Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Aρα .... οτι ηταν ανθρωπινως δυνατο να κανω .... το εκανα !
Να κλειδωθω μεσα στο σπιτι .... ΔΕΝ μου ειναι ανθρωπνως δυνατο.
Απο την αλλη, μια συναξη σε καφετερια την εβδομαδα και ενα sm καθε πεντε μερες
δεν νομιζω να συνιστα ΕΓΚΛΗΜΑ λιθοβολουμενο απο τον οχλο.

Την μανα μου θα την βγαλω εξω απο το σπιτι .... την Κυριακη που μας ερχεται.
Ειδαλως, θα πηδηξει μονη της απο το μπαλκονι. Ειμαι σιγουρος οτι θα προσβληθει
απο τον κορονοϊο .... αλλα αν παθει καμια κριση πανικου απο τον κατ'οικον περιορισμο της
μετα θα τρεχω και δεν θα φτανω. Τρεις βδομαδες μεσα θα συμπληρωσει (την Κυριακη).
Ας βγει εξω (αφου δεν αντεχει μεσα) και ας περασει ΚΑΙ ΑΥΤΗ .... απο την ιωση.

Δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο (.... και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αλυσοδενω μανες σε κρεβατια)

Σιγά ρε Μάνο με το έγκλημα του να πας SM. E, την καφετέρια εγώ θα την έκοβα ως αχρείαστη, αλλά αυτά όπως θέλει ο καθένας. Γλυκαίνει ο καιρός, μπορείς να πας για καφέ στη λιακάδα αντί να κλειστείς σε μπουντρούμι.

Αν μπορείς να πηγαίνεις SM μη ώρες αιχμής, κακό δε θα σου κάνει. Εγώ έτσι κι αλλιώς και σε κανονικές συνθήκες μετά τα μεσάνυχτα πήγαινα πάντοτε, αλλά εσείς έχετε τα κολλήματά σας εκεί οπότε απλά ψάξε νεκρή ώρα αν υπάρχει. :ADFAD2:

Της μάνας σου να της πεις να βγαίνει να περπατάει στο δρόμο αν έχει καλό καιρό και μπορεί, καλό θα της κάνει να παίρνει καθαρό αέρα και να ασκείται όσο μπορεί με λίγο περπάτημα. Τις κοινωνικές επαφές να κόψει μόνο, ειδικά σε κλειστούς χώρους.

Δείτε το κι αλλιώς. Αν είναι να πεθάνουμε όλοι στο τέλος απ'αυτό το πράμα, ας μην πεθάνουμε από πριν, κρίμα είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Αν είναι να πεθάνουμε όλοι στο τέλος απ'αυτό το πράμα, ας μην πεθάνουμε από πριν, κρίμα είναι.

OΣΟ και να προσεξεις .... ο ιος θα σε βρει .... απο καπου .....
Τωρα, αν νιωθεις καλα που θα φυγεις τελευταιος και οχι πρωτος .... δικη σου επιλογη.
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι (μαλλον) θα πεθανουν χιλιαδες αλλα θα επιζησουν δισεκατομμυρια.
Συζηταμε για αυτες τις ευπαθεις ομαδες (τις ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ευπαθεις ομαδες) ... οχι για εμας ... φυσικα !

Εγω αυτη την στιγμη δεν εχω καν δεκατα .... ουτε καν ξηρο λαιμο. Τιποτα ... μια χαρα ειμαι !
Αρα μπορω να πιστοποιησω (ατομικα) οτι οι 14 μερες αυτοϊασης (απο νεα αντισωματα) ειναι ΟΡΘΗ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ε δεν το λες ότι κι εκει τα κάνανε θάλασσα που με 5 κρούσματα κλείνουν τα σχολεία.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν με τα τυφλά κρούσματα για να μην τα κάνουν θάλασσα;

Δεν αναφέρομαι στο κλείσιμο. Καλά κάνανε σε αυτό.

Αναφέρομαι στο ότι άμα υπάρχουν τυφλά κρούσματα αυτό σημαίνει ότι ο ιός μεταδίδονταν στην κοινότητα χωρίς να το έχουν πάρει χαμπάρι.

Στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει πόσα είναι τα κρούσματα.

Προφανως σε δυο εβδομαδες θα επανεκτιμηθουν οι εξελιξεις.

Δεν ειναι μαγοι οι διοικουντες. Κατι υπολογιζουν και τα κανουν ολα αυτα.

Θα δουμε.

υγ

Παντως και ενω ακομα παλευω την μανα μου να μην πηγαινει εκκλησια βρεθηκε στην ενορια της ενας νεαρος ιερεας και σε μια παρεα ηλικιωμενων τους ειπε ευθεως να κοψουν για λιγο τον εκκλησιασμο.

Αγαλμα θα του εκανα για το οτι ξεφυγε απο την πιθανη ντιρεκτιβα.
Καταπληκτικός ο παπάς! Μπράβο του.

Σταγονα στον ωκεανο, Χαρη ... :nounder:

Ενας παπας ... αναμεσα σε χιλιαδες !!!!!

Ασε που, για το υπολοιπο της ζωης του, δεν θα αξιωθει δεουσας αναγνωρισης και τιμης.

Για να μην ξεχναμε που ζουμε (ανεξαρτητως λειτουργηματος) ....

Σημειωση ο εν λογω ιερεας ειναι παντρεμενος αρα και δεν ειναι καριεριστας....

