Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Η αίσθηση μου πάντως είναι ότι πολλοί ψάχνουν την τυπικά ορθή δικαιολογία για να βγούν άσκοπα ή για λόγους ψυχαγωγίας.
Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι ''πονηροί'' και οι κοινωνικά ασυνείδητοι, δυστυχώς. Τα μέτρο της απαγόρευσης, νομίζω, ότι αυτούς περισσότερο στοχεύει αφού οι συνειδητοποιημένοι μένουμε μέσα χωρίς απαγόρευση.

Re: Απάντηση: Ιοί

Βενζινάδικο;
Όχι ότι πολυμετακινουμαι, αλλά αν κατέβω στο γραφείο 2-3 φορές θα χρειαστώ ανεφοδιασμό.

αυτό δεν σα καλύπτει?

"2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους."

Θέλω να πάρω τσιγάρα και καφέ στο χέρι να γυρίσω (προβλέπεται εκτός αν τα κλείσουν και τα καφέ στο χέρι και τα ψιλικά) πως γίνεται;

Βρε 'σείς, αφήστε το λίγο το ρημάδι. Ακόμα και μετά από λίγες μέρες αποχής, τα πνευμόνια σας θα σας ευχαριστήσουν.

Πάντως εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας τεχνική υποστήριξη σε συνεργεία αυτοκινητων ( που λειτουργούν κανονικά) κοιτάζω τα έντυπα και άκρη δεν βγάζω.
Μάλλον τους γράφω όλους κανονικά και δέχομαι την τηλεφωνική τους γκρίνια

Ηρεμήστε λίγο.

Διαβάστε το γμμενο το έντυπο. Δεν είναι πυρηνική φυσική το ρημάδι.

Το μέτρο αυτο θα ζορίσει αρκετά και την μαύρη εργασία.

Δεν χαίρομαι γιά αυτό , ειδικά στις τραγικές αυτές εξελίξεις που ζούμε.
Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε αυτό το κουτσουρεμένο μάυρο μεροκαματάκι γιά να επιζούν (αλλοδαποί - σε οικοδομές - γυναίκες που καθαρίζουν - φύλαξη ηλικιωμένων κλπ).

Πάντως πάνω από όλα είναι το "μένουμε μέσα".

Πάντως εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας τεχνική υποστήριξη σε συνεργεία αυτοκινητων ( που λειτουργούν κανονικά) κοιτάζω τα έντυπα και άκρη δεν βγάζω.
Μάλλον τους γράφω όλους κανονικά και δέχομαι την τηλεφωνική τους γκρίνια

https://forma.gov.gr/docs/FAQ-apagorefsi.pdf

Στο μέλος aikon επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 1 εβδομάδας επειδή για πολλοστή φορά ανέβασε αναρτήσεις απίστευτα απαισιόδοξες, καταστροφολογικές και παντελώς αστήρικτες. Μπορεί ο κανονισμός του φόρουμ να μην προβλέπει ειδικά αυτή την περίπτωση, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δικαιούται κάποιος χρήστης να μας κάνει να θέλουμε να αυτοκτονήσουμε! .

Ρε σεις το τύπου Α το συμπληρώνω και το υπογράφω εγώ ή ο υπεύθυνος του εργοδότη/ο εργοδότης ο ίδιος?

Το πρώτο, η βεβαίωση τύπου Α, αφορά τις μετακινήσεις των ερ- γαζόμενων, συμπληρώνεται μια φορά και παρέχε- ται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περί- πτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύ- θερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο. Περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κα- τοικίας και τον τόπο εργασίας του εργαζόμενου, καθώς και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρη- σής του. Ο εργαζόμενος τη φέρει υποχρεωτικά μαζί του κατά τις μετακινήσεις του προς και από την ερ- γασία του.

ΕΞΗΓΗΣΗ: Η ευθύνη είναι πάντα του υπογράφοντος.

Ο υπογράφων είναι ο εργοδότης σου.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είσαι ο ίδιος.

