Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

2 3 Ταδόπουλος Τάδες Ουτοπίας 999
Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να αναγνωρίζεται από το σύστημα μόνο ο πρώτος κωδικός.

Ευχαριστώ. Απ' ότι φαίνεται το χαρτί είναι σαφέστερο, έχει όμως το μειονέκτημα ότι πρέπει να τυπώνεις....
Θα δούμε!

Mόλις χτύπησε και το 112 της ΠΠ
Πρέπει να προσέξουν την αγγλική εκφορά του ηχητικού μηνύματος πάντως.... "Στέϊ σάφε" :speechless-smiley-0

Τα 1,2,3 κτλ τι αντιπροσωπεύουν;
Πχ χωρίς πλάκα... Θέλω να πάρω τσιγάρα και καφέ στο χέρι να γυρίσω (προβλέπεται εκτός αν τα κλείσουν και τα καφέ στο χέρι και τα ψιλικά) πως γίνεται;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Είναι οι αντίστοχιοι κωδικοί.

1) Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3) Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

4) Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

5) Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

6) Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Η απάντηση που παίρνουμε είναι της μορφής

Μετακίνηση κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας

Το forma.gov.gr λειτουργεί κανονικά εδώ και ώρα.
Όσοι εργάζονται, αύριο πρωί με ΥΔ και στην επιστροφή με τη βεβαίωση υπογεγραμμένη από εργοδότη. Οι ΕΕ με ΥΔ.

Άρα το sms δεν καλύπτει εργασία όπου αναγκαστικά θα πας με φόρμες η απλό χαρτί (για ΕΕ μόνο)
Απλό χαρτί μπορεί να πάει αύριο κάποιος στη δουλειά του (μισθωτός) αλλά στην επιστροφή θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει τη βεβαίωση εργοδότη με ωράριο εργασίας κτλ στοιχεία

.......................................................
Μετακίνηση κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας

Κατάλαβα σωστά ότι Χ είναι ο πρώτος απ' τους δύο κωδικούς, που έγραψες;

Θα πέσει πολύ άσκηση και κατούρημα κατοικιδίου...το πρόστιμο είναι μικρό. Θα βρίσκουν όλοι παραθυράκια.
Επίσης, εγώ το έγραψα προχθές...να σου που δεν έχει προβλεφθεί.
Θα πάω στην δουλειά, αλλά επειδή βγαίνω και έξω, αν με πετύχουν περίπολα να κάνω τα 4-5 που απαιτούνται, πως θα γίνει;
Δεν θα κάνω 10-15, θα κάνω λιγότερα. Αλλά θα με πιστέψουν; Που θα έχω να πάω σε τόσα μέρη;
Μάλλον πρέπει να υπάρξει ρύθμιση για αυτό.
Αρχικά θα γράψω χαρτιά γιά το που πάω, αλλά νομίζω έτσι μπορώ να πάω παντού. Με βλέπω να "πλακώνομαι" με τα όργανα.

Άρα το sms δεν καλύπτει εργασία όπου αναγκαστικά θα πας με φόρμες η απλό χαρτί (για ΕΕ μόνο)
Απλό χαρτί μπορεί να πάει αύριο κάποιος στη δουλειά του (μισθωτός) αλλά στην επιστροφή θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχει τη βεβαίωση εργοδότη με ωράριο εργασίας κτλ στοιχεία
Βασικά θέλει ΥΔ, δεν έχω διαβάσει κάπου για απλό χαρτί για τον εργαζόμενο. Μόνο για ατομική μετακίνηση.

Κατάλαβα σωστά ότι Χ είναι ο πρώτος απ' τους δύο κωδικούς, που έγραψες;

Τώρα πρόσεξα ότι στο απαντητικό SMS υπάρχουν και οι δύο κωδικοί που έβαλα.
Επίσης δοκίμασα με άσχετους αριθμούς και μου ήρθε μήνυμα ''Στείλτε έγκυρο αριθμό μετάβασης''.

Νομίζω ότι το SMS είναι ασύγκριτα πιο πρακτικός τρόπος.

Πάντως αυτό που βλέπω παντού (ακόμη και εδώ) είναι μία υπερκινητικότητα του πως θα βγούμε έξω.

Στις συζητήσεις εγκαταλείφθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και αναλώνονται σελίδες πως συμπληρώνονται οι αιτήσεις.

Το νόημα του μέτρου είναι να μην βγούμε έξω. Η έξοδος θα είναι δυσκολώτερη και αυτό πρέπει να είναι.

ΕΝ πάση περιπτώσει αύριο πρωί πάμε όλοι με τις ταυτότητες μαζί μας όπου έχουμε να πάμε. Δεν χρειάζονται αύριο χαρτιά και SMS.
Οι Εταιρείες μας θα μας εφοδιάσουν με τις βεβαιώσεις για όσους εργάζονται. Ήδη έχουν ενημερωθεί τα λογιστήρια των Εταιρειών.

Όσοι είναι ενεργοί Ελεύθεροι Επαγγελματίες και αποδεικνύεται η εργασία και δεν έχουν σταματημένο αντικείμενο , θα συμπληρώνουν το έντυπο.

Πάντως αυτό που βλέπω παντού (ακόμη και εδώ) είναι μία υπερκινητικότητα του πως θα βγούμε έξω.

Στις συζητήσεις εγκαταλείφθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και αναλώνονται σελίδες πως συμπληρώνονται οι αιτήσεις.

Το νόημα του μέτρου είναι να μην βγούμε έξω. Η έξοδος θα είναι δυσκολώτερη και αυτό πρέπει να είναι.

Λογικό είναι να συζητηθεί το νέο καθεστώς αφού κάποιες έξοδοι από το σπίτι πρέπει υποχρεωτικά να συνεχιστούν: τροφοδοσία, εργασία, φαρμακείο.

Λογικό είναι να συζητηθεί το νέο καθεστώς αφού κάποιες έξοδοι από το σπίτι πρέπει υποχρεωτικά να συνεχιστούν: τροφοδοσία, εργασία, φαρμακείο.

Συμφωνώ απόλυτα .

Η αίσθηση μου πάντως είναι ότι πολλοί ψάχνουν την τυπικά ορθή δικαιολογία για να βγούν άσκοπα ή για λόγους ψυχαγωγίας και γιά καφεδάκια.

Κανείς από αυτούς που εργάζονται και ιδίως σε κρίσιμα κομμάτια στην σημερινή κρίση , δεν έχει αγωνία τι θα κάνει με τη γραφεικρατία. Θα τα βρει λυμένα.
Ουδέποτε η Αστυνομία θα ελέγξει ένα φορτηγάκι που επισκευάζει ένα απορριματοφόρο ή ασθενοφόρο ή έστω ένα φορτηγό στην μέση του δρόμου.

Το νόημα είναι να μείνουμε όλοι μέσα.

Βενζινάδικο;
Όχι ότι πολυμετακινουμαι, αλλά αν κατέβω στο γραφείο 2-3 φορές θα χρειαστώ ανεφοδιασμό.

Status
Not open for further replies.