Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Νομίζω ότι προσπαθούν να αποφύγουν το γενική απαγόρευση κυκλοφορίας,θα είναι και η χαριστική βολή στην οικονομία.
Το ΣΚ όντως είναι κρίσιμο για το αν θα ανακοινωθεί.
Και για να εκτελεσθεί απαγόρευση κυκλοφορίας θα πρέπει νομίζω να επικαλεσθεί η κυβέρνηση και να περάσει από τη Βουλή (3/5) το άρθρο 48 του Συντάγματος.
Σύμφωνα με το άρθρο 48 του Συντάγματος για να κηρυχθεί η χώρα σε “Κατάσταση έκτακτης ανάγκης” πρέπει να έχουμε ενα εκ των α)πόλεμο β)επιστράτευση εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων γ)άμεση απειλή της εθνικής ασφάλειας δ)κίνημα για την ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Η σχετική απόφαση λαμβάνεται, κατά το Σύνταγμα, από τη Βουλή με πλειοψηφία τριών πέμπτων .
“Κατάσταση έκτακτης ανάγκης” σημαίνει :
1) Αναστολή της ισχύος συγκεκριμένων διατάξεων του Συντάγματος, ήτοι αυτών που καθιερώνουν την ισότητα, το δικαίωμα ασφάλειας, το δικαίωμα νομίμου δικαστή, το άσυλο της κατοικίας και το απαραβίαστο της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι, την ελευθερία του τύπου, το απόρρητο των επικοινωνιών,τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και αυτών που διέπουν τη συγκρότηση και λειτουργία των ποινικών δικαστηρίων.
2)Εφαρμογή του νόμου για την κατάσταση πολιορκίας. 3)Σύσταση εξαιρετικών δικαστηρίων.

Μίλησα με νοσηλεύτρια σήμερα και δεν έχουν ούτε μάσκες ούτε γάντια ....από τύχη δεν κολλάνε!
Φοράνε τα ίδια και τα ίδια ....και τα βγάζουνε στον ήλιο να λιαστούνε!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Όλες οι "σοβαρές" εταιρίες μπορούν να κατασκευάσουν μηχανισμούς τέτοιου τύπου.
Πόσο μάλλον η μάρκα θρύλος - λάβαρο της Ιταλίας. Μόνο και μόνο η ψυχολογική τόνωση αρκεί.

Θα την πειράξουν κιόλας να έχει 140% απόδοση. Όχι παίζουμε.

Re: Απάντηση: Ιοί

.....
Και για να εκτελεσθεί απαγόρευση κυκλοφορίας θα πρέπει νομίζω να επικαλεσθεί η κυβέρνηση και να περάσει από τη Βουλή (3/5) το άρθρο 48 του Συντάγματος.......
Η σχετική απόφαση λαμβάνεται, κατά το Σύνταγμα, από τη Βουλή με πλειοψηφία τριών πέμπτων .
....

Αμα περιμενουμε απο την Βουλη να συγκληθει και να αποφασισει, και αν.... σε κατασταση εκτακτης και επειγουσας αναγκης... ξερουμε τι επαθε η φοραδα στ'αλωνι...

Με το άρθρο 5Σ και την ερμηνευτική του δήλωση, μια χαρά μπορεί να επιβληθεί περιορισμός στις μετακινήσεις για να προστατευτεί η δημόσια υγεία. γιατί να το πάμε στην ακραία περίπτωση της κατάστασης πολιορκίας; Το άρθρο 48 έχει κατά νού μία κατάσταση πολιτικής ανωμαλίας και όχι μιας σοβαρότατης υγειονομικής απειλής.

Εφόσον βέβαια μιλάμε για τήρηση των μέτρων με αστυνομικά μέσα, και όχι την ακραία κατάσταση να χρειαστεί να βγει στρατός με όπλα και αληθινές σφαίρες στους δρόμους προκειμένου να συμμόρφωσει όσους είναι στην κοσμάρα τους.

Δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση διέπραξε ένα ολέθριο λάθος. Η νουθεσία και η αναβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας θα ερμηνευθεί ως "πάμε τώρα που μπορούμε". Κρίμα, πηγαίναμε καλά.

Θα δούμε αν θα επιβληθεί και πως...
Σίγουρα λύση είναι και αυτή που είπε και ο send,το θέμα είναι τη επιλογή θα επιλέξει η κυβέρνηση.

Παιδιά, είναι τα πράγματα τόσο κακά όσο λέτε; Βλέπω κάτι live feed από κάμερες που υπάρχουν στο Διαδίκτυο και η Αθήνα μοιάζει λες και έγινε Τσερνόμπιλ.

πχ. https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/atiki/athina/ermou-street-syntagma-square.html

Προφανώς το όλο πανηγύρι γίνεται για να περιοριστεί δραστικά η μετάδοση, όχι να απαλειφθεί (αυτό αποκλείεται).

Εγώ πάντως σαν γνήσιος λάτρης της Α.Χ.Ε.(Αναζήτηση Χαμένης Ευτυχίας),βρήκα αφορμή και αγόρασα έναν αποστειρωτή UV,ο οποίος πλάκα-πλάκα φαίνεται να κάνει δουλίτσα στον καθαρισμό του κινητού.
Θα μου πείτε,"πως το κατάλαβες ρε φίλε;".
Όταν βάζω το κινητό μέσα,το κινητό γλυστράει στην επιφάνεια του αποστειρωτή ενώ όταν το βγάζω μετά από 30-40 λεπτά,όχι.
https://www.bloomingcorner.gr/index.php?route=product/product&product_id=5482&ref=bestprice.gr

Νομίζω ότι προσπαθούν να αποφύγουν το γενική απαγόρευση κυκλοφορίας,θα είναι και η χαριστική βολή στην οικονομία.

Ποια οικονομία βρε παιδιά; Αφού όλα κλειστά είναι. Αυτά που είναι ανοιχτά θα είναι και μετά την απαγόρευση. Δε νομίζω ότι υφίσταται τέτοιο θέμα.

Εγώ πάντως σαν γνήσιος λάτρης της Α.Χ.Ε.(Αναζήτηση Χαμένης Ευτυχίας),βρήκα αφορμή και αγόρασα έναν αποστειρωτή UV,ο οποίος πλάκα-πλάκα φαίνεται να κάνει δουλίτσα στον καθαρισμό του κινητού.
Θα μου πείτε,"πως το κατάλαβες ρε φίλε;".
Όταν βάζω το κινητό μέσα,το κινητό γλυστράει στην επιφάνεια του αποστειρωτή ενώ όταν το βγάζω μετά από 30-40 λεπτά,όχι.
https://www.bloomingcorner.gr/index.php?route=product/product&product_id=5482&ref=bestprice.gr

Αν όντως έχει ισχύ που να κάνει δουλειά, τα πλαστικά μέρη του κινητού και η οθόνη μάλλον θα έχουν θεματάκι μετά από κάποιο διάστημα...

Απάντηση: Re: Ιοί

Μασκαριλικια (στην κυριολεξια) απο Τουρκια... αλλα...εγκληματικα μασκαριλικια.

Η Ιταλια δεν εχει μασκες για το Ιατρικο προσωπικο της. Πεθαναν και νοσηλευτες. Παρ'ολα αυτα εχει αγορασει 200.000 μασκες απο την Τουρκια που παρακρατουνται εδω και δεκαπεντε μερες (απο την μερα που επρεπε να αποσταλουν) !!! 200 000 μασκες ! Που εχουν πληρωθει προ πολλου...

