Ιοί

Status
Not open for further replies.
Διαβάζω ότι σχεδιάζονται περιορισμοί στις μετακινήσεις

https://www.in.gr/2020/03/31/greece...takiniseis-gia-na-min-epektathei-o-koronaios/

Θέλουν να βάλουν κάποιο πλαφόν για το πόσες μετακινήσεις δικαιούσαι την ημέρα πχ με παράλληλο κόφτη στα sms..
Το θέμα βέβαια είναι τι γίνεται με τα χειρόγραφα η τις έντυπες δηλώσεις μετακίνησης σε αυτήν την περίπτωση. Γιατί ναι μεν είναι εύκολο να μπει κόφτης ηλεκτρονικά αλλά στο χειρόγραφο;
Και που ξέρεις ποσα χειρόγραφα κάνει κάποιος την ημέρα; Και πες ότι θα πρέπει να αναγράφει πχ «έντυπο Νο1» από πριν. Οκ την επόμενη πάλι το ίδιο δεν θα γράψει; Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Η μόνη λύση είναι να δικαιούνται αλφαβητικά να βγαίνουν ανα ημέρα ο κόσμος

Ερώτημα για όσους γνωρίζουν. Που μπορώ να απευθυνθώ για μετακινήσεις σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας; Δοκίμασα να πάρω τηλ την γενική προστασία αλλά μιλάει συνέχεια. Με την τροχαία θα βγάλω άκρη η να πάρω σε αστυνομικό τμήμα;


Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
 
Κομμένα τα χειρόγραφα θα το δεις. Ο παππούς αν είναι να πάει τράπεζα θα μάθει και τα sms εκεί που κάνει τον δύσκολο.

Εντωμεταξύ, θα βρεθεί κάποιος να μαζέψει τον βαψομαλλιά? τουλάχιστον να το βάλει ένα (μολυσμένο) τσιρότο στο στόμα?
 
Βίντεο gopro δείχνει ότι κανένας συνωστισμός δεν υπήρχε στην παραλία Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιήθηκαν τηλεφακοί

http://runningnews.gr/item.php?id=45422

Η αλήθεια είναι πως το βίντεο σταματάει πριν το πιο γεμάτο με κόσμο τμήμα της παραλίας. Τις ομπρέλες - το άγαλμα και το λευκό πύργο. Η κατάσταση στο τμήμα αυτό στις 7-15 που πέρασα ήταν αισθητά χειρότερη από αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε σχέση με τα προβοκατόρικα της τηλεόρασης. Και η απόσταση των 2 μέτρων τηρούταν. Υπήρχαν και κάποιοι τύποι που προφανώς είχαν βγει για χάζι στα παγκάκια (την Κυριακή είχα πετύχει και έναν 60άρη που διάβαζε βιβλίο) και η αστυνομία ευγενικά και χωρίς πολλά πολλά τους έδιωχνε.
 
Δεν χρειάζεται καμία γκοπρο (η οποία πάλι δεν έχει ρεαλιστική απεικόνιση, καθώς ο φακός της είναι ευρυγωνιος) , όποιος ξέρει δύο πράγματα από φωτογραφία την κατάλαβε αμέσως τη μπαμπεσια. Όμως κατάλαβε και ότι πάλι μιλάμε για έναν άλφα αριθμό ατόμων. Όταν αυτός ο αριθμός είναι περίπου ο ίδιος με μια συνηθισμένη καθημερινή, μην πω μεγαλύτερος, έχουμε θέμα.
Ο τηλεφακός όχι μόνο συμπιέζει, αλλά λόγω βάθους πεδίου επικεντρώνει και το ενδιαφέρον, εν προκειμένω, στις φραπεδιες. Συγγνώμη αλλά αυτές ήθελαν κράξιμο. Πρέπει να μάθουμε να κράζουμε τον αδιάφορο.
 
