Ιοί

Status
Not open for further replies.
Eνα ψυχραιμιομετρο στο πεντε παρακαλω.
:HTEHETH63: :award::BDGBGDB55::grandpa::hanged::jester::gossip::chinese::SFGSFGS5:

Ημουν προβληματισμενος πριν 2 μερες.
Τωρα ειμαι χαλαρος ... ισως ασυγχωρητα χαλαρος.

Η ολη φαση (με το ιο) μου πυροδοτησε κατι αρκετα παλαιοτερο (ως μυνημα)

kav9.jpg

So ... Ι wait for my turn .... :rolleyes:

Ρε σεις, για χαλαρώστε λίγο να μην αρχίσω τα Γαλλικά (όχι του Ζωρζ και του Κρις, τα άλλα). Ένα γαμωμαμούνι είναι που θα είναι τόσο φονικό όσο του επιτρέψουμε να είναι. Ατομικά και συλλογικά...

Εγώ ρεαλιστικά βλέπω ότι αν χαθεί η μπάλα με εκθετικές αυξήσεις κρουσμάτων, θα έχουμε κάποιο φάρμακο πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε μια και θα χαλαρώσουν οι κανονισμοί περί clinical trials. Το θέμα βέβαια μετά θα είναι, αν πρόκειται για τελείως καινούρια ουσία, το ποιος θα την παράξει σε ποσότητες που να καλύπτουν τη ζήτηση.

H πλάκα είναι πως άμα είσαι χαλαρός*, είναι καλύτερο για τον οργανισμό είτε κολλήσεις είτε όχι!

Το άγχος τα κάνει όλα σκ@τ@.

Μπράβο Μάνο, θα σε κάνουμε Ζεν και εσένα σιγά σιγά!

ΥΓ να προσέχεις. Απλά να μην είσαι αγχωμένος. Αυτό είναι το μυστικό.

Εγώ ρεαλιστικά βλέπω ότι αν χαθεί η μπάλα με εκθετικές αυξήσεις κρουσμάτων, θα έχουμε κάποιο φάρμακο πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε μια και θα χαλαρώσουν οι κανονισμοί περί clinical trials. Το θέμα βέβαια μετά θα είναι, αν πρόκειται για τελείως καινούρια ουσία, το ποιος θα την παράξει σε ποσότητες που να καλύπτουν τη ζήτηση.

Να πω το εντελώς κουφό?

Θα με πάρετε με τις πέτρες!

Σας προειδοποιώ! :D

"Οτι ειναι να ρθει θε να ρθει αλλιως θα προσπερασει"...που ειχα πει πριν καποιο καιρο στα λογια της ημερας.

Ας σκεφτουμε τους πατεραδες μας και τους προγονους μας, ποσα και ποσα ειδαν και περασαν.

Εαν γινει κατι (εαν) θα κανουμε το ιδιο. Θα τα περασουμε με τη σειρα μας.

Απλα να γνωριζουμε και να μην κανουμε λαθη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Δεν διάβασες πως ξέφυγε η κατάσταση από ένα νοσαοκομείο?

Πρώτα άρχισαν τα σοβαρά κρούσματα και οι θάνατοι και μετά καταλάβανε τι έγινε.
...

Ξέρω οτι δεν απομόνωσαν αμέσως τον "1o" ασθενή που παρουσίασε τα συμπτώματα και πήγε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μολύνει κι άλλους... Μα αυτό δεν γίνεται και στις τριτοκοσμικές χώρες όπου δεν έχουν καν την δυνατότητα να πάνε σε νοσοκομείο ? - μένουν στην γειτονιά τους και συνεχίζουν να μολύνουν κόσμο. Αλλά εκεί είναι η απορία μου - η Ιταλία παρουσιάζει δυσανάλογα υψηλή θνησιμότητα σε σχέση με τους αναρρώσαντες που ούτε καν στις φτωχότερες χώρες δεν υπάρχει...

