μπορεις να δικτυωθεις πιο αμμεσα.

Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα 1ο post και απο μενα !! Ψαχνω εδω και καιρο invite για το www.blogthea.gr !! Το ανταλλασω με invite του www.torrentleech.org οποιος ενδιαφερεται pm me Ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα 1ο post και απο μενα !! Ψαχνω εδω και καιρο invite για το www.blogthea.gr !! Το ανταλλασω με invite του www.torrentleech.org οποιος ενδιαφερεται pm me Ευχαριστω!

Έχουμε πει όχι ανταλλαγές εδώ.

Με αυτό το σκεπτικό δεν νομίζω να σε βοηθήσει κανείς.

Έχουμε πει όχι ανταλλαγές εδώ.

Με αυτό το σκεπτικό δεν νομίζω να σε βοηθήσει κανείς.

Χιλια συγνωμη δεν το ηξερα !!! Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως δουλευει το ολα πραγμα ? Δηλαδη κανουμε request για καποιο invite και οποιος εχει το δινει ?

Ναι.
O καθένας λέει τι ψάχνει και τι έχει να προσφέρει (αν έχει), αλλά αυτά τα δύο είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους.

καποιο invitation για greektracker ???
ευχαριστω

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified . They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

ΥΓ1: Μην βάζεις ολόκληρο το mail σου, καλύτερα να το γράφεις με κενά
ΥΓ2: Είσαι 1 χρόνο μέλος και αυτό ήταν το πρώτο post σου. Δεν δαγκώνουμε :)

Μόλις πρόσφατα άρχισα την "ενασχόληση" με τα hd(κάλιο αργά που λένε)
και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με μια πρόσκληση για το http://hd-torrents.org
θα ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ

Κανένα invite για what.cd η γενικά για μουσική υπάρχει?
s o u k a r @ f r e e m a i l . g r
Ευχαριστώ.

Τι είδους μουσική soulis?
Τι εμπειρία έχεις από private tracker και ειδικά μουσικής που είναι δύσκολοι?
Στείλε μου pm και τα λέμε

Re: Απάντηση: Invitations

Καλησπέρα παιδιά.

Εδώ είναι ο χώρος για τις προσωπικές αγγελίες;

Χρήστης ώριμος (3+ χρόνια μέλος στο gt), με αξιοπρόσεκτη θέση στην κοινωνία (Super User), ευκατάστατος (ratio ~6), γενναιόδωρος (2+ ΤΒ upload) αλλά και χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις (400 GB download) ζητά γνωριμία (invite λέμε!!!) με κυρία του εξωτερικού με αντίστοιχα προσόντα.
Η κυρία θα έχει την αμέριστη προσοχή μου (24/7 seeding)

Επειδή γνωρίζω ότι η κ. Σκλεναρίκοβα δεν είναι διαθέσιμη (hdbits γιοκ) συμβιβάζομαι με αντιστοίχου βεληνεκούς κυρίες. (Πέρα από την πλάκα θα ήθελα κάτι καλό από εσάς που γνωρίζετε παραπάνω. Κάτι διάβασα για bit-hdtv ή scenehd. Είναι καλά από ότι κατάλαβα; Οτι άλλες προτάσεις διαθέσιμες.)
Θα επιλεγεί η καλύτερη αφού δεν είμαι υπέρ της πολυγαμίας. (2 είναι αρκετές, άσε που μπορεί να ξανανοίξει και η Αντριάνα. )

Οποιος γνωρίζει την περίπτωση μπορεί να επικοινωνήσει με πμ για να του δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία. Ευχαριστώ. :a0210:
Του εστειλα για hd-torrents.org στις 1/6 και εγινε disable με καλο ratio...

Ντροπη...:slapface:

Status
Not open for further replies.