Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα 1ο post και απο μενα !! Ψαχνω εδω και καιρο invite για το www.blogthea.gr !! Το ανταλλασω με invite του www.torrentleech.org οποιος ενδιαφερεται pm me Ευχαριστω!
Έχουμε πει όχι ανταλλαγές εδώ.
Με αυτό το σκεπτικό δεν νομίζω να σε βοηθήσει κανείς.
καποιο invitation για greektracker ???
ευχαριστω
Του εστειλα για hd-torrents.org στις 1/6 και εγινε disable με καλο ratio...Καλησπέρα παιδιά.
Εδώ είναι ο χώρος για τις προσωπικές αγγελίες;
Χρήστης ώριμος (3+ χρόνια μέλος στο gt), με αξιοπρόσεκτη θέση στην κοινωνία (Super User), ευκατάστατος (ratio ~6), γενναιόδωρος (2+ ΤΒ upload) αλλά και χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις (400 GB download) ζητά γνωριμία (invite λέμε!!!) με κυρία του εξωτερικού με αντίστοιχα προσόντα.
Η κυρία θα έχει την αμέριστη προσοχή μου (24/7 seeding)
Επειδή γνωρίζω ότι η κ. Σκλεναρίκοβα δεν είναι διαθέσιμη (hdbits γιοκ) συμβιβάζομαι με αντιστοίχου βεληνεκούς κυρίες. (Πέρα από την πλάκα θα ήθελα κάτι καλό από εσάς που γνωρίζετε παραπάνω. Κάτι διάβασα για bit-hdtv ή scenehd. Είναι καλά από ότι κατάλαβα; Οτι άλλες προτάσεις διαθέσιμες.)
Θα επιλεγεί η καλύτερη αφού δεν είμαι υπέρ της πολυγαμίας. (2 είναι αρκετές, άσε που μπορεί να ξανανοίξει και η Αντριάνα. )
Οποιος γνωρίζει την περίπτωση μπορεί να επικοινωνήσει με πμ για να του δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία. Ευχαριστώ. :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.