Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Χρειάζεται τελικά ο κωδικός taxis για το έντυπο;

Για πιο έντυπο λες; Αρκεί ένα απλό χαρτί για τις μετακινήσεις εκτός από τους μισθωτούς που θέλουν το τύπου Α και μετά βεβαίωση από εργοδότη εφάπαξ. Εσυ βέβαια σαν νομικός θέλεις να το κανείς πιο επίσημο :)
Πάντως το forms.gov.gr δεν έχει ανοίξει.. Θα δοκιμάσω πάλι κατά τις 3 τα μεσάνυχτα αφού λιώνω στις ταινίες lol

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Για τα κτεο δοθηκε παραταση για τα οχηματα που ληγουν. Νομιζω μεχρι τελος του μηνα. Προφανως θα παρουν και αλλη. Εκτος απο φορτηγα αν θυμαμαι καλα.

Re: Απάντηση: Ιοί

Το εχουμε ξαναπει :

Στατιστικα ειναι βεβαιο οτι παντα θα υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το θεμα ειναι να τους αφησουμε στον μικροκοσμο τους και να επικεντρωθουμε στον κανονικο κοσμο.

Οχι μονο, η οχι παντα ηλιθιοι. Υπαρχουν και οι αλλοι.

Χρειάζεται τελικά ο κωδικός taxis για το έντυπο;

Δεν γνωρίζω.

ΤΟ site είναι ακόμη κάτω.

Μην αγχώνεσαι καθόλου όμως.

Δες εδώ πως είναι η φόρμα:

Γράφεις τα στοιχεία σου και την διεύθυνση του και τον λόγο μετακίνησης

ΠΧ μετακίνηση μεταξύ κατοικίας μου και τόπου άσκσης επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Γράφεις και την δ/νση εργασίας..

Είσαι έτοιμος

ΔΕΣ ΕΔΩ:

files.php

Αν θέλω να βγάλω τα σκουπίδια ποιον κωδικό βάζω; Δεν βλέπω κάτι.

πλάκα κάνω...

Δεν γνωρίζω.

ΤΟ site είναι ακόμη κάτω.

Μην αγχώνεσαι καθόλου όμως.

Δες εδώ πως είναι η φόρμα:

Γράφεις τα στοιχεία σου και την διεύθυνση του και τον λόγο μετακίνησης

ΠΧ μετακίνηση μεταξύ κατοικίας μου και τόπου άσκσης επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Γράφεις και την δ/νση εργασίας..

Είσαι έτοιμος

ΔΕΣ ΕΔΩ:

files.php

Αυτό, πράγματι, είναι το έντυπο, που "διέρρευσε" στα διάφορα μέσα. Το καλό μ' αυτό είναι ότι μπορείς να τσεκάρεις πολλαπλούς προορισμούς κάτι που στα SMS δεν γίνεται....

Το καλό μ' αυτό είναι ότι μπορείς να τσεκάρεις πολλαπλούς προορισμούς κάτι που στα SMS δεν γίνεται....

Γίνεται. Έβαλα δύο κωδικούς και έφυγε κανονικά και ήρθε απάντηση κανονικά.

Ρε παιδιά δεν έχει ανοίξει ακόμη.... Μετά τα μεσάνυχτα

Δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να το δηλωνουμε εγραφως ή ηλεκτρονικα που παμε και τι θα κανουμε. Ειδικα στο sms ποιος θα το ελεγχει, που αποσκοπει ολο αυτο?

Πρεπει να το κανεις οπωσδηποτε για να μπορουν να ελεγξουν οι αρχες οταν και αν σε σταματησουν για ποιο λογο εισαι εξω.
Αυτος που εχει γραφτει αυτος ισχυει, εαν ειναι δικαιολογημενος. Εαν δεν συμπιπτει η παρουσια σου με την δηλωση της μεταφορας σου και τον λογο παρουσιας σου, τοτε θα πεσει μπουγιουρντι.
Το SMS θα το ελεγξουν αυτοι, (το περιπολο) με τον ιδιο τροπο που ενας ελενγκτης τραινου ελεγχει το εισητηριο σε σμαρτφον. Με τον ιδιο τροπο που θα ελεγχε ενα εισητηριο σε χαρτι.

Προσοχη θα πεσουν προστιμα που θα γονατισουν και απ'οτι ακουσα θα αυξηθουν.

Αν θέλω να βγάλω τα σκουπίδια ποιον κωδικό βάζω; Δεν βλέπω κάτι.

πλάκα κάνω...

Ε εντάξει... Μπροστά ή παρακάτω από το σπίτι σου;
Θα πρέπει να είναι πολύ παλιανθρωπος ο αστυνομικος για να σου βεβαιώσει πρόστιμο...

Γίνεται. Έβαλα δύο κωδικούς και έφυγε κανονικά και ήρθε απάντηση κανονικά.

Πώς τους έβαλες; Είναι εύκολο να δείξεις την σύνταξη; (εννοείται ον/επωνυμο ΧΧΧΧΧ ΥΥΥΥ)

Ε εντάξει... Μπροστά ή παρακάτω από το σπίτι σου;
Θα πρέπει να είναι πολύ παλιανθρωπος ο αστυνομικος για να σου βεβαιώσει πρόστιμο...

Εννοείται βρε, αστειεύομαι :smile:

Πώς τους έβαλες; Είναι εύκολο να δείξεις την σύνταξη; (εννοείται ον/επωνυμο ΧΧΧΧΧ ΥΥΥΥ)

2 3 Ταδόπουλος Τάδες Ουτοπίας 999
Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να αναγνωρίζεται από το σύστημα μόνο ο πρώτος κωδικός.

Όπως επίσης πρόβλημα θα υπάρχει όταν πάει κάποιος διαζευγμένος να πάρει τα παιδιά του το διάστημα που δικαιούται.. και είναι σε άλλη περιοχή

2 3 Ταδόπουλος Τάδες Ουτοπίας 999

Τα 1,2,3 κτλ τι αντιπροσωπεύουν;
Πχ χωρίς πλάκα... Θέλω να πάρω τσιγάρα και καφέ στο χέρι να γυρίσω (προβλέπεται εκτός αν τα κλείσουν και τα καφέ στο χέρι και τα ψιλικά) πως γίνεται;

Status
Not open for further replies.