Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Εξάλλου δεν είναι μόνο οι γιατροί. Πόσοι και πόσοι στα κοινωνικά δίκτυα δεν γράφανε μλκς?

Την ευθύνη εάν επιλέξω να ενημερώνομαι για κρίσιμα ζητήματα από τα κοινωνικά δίκτυα την έχω πρωτίστως εγώ.

Ο λόγος του ειδικού έχει και το ανάλογο ειδικό βάρος. Το οποίο συνεπάγεται και κοινωνική -τουλάχιστον- ευθύνη εάν λέει βλακείες.

Για να κάνουμε λίγο τις συγκρίσεις να δούμε έχουμε ελπίδες;
Τι έφτιαξαν στην Κίνα σε 6 μέρες και τι φτιάξαμε στην Ελλάδα.

View attachment 169423

αυτό πρέπει να είναι ανέκδοτο και από τις 2 πλευρές.
Σε 6 μέρες δεν παγώνει ούτε μια πλάκα μπετόν, όχι να πάρει και φορτίσεις.

αυτό πρέπει να είναι ανέκδοτο και από τις 2 πλευρές.

Ως συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όποιος θέλει θα το βρει.

Eμείς είμαστε ευρωπαική χώρα του νότου, όπως Ιταλία Ισπανία Γαλλία πρέπει να δούμε τα παθήματα τους, τα πρωτόκολλα που ακολούθησαν, να ακολουθήσουμε αυστηρότετα από αυτές τις χώρες.

Eίμαστε στο σημείο 0
η Ιταλία όταν είχε περίπου 100 κρούσματα σύνολο όπως εμείς σύνολο τώρα 100 ήταν Φλεβάρης 22. Δηλαδή η 12 Μαρτίου που έχουμε εμείς το ποσό των 100 κρουσμάτων ήταν στις 22 Φεβρουαρίου για τους Ιταλούς.
Κάθε 3 μέρες διπλασίαζε. 25 του μήνα 200 κρουσματα 28 400 ...... και φτάσανε σήμερα οι Ιταλοί με 12000 κρουσματα και 830 νεκρους σύνολο από την αρχή

Σήμερα τώρα αυτή τη στιγμή παίζονται όλα για όλα, ή ο ιός μεταδίδεται ή όχι, αποτελέσματα θα τα δούμε σε 2 εβδομάδες, τι ακριβώς πετυχαίνουμε ή όχι.

https://www.bbc.com/news/av/world-a...rus10-days-of-hospital-building-in-60-seconds

Αυτό πάντως δεν μοιάζει με της εικόνας και λέει για 10 μέρες.
Σε καμμία περίπτωση δεν μοιάζει με της φωτογραφίας, που έχει αρκετό ύψος και δείχνει εντελώς διαφορετικό.
Βέβαια αναφέρει πως είναι ένα από τα δύο, που κατασκευάστηκαν.
Ας μας πουν οι μηχανικοί...

Απάντηση: Re: Ιοί

Τους λέει η πολιτεία καθήστε στο σπίτι και πάνε βόλτες στις καφετέριες.

Τωρα ... αυτο που εγραψες .... τι σημαινει ?

Οτι αυτος που παει σε μια καφετερια ΜΙΑ φορα την εβδομαδα
σπερνει θανατο περισσοτερο απο τον επαγγελματια που συναλλασεται με δεκαδες ατομα επι ΠΕΝΤΕ/ΕΞΙ ημερες ?
Το επομενο μετρο ωριμοτητας ποιο ειναι ? Να χρησιμοποιουμε τις σκαλες και να ΜΗΝ μπαινουμε στο ασανσερ ?

Δηλαδη, καπου να μπαινουν και τα μαθηματικα (που δεν ειμαι καλος) στην κουβεντα.

Διάβασα ανακοίνωση πως επίσημα, θα κατεδαφιστεί η ιχθυαγορά της Huanan στην Wuhan.
Δεν μπορώ να το ξαναβρώ όμως, να το παραθέσω.

Δεν ήταν το παραπάνω το νοσοκομείο που κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, η συγκεκριμένη εικόνα είναι μούφα.

https://en.wikipedia.org/wiki/Huoshenshan_Hospital

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατασκευάστηκε μεταξύ 23.1-2.2

Το ξερεις οτι ..... οταν γραφεις ετσι ..... με καταφτιαχνεις :proud:.... ψαχνω να βρω γυναικα :rolleyes: .... συγνωμη, σκυροδεμα για φορτιση !

Re: Απάντηση: Ιοί

...και σαν να μην έφτανε όλος αυτός ο πανζουρλισμός, έκλεισαν πάλι σήμερα, ΤΡΙΤΗ φορά αυτή την εβδομάδα, το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα.

