Και η αδερφή μου γύρισε από επαγγελματικό ταξίδι στην Ολλανδία με πνευμονία. Σημειωτέον ότι λόγω αντικειμένου συναντήθηκε με ανθρώπους από όλη την υφήλιο.
Σωστό.Πώς έκαναν τεστ Στέλιο όταν ανακοινώθηκε η ασθένεια από τους Κινέζους στις 31 Δεκεμβρίου;
Σωστό.
Ο ένας συνάδελφος την πέρασε τον Φεβρουάριο. Επειδή έχει αλλεργικό άσθμα, ήταν πιο συνειδητοποιημένος από τους άλλους κι έκανε το τεστ για Covid και βγήκε αρνητικό. Θα ρωτήσω τους άλλους δύο αν έκαναν τεστ για covid και θα σας πω.
Αν είχαν covid, τότε τον περάσαμε όλοι στο γραφείο. Με τον ένα συνάδελφο είχαμε καθημερινά συναντήσεις. Αυτός που είχε πνευμονία το Φεβρουάριο, ήταν να γυρίσει στο γραφείο την ημέρα που άρχισε η καραντίνα.Το να έκανε τεστ αφού ανάρρωσε από αυτό που είχε και να βγήκε αρνητικός για covid είναι μια τρύπα στο νερό.
Τεστ για αντισώματα έχει νόημα σε αυτή την περίπτωση, αλλά το πρώτο αξιόλογο τεστ αντισωμάτων μόλις βγήκε.
Τα μέχρι σήμερα είχαν την τάση να βγάζουν false negative.
Αν είχαν covid, τότε τον περάσαμε όλοι στο γραφείο. Με τον ένα συνάδελφο είχαμε καθημερινά συναντήσεις. Αυτός που είχε πνευμονία το Φεβρουάριο, ήταν να γυρίσει στο γραφείο την ημέρα που άρχισε η καραντίνα.
Δεν ξέρω. Έχεις δίκιο που αμφιβάλεις για την εγκυρότητα των tests.Δεν θεωρώ καθόλου πιθανό να είχε κανείς σας covid.
Μακάρι να είχατε και να τον περάσατε αλλά.... δεν νομίζω.
Όλοι λίγο πολύ στην διάρκεια του χειμώνα κάτι παρουσιάσαμε (ελαφρύτερο ή σοβαρότερο).
Μην ξεχνάμε την εποχική γρίπη και ένα σωρό άλλες ιώσεις.
Αυτά ήτανε, όχι ο covid.
Παραπάνω έχω βάλει παρόμοιο λινκ .Τσιόδρας: Υπερβάλαμε στους θανάτους από κορονοϊό.
https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/tsiodras-ipervalame-stous-thanatous-apo-koronoio/
Τσιόδρας: Υπερβάλαμε στους θανάτους από κορονοϊό.
https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/tsiodras-ipervalame-stous-thanatous-apo-koronoio/
"Το να έχεις Covid δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid". Παρ όλα αυτά ο θάνατος καταγράφεται σαν Covid. Που είναι το απλό?
Ειπε το πολυ απλο δλδ, οτι καποιοι απτους νεκρους ειχαν υποκειμενα νοσηματα. Αυτο που γνωριζουμε ολοι εδω και καιρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.