Τα μαθηματα περι παγκοσμοιοποιησης, εγκαταλειψης εγχωριας παραγωγης, και εμπιστοσυνης σε "συνεταιρους" τυπου ολοι ανθρωποι αδελφια ειναι... αυτα μαθαινουν.
Μονο που πρεπει να πληρωσουν χιλιαδες με τη ζωη τους για να κατανοηθουν η μαλλον καλυτερα για να υπενθυμηθουν καποια πραγματα.

https://www.corriere.it/dataroom-mi...ni-2b0ea5be-695d-11ea-913c-55c2df06d574.shtml
Πιστεύωω μετά την περιπέτεια μ'αυτόν τον ιό, η ΕΕ αλλά και άλλες χώρες, θα αναθεωρήσουν το να αφήνουν την παραγωγή κάποιων πραγμάτων στην Κίνα ή σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Τουρκία... Τουλάχιστον κάποια πράγματα πρέπει να κατασκευάζονται εντός Ευρώπης...

Αν όντως έχει ισχύ που να κάνει δουλειά, τα πλαστικά μέρη του κινητού και η οθόνη μάλλον θα έχουν θεματάκι μετά από κάποιο διάστημα...

Εννοείται πως η UV πολυμερίζει τα πλαστικά.

Κατα τις 2 το μεσημερι , σε αναζητηση μπλε οινοπνευματος πηρα βολτα τα σουπερ μαρκετ της περιοχης μου.
Και ενω στα δυο (ΑΒ και ΣΚΛΑ) ,η διαδικασια ηταν οπως ακουμε και μας συμβουλευουν στο τριτο το Γερμανικο......
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ , ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ και ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.
Τι καθε 10μ και ενας..... Εκει ηταν σαν μια κανονικη μερα στην προ του κοροναιου εποχη....! ! !
(ΕΦΥΓΑ)

στο τριτο το Γερμανικο......
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ , ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ και ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.
Τι καθε 10μ και ενας..... Εκει ηταν σαν μια κανονικη μερα στην προ του κοροναιου εποχη....! ! !
(ΕΦΥΓΑ)

Ισχύει 100%, χθες πήγα σε ένα και οδηγόντας γιά σπίτι, πέρασα από άλλα δύο.
Ίδια κατάσταση...

Αγαπητοί φίλοι μάλλον ένα μεγάλο ποσοστό των συνομιλητών και κυρίως των ανθρώπων έξω δεν έχει καταλάβει τι γίνεται.
Εγώ χτες άκουγα μαγαζάτορες εμπόρους να λένε αντε μια δυο εβδομαδες ακομα και τελος η καραντίνα.
Ξεχάστε την Ιταλία. Ας πάρουμε παράδειγμα την Ισπανία 1000 θάνατοι μέχρι στιγμής.
Σε 2-3 εβδομάδες με μαθηματικά δημοτικού... εμείς πόσους θα έχουμε;
Τι οικονομία και τι άρθρα Συντάγματος λέτε;
Σε 3 εβδομάδες όλοι θα είμαστε από μόνοι μας κλειδωμένοι, όμως η τηλεόραση θα δείχνει +20 +30 κάθε μέρα. Θα βάζουμε εδώ τον εθνικό ύμνο, τις σημαίες, και τι έγινε;
Έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη θαύμαζα της Γερμανίας το σύστημα υγείας της Δανίας της Σουηδίας. Έχουν μπει και αυτoι στο σπιράλ 10 - 10 τους πεθαίνουν οι άνθρωποι.
Δεν υπάρχει επιστροφή σε όποιο κράτος περνάει το ένα στάδιο δεν υπάρχει στοπ, έρχονται εκθετικά τα νούμερα.

Καλά δεν είδατε το video πριν από την Ιταλία μέσα στο νοσοκομείο; Τι οικονομία λέτε όταν παλεύουν οι άνθρωποι να πάρουν ανάσα με πλήρη επίγνωση του αργού θανάτου δεν τους είδατε;
Δηλαδή τι να κάνει η κυβέρνηση να βάλει αυτό το video να παίξει.
Γνώμη είναι έπρεπε να το βάλει...

Status
Not open for further replies.