Μα πόσο ΚΑΘΙΚΙ πρέπει να είναι κανείς για να παίζει με τέτοια πράγματα τέτοια περίοδο;

Τασο μαλλον κλεινουν σημερα εκτος απο λιγες περιπτωσεις.

https://www.kathimerini.gr/1068764/...DDgw6-0fL4uVHdG5r-YlAmMp5_5hQJO_iHBOE1iD4CXk4

Εκτός θέματος για εμένα αυτά τα μηχανολογικά και προπαγανδιστικά video με γερανούς και κατασκευές δεν μου λένε απολύτως τίποτα για ικανότητες κρατών κλπ.
Σε οποιονδήποτε δώσεις απεριόριστους πόρους μπορεί να το κάνει.
Αυτά τα video είναι παπαριές τύπου Κίνας Ρωσίας που μετά το Tσερνομπίλ έκανε υπεροπροσπάθεια με ελικόπτερα και τέτοια,
τι να το κάνω εγώ αυτά όταν μολύνθηκε η μισή γη τότε με ραδιενέργεια και ολόκληρη η γη τώρα με τον κορονοιό; φανφάρες καθεστώτων ανούσιες, το θέμα είναι δεν πιστεύω και τίποτα από Κίνα και αντιμετώπιση της πανδημίας. Είναι σαν τα τεστ του Ερντογαν και σαν τα γεωτρύπανα του Ερντογάν 10 χρόνια τα φέρνει γύρω γύρω και πετρέλαιο ή αέριο κανείς δεν βλέπει για γέλια ηγέτες να κάνεις παζάρι όπως τα μπρίκια στην Κωνσταντινούπολη πόσο κάνει 400 λίρες και στο τέλος το αγοράζεις με 20 λίρες. Δεν έχουν λόγο ρε παιδί μου δεν είναι σοβαροί να τους πάρεις στα σοβαρά τι λένε, λένε λένε και τίποτα δεν είναι ικανοί να κάνουν στην πραγματικότητα.

Το ξερεις οτι ..... οταν γραφεις ετσι ..... με καταφτιαχνεις :proud:.... ψαχνω να βρω γυναικα :rolleyes:

Βάλε και υπόκρουση το "η δουλειά κάνει τους άντρες, το γιαπί το πηλοφόρι το μυστρί"

Εβαλα κατι αλλο ... check again !

Κατι αλλο ....
O Mπλετσας εχει τελειωσει καποια σχολη ?
Φυσικομαθηματικο, χημικο ... η κατι σχετικο ?

Πάντως έξω η κίνηση έχει πέσει αισθητά.. Έκανα μια βόλτα πριν λίγο, μαγαζιά άδεια, δρόμοι που θυμίζουν 15γουστο. Έκατσα σε μια καφετέρια εξωτερικά 5 τραπέζια όλα και όλα από τα 20..
Δουλειά έχω σταματήσει να πηγαίνω από αρχές του μήνα, αύριο παίρνει και η γυναίκα μου για 2 εβδομάδες άδεια, ο μικρός δεν πάει σχολείο και έχει κόψει γυμναστήριο να δω πως θα την παλέψουμε με αυτήν την κατάσταση. Μάλλον το Netflix και η IPTV υπηρεσία θα πιάσουν τόπο.. Κόβουν και τους αγώνες όμως

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ο Mπλετσας εχει τελειωσει καποια σχολη ?
Φυσικομαθηματικο, χημικο ... η κατι σχετικο ?

Έχει διάφορα...αρχικά μηχανικός υπολογιστών και πληροφορική νομίζω.
Μετά έχει κάνει και άλλα.
Αλλά δεν έχει να κάνει αυτό. Δεν νομίζω πως μιλάει σαν αρχή ή σαν κάποια αυθεντία.

Πάντως έξω η κίνηση έχει πέσει αισθητά.. Έκανα μια βόλτα πριν λίγο, μαγαζιά άδεια, δρόμοι που θυμίζουν 15γουστο. Έκατσα σε μια καφετέρια εξωτερικά 5 τραπέζια όλα και όλα από τα 20..
Δουλειά έχω σταματήσει να πηγαίνω από αρχές του μήνα, αύριο παίρνει και η γυναίκα μου για 2 εβδομάδες άδεια, ο μικρός δεν πάει σχολείο και έχει κόψει γυμναστήριο να δω πως θα την παλέψουμε με αυτήν την κατάσταση. Μάλλον το Netflix και η IPTV υπηρεσία θα πιάσουν τόπο.. Κόβουν και τους αγώνες όμως

Α ναι ...
καπου ακουσα οτι ανεβηκαν κατακορυφα οι πωλησεις παιχνιδομηχανων την τελευταια βδομαδα.
Επισης ΚΑΙ ταμπλετων !

Έχει διάφορα...αρχικά μηχανικός υπολογιστών και πληροφορική νομίζω.
Μετά έχει κάνει και άλλα. Αλλά δεν έχει να κάνει αυτό. Δεν νομίζω πως μιλάει σαν αρχή ή σαν κάποια αυθεντία.

To λεω γιατι μου κανε εντυπωση που στον αξονα Χ ... εγραψε t !!!!!
Ενας που τελειωσε ενα απλο Λυκειο θα εγραφε .... Χρονος !
Επισης, σχεδιασε με προβλεψη. Η πρωτη καμπυλη Gauss
να του πιασει το μισο χαρτι ... και η δευτερη, ολοκληρο.
Ενας Βαμβακουλας (σε μουα :proud:) θα χε σχεδιασει
την πρωτη καμπυλη σε ολο το μηκος του χαρτιου
και μετα θα ψαχνε ... αλλη κολλα χαρτι :flipout::flipout:....

Α ναι ...
καπου ακουσα οτι ανεβηκαν κατακορυφα οι πωλησεις παιχνιδομηχανων την τελευταια βδομαδα.

To λεω γιατι μου κανε εντυπωση που στον αξονα Χ ... εγραψε t !!!!!
Ενας που τελειωσε ενα απλο Λυκειο θα εγραφε .... Χρονος !

Από αυτά είμαστε πλήρες εξοπλισμένοι.. Φοβάμαι ότι ο μικρός θα αποχαυνωθεί εντελώς τώρα..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Status
Not open for further replies.