@Panoramix: επειδή κι εγώ πέρασα μία μέρα πριν από τη λεωφόρο Νίκης με αυτοκίνητο (όπου η παραλία είναι και πιο στενή) είχε απαράδεκτα μεγάλο αριθμό κόσμου. Το αν απέχουν 2 ή 5 μέτρα μεταξύ τους δε με ενδιαφέρει αν από το σημείο περνάνε 1000 άτομα στο μισάωρο, ένας να έχει φταρνιστεί αρκεί. Όπως ξαναείπα οι βόλτες απαγορεύονται, αυτοί που τρέχανε στη παραλία τρέχουν ακόμα, οι υπόλοιποι βολτάρουν. Δεν είναι άθληση η χαλαρή βόλτα με το φραπέ στο χέρι, άθληση αν δε τρέχεις είναι το έντονο περπάτημα. Το βαφτίσαμε τώρα όλα άθληση για να ξεπερνάμε τον περιορισμό, πολύ έξυπνο.
Και δε γίνεται μόνο στη παραλία αυτό, τα ίδια γίνονται όπου υπάρχει ανοιχτοσιά. Πχ χθες κοντά στο φράγμα της Θέρμης γινόταν ο χαμός, με αποτέλεσμα να πάει κάποια στιγμή περιπολικό για να τους διώξει. Αυτή η συμπεριφορά του 'γράφω τα μέτρα στα τέτοια μου και θα κάνω ότι γουστάρω' δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια. Ούτε με πρόστιμα 150 ευρώ.
 
Eμενα αυτος ο αριθμος στην απο πανω φωτο που βλεπω παλι μου φαινεται πολυς.

Επισης ειναι το πνευμα που διαδιδει καποια τετοια δραστηριοτητα και εικονα.
Η Ιταλια και η Ισπανια πρεπει να κρουσουν το κωδωνα του κινδυνου για την Ελλαδα.
Νοτιες Μεσσογειακες χωρες οπου κανει καλο καιρο και με την πρωτη ευκαιρια οι ανθρωποι εχουν την ταση "να βγουν". Ειναι συνηθεια σε τετοιους λαους.

Οποτε τα κλεινεις.
 
Τρέχω 10-12-15 χλμ όποτε μπορώ οργανωμένα.

Κατεβαίνεις ή κατέβαινες σε αγώνες;
Αν ναι, πιθανότατα κάπου θα έχουμε συναντηθεί. Μέχρι τον Μάρτιο του 2016 (ΣΔΥA 20 Km) κατέβαινα συστηματικά.
 
Απο αυριο ευτυχως χαλαει παλι ο καιρος οποτε θα μαζευτουν στα σπιτια τους οσοι βολταρουν ανευθυνα.

Στο παραπανω video ουτε οι μισοι δεν αθλουνταν. Κακως εκλεισε η παραλιακη, χανουν προστιμα...
 
Κατεβαίνεις ή κατέβαινες σε αγώνες;
Αν ναι, πιθανότατα κάπου θα έχουμε συναντηθεί. Μέχρι τον Μάρτιο του 2016 (ΣΔΥA 20 Km) κατέβαινα συστηματικά.

Αθήνα πάντα έτσι.

Στις διοργανώσεις του ΣΔΥΑ πήγα αρκετές φορές, στα 10χλμ πάντα (ήμουν και τη χρονιά με την καταρρακτώδη βροχή, νομίζω το 2013).

Athens Classic Marathon, Καλλιθέα Run, Κυριακίδεια, Νέα Σμύρνη, Δαφνί, Λυκαβηττό και διάφορα άλλα.
Πηγαίνω ακόμη απλά πέρσι και φέτος δεν πρόλαβα αρκετά. Αυξάνονται και οι οικογενειακές υποχρεώσεις οπότε..
 