Ρε σεις, για χαλαρώστε λίγο να μην αρχίσω τα Γαλλικά (όχι του Ζωρζ και του Κρις, τα άλλα). Ένα γαμωμαμούνι είναι που θα είναι τόσο φονικό όσο του επιτρέψουμε να είναι. Ατομικά και συλλογικά...

Bravo!

Vous parlez le langue tres bien!

:grinning-smiley-043

Ρίχτο!

Αυτοί που θα κολλήσουν πρώτοι θα έχουν και την καλύτερη νοσοκομειακή φροντίδα!

Όλος ο μηχανισμός πάνω τους.

Όσοι κολλήσουν όταν θα υπάρχουν 10,000 κρούσματα... σε ράντζο θα την βγάλουν. Αν είναι τυχεροί! :flipout:

Αραγε, αν αποθεραπευθεί κάποιος, αποκτά κάποια ανοσία ή μπορεί να ξανανοσήσει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα - όπως γίνεται με την κοινή γρίππη ?

Re: Απάντηση: Ιοί

Αραγε, αν αποθεραπευθεί κάποιος, αποκτά κάποια ανοσία ή μπορεί να ξανανοσήσει μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα - όπως γίνεται με την κοινή γρίππη ?

Ναι.

Βραχυχρόνια, σίγουρα.

ΥΓ Ελποίζω να; μην σου έβαβλα ιδέες! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ναι.

Βραχυχρόνια, σίγουρα.

ΥΓ Ελποίζω να; μην σου έβαβλα ιδέες! :flipout::flipout::flipout:

Δεν αξίζει τότε... Βραχυχρόνια έχει και η γρίππη... :)

Θα έχει βγει εμβόλιο μέχρι να ξανακολλήσεις.

Αλλά για σκέψου!

Οι πρώτοι θα έχουν δική τους ομάδα γιατρών και 5-6 νοσοκόμες.

Να έρχονται οι νοσοκόμες να σου κάνουν sponge bath!

Αξίζει να κατουριέται κανείς επίτηδες μόνο για αυτό! :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ το κακό είναι ότι μπορεί να σου τύχουν νοσοκόμοι. Οπότε χ3στα. Αυτό με σταματάει :D

Αντε να πω και το δικο μου για μεριδιο στις πετρες.

Τα πρωτα 3-4 κρουσματα εδω ηταν Κινεζοι επισκεπτες.

Το πεμπτο (αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν παιζει ρολο κι αν ηταν το εκτο)... το πεμπτο κρουσμα λοιπον ηταν μια μαθητρια λυκειου καπου σε ενα χωριο ασχετο απο τουριστικα μερη και τετοια.
Το περιεργο δεν ειναι αυτο. Το περιεργο ειναι το ονομα της ( το οικογενιακο)

Κονταμίν !!! Δεν χρειαζεται να μεταφρασω τι σημαινει φανταζομαι.

Ειχα πει πλακα μας κανουν... η να ψαξω κανα σημαδι στον ουρανο.

Απάντηση: Re: Ιοί

Θα έχει βγει εμβόλιο μέχρι να ξανακολλήσεις.

Αλλά για σκέψου!

Οι πρώτοι θα έχουν δική τους ομάδα γιατρών και 5-6 νοσοκόμες.

Να έρχονται οι νοσοκόμες να σου κάνουν sponge bath!

Αξίζει να κατουριέται κανείς επίτηδες μόνο για αυτό! :flipout::flipout::flipout:

ΥΓ το κακό είναι ότι μπορεί να σου τύχουν νοσοκόμοι. Οπότε χ3στα. Αυτό με σταματάει :D

Δεν ντρέπεσαι καθόλου?Ακου sponge bath.!!

Εγώ πάλι ,ντρέπομαι να μου πειράζει γυναίκα τα...μελετημένα..:)

Ασε που μπορεί να πέσεις σε καμιά άγαρμπη porky.

Ακόμα θυμάμαι την έκφρασή της όταν μου έβγαζε τον καθετήρα !!!

Status
Not open for further replies.