Σημειωτέον ότι κατά τη Γραφή οι ιερείς πρέπει να παντρεύονται, αφού αποτελούν και γι'αυτό παράδειγμα στο ποίμνιο.

Re: Απάντηση: Ιοί

Σταγονα στον ωκεανο, Χαρη ... :nounder:

Ενας παπας ... αναμεσα σε χιλιαδες !!!!!

Ασε που, για το υπολοιπο της ζωης του, δεν θα αξιωθει δεουσας αναγνωρισης και τιμης.

Για να μην ξεχναμε που ζουμε (ανεξαρτητως λειτουργηματος) ....

σε αυτην την χωρα που ζουμε, οταν εμφανιζεται εστω και μια ηλιαχτιδα λογικης, παντα εκπλησσομαι!

Γιατί είχε κανείς αμφιβολία?

Τα 50 παππούδια που ήρθαν το Σάββατο στα Γιάννενα από εκδρομή στο Ισραήλ και δεν ελέγχθηκαν αλλά τους είπαν καθίστε στα σπίτια σας καραντίνα... τι θα κάνουν?

Δεν θα πάνε super market? καφενείο? στην γειτόνισσα για κουτσομπολιό?

3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Και στην Ιταλία ο εφιάλτης κορυφώνεται.. Εξακολουθώ να μην έχω στο μυαλό μου επαρκή εξήγηση..

Στο αφελες μυαλο μου θεωρω οτι ειναι και θεμα καιρου.

Ειδικα για τον βορρα της Ιταλιας που ξεσπασε αντι για τον νοτο.

Εχουμε φιλη στο Παλερμο που δουλευει σε ξενοδοχειο και εχει "ταραξει" το facebook με εκκλησεις ,να μην πανε οι βοριοι στο Νοτο.
Μαλιστα γραφει χαρακτηριστικα, οτι δεν θα αντεξει το συστημα υγειας τους ,τετοιο μακελειο!!!

Στην Λομβαρδια πλεον εχουν αρχισει και γινονται λιγο πιο ...κυνικοι.

Να πηγαινουν στις ΜΕΘ ατομα με καλες πιθανοτητες διαβιωσης...

https://www.ilfattoquotidiano.it/20...-ha-piu-probabilita-di-sopravvivenza/5729020/

Αρα τα πολυ γεροντια ας ριξουν ζαρια αν θα ζησουν πλεον.Μεταποκαλυπτικες πρακτικες.

Αυτο ακριβως εβαλε η Σισιλιανα!

Ai meridionali che risiedono al Nord, fate un favore all’umanità: non scendete al Sud in questo momento. Approfittatene per lavorare da casa, leggere, iniziare una nuova serie televisiva, pulire casa, dedicarvi alla cucina o a un nuovo hobby casalingo, passeggiare al parco, per fare quello che solitamente non potete fare per mancanza di tempo...ma non viaggiate, soprattutto non al Sud. Non siate egoisti.
Anche noi vorremmo vivere questo momento difficile accanto ai nostri familiari, ma non lo facciamo proprio per salvaguardarli: il Sud non saprebbe fronteggiare una situazione simile! Anzi, siate egoisti, pensate a salvare i vostri cari e la vostra terra o almeno a non metterli in pericolo!
Στους νότιους που διαμένουν στο Βορρά, κάντε μια χάρη στην ανθρωπότητα: μην κατεβείτε στο Νότο τώρα. Εκμεταλλευτείτε το για να δουλέψετε από το σπίτι, διαβάστε, ξεκινήστε μια νέα τηλεοπτική σειρά, καθαρό σπίτι, αφιερώστε τον εαυτό σας στη μαγειρική ή σε ένα νέο σπίτι χόμπι, περπατήστε στο πάρκο, για να κάνετε αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε συνήθως λόγω έλλει αλλά μην ταξιδεύετε, ειδικά όχι στο Νότο. Μην είσαι εγωιστής.
Θα θέλαμε επίσης να περάσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στην οικογένειά μας, αλλά δεν το κάνουμε πραγματικά για να τους προστατεύσουμε: ο Νότος δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση! Στην πραγματικότητα, να είσαι εγωιστής, σκέψου να σώσεις τους αγαπημένους σου και τη γη σου ή τουλάχιστον να μην τους βάλεις σε κίνδυνο!

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την λογική που κλείνουν κάποια σχολεία ενώ μένουν ανοικτά κάποια αλλά στην ίδια πόλη; Πχ αν παρατηρήσετε στην λίστα με τα σχολεία της Αθήνας σε πολλές περιοχές τμήματα είναι κλειστά. Στην περιοχή του Γαλατσιου συγκεκριμένα σχεδόν όλα τα γυμνασία και λύκεια είναι κλειστά αλλά την ίδια στιγμή τα δημοτικά ανοικτά!! Και δεν μιλάμε προληπτικά για μια μέρα για απολύμανση αλλά για 2 βδομαδες που σημαίνει ότι κάτι τρέχει.. Τι κουλό είναι αυτό; Γιατί δεν μας ενημερώνουν τι γίνεται με τις λίστες;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

pathfinder οι νοήμονες συζητούν καταλαβαίνουν και κατανοούν κανείς καλοπροαίρετος δεν πιστεύω οτι υιοθετεί τις αποψεις η θεια κοινωνια σωζει ή η θεια κοινωνια ειναι η ριζα του κακου

Status
Not open for further replies.