Το πρώτο, η βεβαίωση τύπου Α, αφορά τις μετακινήσεις των ερ- γαζόμενων, συμπληρώνεται μια φορά και παρέχε- ται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περί- πτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύ- θερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο. Περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο κα- τοικίας και τον τόπο εργασίας του εργαζόμενου, καθώς και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρη- σής του. Ο εργαζόμενος τη φέρει υποχρεωτικά μαζί του κατά τις μετακινήσεις του προς και από την ερ- γασία του.

Μόλις το διάβασα Χρήστο, ευχαριστώ...
Μπερδεύτηκα γιατί στην αρχή λέγανε για υπεύθυνη δήλωση του εργαζόμενου

Έχω από κάτω σουπερμάρκετ και άλλα 4 σε ακτίνα 150 μέτρων.
Θα γνωρίσει δόξες η ταράτσα μας.

Ρε συ Τασο τι ταρατσα ειναι αυτη ?

15 μπλοκ κτηριο ?

υγ

Ερωτηση γιατι ακομα δεν το εχω ψαξει.

Εξοδο να παμε στην δουλεια μας απαγορευεται πλεον ?

Ρε συ Τασο τι ταρατσα ειναι αυτη ?

15 μπλοκ κτηριο ?

υγ

Ερωτηση γιατι ακομα δεν το εχω ψαξει.

Εξοδο να παμε στην δουλεια μας απαγορευεται πλεον ?

Είναι κάπου 800 τμ.
Αλλά μόλις την έκανα, είναι 230 βήματα περιμετρικά. 50 φορές για τον ημερήσιο στόχο; θα τρελαθώ!!!

Είναι κάπου 800 τμ.
Αλλά μόλις την έκανα, είναι 230 βήματα περιμετρικά. 50 φορές για τον ημερήσιο στόχο; θα τρελαθώ!!!

Ιάπωνας είσαι και έβαλες στόχο τα 10.000 βήματα?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2000 βηματα κανω κλεισμενος μεσα στο σπιτι καναπε κουζινα τουαλετα κρεβατοκαμαρα. Πριν μια βολτα με τον μικρο μονη της ηταν 6000 βηματα. Νομιζω οτι τα 10.000 ειναι αν καποιος χρειαζεται να κανει υπερβαση . Τα 6-7 χιλιαδες ειναι καθιστικη ζωη...

Πάντως στις 11:30 τώρα που βγήκαμε έξω η οικογένεια για περπάτημα τελευταία νύχτα πριν τους περιορισμούς δεν συναντήσαμε ούτε έναν περιπατητή στο δρόμο πλην 3-4 που είχαν βγάλει το σκυλί τους έξω: σίγουρα φταίει και ότι πριν λίγο σταμάτησε να βρέχει.

Ολα αυτα τα μετρα ..... ΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑ ΑΥΤΑ ...... μια βδομαδα πριν ...... συνιστουσαν εγκλημα κατα της ανθρωποτητας ?
Και αυριο ? ..... ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ και δεν θα συνιστουν εγκλημα, αυριο ? ...... τι αλλαξε στο μεσοδιαστημα 7 (μολις) ημερων ?
Ουτε ο διπλασιασμος των διασωληνωσεων ηταν, ουτε ο τριπλασιασμος των κρουσματων, ουτε οι διαμαρτυριες των γιατρων, ουτε τιποτα.
Αυτο που αλλαξε ..... ηταν η σθεναρη αντισταση στην συνειδητοποιηση του κινδυνου .... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ αλλαξε .... κυριολεκτικα !
Και επρεπε να περασουν 7 μερες ! Δεν γινοταν νωριτερα ! Αραγε .... σε ποσες βδομαδες εγκλεισμου αντιστοιχουν αυτες οι ΜΟΛΙΣ εφτα μερες ?

Θα το μαθουμε !!!!!!

Θα το μαθουμε .... ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ ... αναποδραστα και αναποφευκτα !
(εκτος αν εχεις βρει ενα τροπο να πηδας σε εναλλακτικα συμπαντα .....).

Status
Not open for further replies.