Παιδιά που μπορώ να απευθύνω ερωτήματα σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας; Στην γενική προστασία δεν το σηκώνουν.. Να πάρω στο αστυνομικό τμήμα η θα με γειωσουν με λάθος πληροφορία;


Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
 
Εννοειται στο αστυνομικο τμημα τηλεφωνο Ικαρε 13


Στα υπολοιπα θα γινοταν και αυτο.


https://www.protothema.gr/greece/ar...iloxenias-tis-ritsonas-gennise-sto-alexandra/


Αντε τωρα να εξαπλωθει σε μια τετοια δομη ο ιος. Καταστροφικο ντομινο.

Αναγκαστικα τους κρατας εκει μεσα και ο Αλλαχ μαζι τους.
 
Δείτε ας πούμε στο 18sec τον ποδηλάτη που πέφτει μέσα στη θάλασσα ακολουθούμενος από συνποδηλάτη του κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα. Να πνιγούνε πέσανε αλλά δε μας το λένε για να μη μας πανικοβάλλουν.

9c18856bcb3fd30e53506828346c10f6.jpg


Αλήθεια το λες αυτό;
Η κάμερα είναι κάπου εδώ στημένη. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την έχει τοποθετήσει ο εικονολήπτης στην άκρη. Δεν είναι αφελής να ρισκάρει να πληρώσει την κάμερα, αν πέσει στο νερό.
Με ζουμ, άνετα βλέπεις κάποιον να περνάει μπροστά σου, υπάρχει χώρος αρκετός.
 
στο βιντεο παντως, η καμερα φαινεται να βρισκεται και μισο μετρο εξω απο τον πεζοδρομο μεσα στη θαλασσα. Ειναι σαν να υπαρχει γωνια εκει, να στριβει ο δρομος και εκει να πηγε να εκατσε η καμερα.
 
Απάντηση: Re: Ιοί

Έχοντας συνηθίσει μια ζωή να βλέπεις την εξέδρα της παρέλασης, αυτό το τόσο "τιτάνιο" έργο, να χρειάζονται 20 αργόσχολοι 2 εβδομάδες να το στήσουν και άλλες τόσες να το ξεστήσουν, λογικό είναι να αναρωτιέσαι.
:ernaehrung004:

Mα ολα τα συνεργεια (του Δημου) ειναι απο 50αρηδες.
Περιμενεις σπιρταδα, ευλυγισια, τσαγανο και γρηγοραδα ?

ΓΕΕΕΕΡΑΑΑΑΣΕΕΕΕ Η ΧΩΡΑ ..... φιλτατε
 
Την εξέδρα τη στήνει ο στρατός. Πολύ κούραση σου μιλάω τα βλαστάρια και οι μόνιμοι επίσης.
Και η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Σου φαίνεται στο τέλος λογικό, και μετά είναι πολύ φυσικό να απορείς πως μπορείς να περιφράξεις αποτελεσματικά την παραλία.
 
Η γερασε μονο η Θεσσαλονικη ? :chinscratch:...
Παντως τα κιγκλιδωματα τα περναει ο Δημος .... νομιζω (με διορθωνετε).
Και επειδη η εκταση της παραλιας ειναι τεραστια .... φατε ημιμετρα (για το Θεαθηναι).
Εαν εισαι ΚΡΑΤΟΣ (με @@) ... σφραγιζεις απο το μεγαρο μουσικης μεχρι το λιμανι.

ΑΝ εισαι ....
 
Φαντάζομαι ο Δήμος, δεν είναι αυτό όμως που θέλω να πω. Και αν υπάρχει και ανάγκη όπως τώρα υπάρχουν και ιδιώτες που μπορούν να συμβάλουν.
 
Δηλαδη, να κατεβει ο στρατος να κλεισει την παραλια ?
Ουτε στα πιο τρελλα σου ονειρα.
ΤΟΤΕ ειναι που θα ξεσηκωθουν ολοι.
Θα βγει και η κουτση Μαρικα (με την σκουπα).

Μαλλον, θα εχουμε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που επιδιωκουμε.
 
Status
Not open for further replies.