Εμείς δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τους εξοπλισμούς (αναλώσιμα και μηχανήματα). Θέλω να πιστεύω ότι έχουν αρχίσει να ρίχνουν ιδέες στο τραπέζι γι'αυτό.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Όλες οι "σοβαρές" εταιρίες μπορούν να κατασκευάσουν μηχανισμούς τέτοιου τύπου.
Πόσο μάλλον η μάρκα θρύλος - λάβαρο της Ιταλίας. Μόνο και μόνο η ψυχολογική τόνωση αρκεί.
.....
Και για να εκτελεσθεί απαγόρευση κυκλοφορίας θα πρέπει νομίζω να επικαλεσθεί η κυβέρνηση και να περάσει από τη Βουλή (3/5) το άρθρο 48 του Συντάγματος.......
Η σχετική απόφαση λαμβάνεται, κατά το Σύνταγμα, από τη Βουλή με πλειοψηφία τριών πέμπτων .
....
Νομίζω ότι προσπαθούν να αποφύγουν το γενική απαγόρευση κυκλοφορίας,θα είναι και η χαριστική βολή στην οικονομία.
Εγώ πάντως σαν γνήσιος λάτρης της Α.Χ.Ε.(Αναζήτηση Χαμένης Ευτυχίας),βρήκα αφορμή και αγόρασα έναν αποστειρωτή UV,ο οποίος πλάκα-πλάκα φαίνεται να κάνει δουλίτσα στον καθαρισμό του κινητού.
Θα μου πείτε,"πως το κατάλαβες ρε φίλε;".
Όταν βάζω το κινητό μέσα,το κινητό γλυστράει στην επιφάνεια του αποστειρωτή ενώ όταν το βγάζω μετά από 30-40 λεπτά,όχι.
https://www.bloomingcorner.gr/index.php?route=product/product&product_id=5482&ref=bestprice.gr
Πιστεύωω μετά την περιπέτεια μ'αυτόν τον ιό, η ΕΕ αλλά και άλλες χώρες, θα αναθεωρήσουν το να αφήνουν την παραγωγή κάποιων πραγμάτων στην Κίνα ή σε τριτοκοσμικές χώρες όπως η Τουρκία... Τουλάχιστον κάποια πράγματα πρέπει να κατασκευάζονται εντός Ευρώπης...Μασκαριλικια (στην κυριολεξια) απο Τουρκια... αλλα...εγκληματικα μασκαριλικια.
Η Ιταλια δεν εχει μασκες για το Ιατρικο προσωπικο της. Πεθαναν και νοσηλευτες. Παρ'ολα αυτα εχει αγορασει 200.000 μασκες απο την Τουρκια που παρακρατουνται εδω και δεκαπεντε μερες (απο την μερα που επρεπε να αποσταλουν) !!! 200 000 μασκες ! Που εχουν πληρωθει προ πολλου...
Τα μαθηματα περι παγκοσμοιοποιησης, εγκαταλειψης εγχωριας παραγωγης, και εμπιστοσυνης σε "συνεταιρους" τυπου ολοι ανθρωποι αδελφια ειναι... αυτα μαθαινουν.
Μονο που πρεπει να πληρωσουν χιλιαδες με τη ζωη τους για να κατανοηθουν η μαλλον καλυτερα για να υπενθυμηθουν καποια πραγματα.
https://www.corriere.it/dataroom-mi...ni-2b0ea5be-695d-11ea-913c-55c2df06d574.shtml
Αν όντως έχει ισχύ που να κάνει δουλειά, τα πλαστικά μέρη του κινητού και η οθόνη μάλλον θα έχουν θεματάκι μετά από κάποιο διάστημα...
Δυστυχώς σήμερα η κυβέρνηση διέπραξε ένα ολέθριο λάθος. Η νουθεσία και η αναβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας θα ερμηνευθεί ως "πάμε τώρα που μπορούμε". Κρίμα, πηγαίναμε καλά.
στο τριτο το Γερμανικο......
ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ , ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ και ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.
Τι καθε 10μ και ενας..... Εκει ηταν σαν μια κανονικη μερα στην προ του κοροναιου εποχη....! ! !
(ΕΦΥΓΑ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.