chrisssb
Μέλος Σωματείου
Χρήστο, οι πολύ ηλικιωμένοι είναι όπως τα παιδιά: θέλουν ειδική μεταχείριση.
Έχεις απόλυτο δίκιο Διονύση.
Είναι σαν παιδιά. Το ζω καθημερινά.
Μια θέλουν μάλωμα, μια θέλουν ντάντεμα.
Και πάντα με το καλό.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Χρήστο, οι πολύ ηλικιωμένοι είναι όπως τα παιδιά: θέλουν ειδική μεταχείριση.
Συγγνώμη αλλά αυτά από τη στιγμή που αποτελούν μόνο δυνητική εστία κινδύνου, τα βλέπω υπερβολή. Κυρίως από άνθρωπο σε άνθρωπο κολλάει, και δεν είναι θανατηφόρα νόσος, δεν είναι αυτός ο λόγος που προφυλασσομαστε, αλλά η ανάσχεση του ρυθμού εξάπλωσης. Εάν κόψουμε 90% τον ρυθμό τηρώντας τα βασικά περί απομόνωσης και δραστικου περιορισμου των επαφών, ο κόπος να πιάσουμε το επόμενο 5% είναι δυσανάλογα μεγάλος, και δεν ξέρω εάν θα είναι όφελος με πραγματικό αντίκρισμα.
Θυμίζει την αναβάθμιση από καλό hifi σε high end με κριτή τον κοινό ακροατή.
Το gaming πάντως που έχω ρίξει και μετά ξενύχτι για σειρές ούτε σαν φοιτητής.. Πιστεύω την βγάζω την αυτό απομόνωση άνετα..
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
πως βρε παιδιά?
Πως σκουπίζεις τα ψώνια του S/M? τα περνάς με detol ένα ένα?
Το ψωμί?
Η Ιταλία πέρασε σε νεκρούς και την Κίνα . Στην Γερμανία αρχίζουμε να βλέπουμε τα πραγματικά στατιστικά και μαζί με την Ισπανία τις βλέπω στην χειρότερη κατάσταση μετά την Ιταλία .
Kι αυτοί οι μπαγάσες πατέρες στο Αγ.Ορος... ούτε μια προειδοποίηση, ούτε μια προφητεία...
Εγώ ξαναείδα την "Σιβηριάδα" που την είχα δει σαν φοιτητής, χαλάλι τα giga στον σκληρό δίσκο, 275 λεπτά ταινία, ότι πρέπει για τέτοιες μέρες απομόνωσης!!!!!
Παιδιά, το επόμενο ποστ που το νόημα του θα συνοψίζεται ως "ήρθε το τέλος" θα φύγει. Είπαμε να μιλήσουμε για τον ιό, όχι να αυτοκτονησουμε ομαδικώς πριν τον κολλήσουμε καν!
Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ απολύτως Τάσο.
Τέτοια πράγματα είναι κόλαση, ότι πρέπει να σου μείνει OCD και να τρέχεις στους ψυχιάτρους.
Το μόνο που με φοβίζει είναι για τον πατέρα μου.
Τον έχω στο Κωσταλέξι πλέον.![]()
Φιλοι μου λεγαν οτι δημαρχοι εκει που μενουν, ξηλωσαν ολα τα παγκακια σε πολεις (και χωρια) της Ιταλιας. Σε παρκα, πλατειες, δρομους...
Ελεγαν στους γερους να μην βγουνε, αυτοι πηγαιναν σε στριμοχνονταν στα παγκακια (οπως στον Αστεριξ στη Κορσικη) για να αναθεωρουν τον κοσμο...
Μια, δυο, τρεις... τερμα τα παγκακια.
Μου κάνει εντύπωση ο μικρός αριθμός θανάτων στη Γερμανία, σε σχέση με τους νοσούντες!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Οφείλεται σε 3 παράγοντες. Οι Γερμανοί έχουν την δυνατότητα για την πραγματοποίηση των περισσότερων τεστ ανά μέρα. Κάπου διάβασα ως 12.500! Άρα πολλά τεστ πολλοί θετικοί.Μου κάνει εντύπωση ο μικρός αριθμός θανάτων στη Γερμανία, σε σχέση με τους νοσούντες!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.