Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
2 3 Ταδόπουλος Τάδες Ουτοπίας 999
Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να αναγνωρίζεται από το σύστημα μόνο ο πρώτος κωδικός.
Εγώ θέλω να πάω ταχυδρομείο αύριο. Τι κάνω;
Τα 1,2,3 κτλ τι αντιπροσωπεύουν;
Πχ χωρίς πλάκα... Θέλω να πάρω τσιγάρα και καφέ στο χέρι να γυρίσω (προβλέπεται εκτός αν τα κλείσουν και τα καφέ στο χέρι και τα ψιλικά) πως γίνεται;
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Mόλις χτύπησε και το 112 της ΠΠ
Πρέπει να προσέξουν την αγγλική εκφορά του ηχητικού μηνύματος πάντως.... "Στέϊ σάφε" :speechless-smiley-0
.......................................................
Μετακίνηση κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας
Βασικά θέλει ΥΔ, δεν έχω διαβάσει κάπου για απλό χαρτί για τον εργαζόμενο. Μόνο για ατομική μετακίνηση.Άρα το sms δεν καλύπτει εργασία όπου αναγκαστικά θα πας με φόρμες η απλό χαρτί (για ΕΕ μόνο)
Απλό χαρτί μπορεί να πάει αύριο κάποιος στη δουλειά του (μισθωτός) αλλά στην επιστροφή θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει τη βεβαίωση εργοδότη με ωράριο εργασίας κτλ στοιχεία
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Κατάλαβα σωστά ότι Χ είναι ο πρώτος απ' τους δύο κωδικούς, που έγραψες;
Πάντως αυτό που βλέπω παντού (ακόμη και εδώ) είναι μία υπερκινητικότητα του πως θα βγούμε έξω.
Στις συζητήσεις εγκαταλείφθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και αναλώνονται σελίδες πως συμπληρώνονται οι αιτήσεις.
Το νόημα του μέτρου είναι να μην βγούμε έξω. Η έξοδος θα είναι δυσκολώτερη και αυτό πρέπει να είναι.
Λογικό είναι να συζητηθεί το νέο καθεστώς αφού κάποιες έξοδοι από το σπίτι πρέπει υποχρεωτικά να συνεχιστούν: τροφοδοσία, εργασία, φαρμακείο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.