Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

giphy.gif

Ο Ρομ (???? :blink: !!!!!!) ...... :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:.... θααααα σκααααασωωωω :flipout::flipout::flipout:

Οχι ρε σεις .... ο Θωρ .... :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:... να φερει λεφτα !

Μαντρωμα με το καλο ή το κακο σε γυφτους δεν γινεται, το βλεπουμε ολοι στις ζωες μας!
Ηταν μια υστατη προσπαθεια επικλησης στο συναισθημα (το ποιο;;) των γυφτων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πως δε γίνεται. Όλα γίνονται αν δεν υπολογίσει κανείς το πολιτικό κόστος. Τα... Εξάρχεια πως τα καθάρισαν;;

Άμα βάλεις μπλοκ και ματ παντού όλα γίνονται..
Άνοιξε ο ασκός του αιολου και το ίδιο θα γίνεται σε κάθε καταβλυσμο και κέντρα κράτησης μεταναστών.. Μάλλον τους ξέφυγαν αυτά και τώρα δεν ξέρουμε τι συνεπείς θα έχει..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Σε πληγώνουν κι όλας εκεί που σε πονάει,λες και το ξέρουν

Καθόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας μου μαζί με έναν σεκιουριτά,25 χρονών,πολύ όμορφο παλληκάρι

Ερχεται μια τσιγγάνα τον πιάνει και αρχίζει:"Δώσε μου μια βοήθεια,να χαρείς την ομορφιά σου, να χαρείς την ομορφιά σου"

Ο φίλος μου αρνήθηκε

Γυρνάει η τσιγγάνα ,με κοιτάζει και ξαναγυρνάει στον φίλο μου :" Να χαρείς την ομορφιά σου,να χαρείς την ομορφιά σου"

Εγώ φυσικά μπουρλότα!!

Πήγα να της πώ "Μωρή κ@ρι@λ@ αν έλεγες για την δική μου ομορφιά θα σου έδινα ένα ευρώ"!!!

Ακόμα το σκέφτομαι και συγχύζομαι..

Στην Νότια Εύβοια (Καρυστία) που μένω εδώ και 16 χρόνια (μάλλον έμενα γιατί έχω αποκλειστεί στην Αθήνα :flipout:) υπάρχουν πολλές οικογένειες τσιγγάνων βουλγαρικής καταγωγής.
Καμμία μα καμμία σχέση με τους δικούς μας, απόλυτα κοινωνικοποιημένοι, τίμιοι και δουλευταράδες, δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Τα παιδιά τους πηγαίνουν όλα στα σχολεία και έχουν πολύ καλές επιδόσεις.
Κάποιο απολυταρχικό καθεστώς κάποτε φρόντισε γι αυτό.......για να τα λέμε όλα.....

Παντως Ναθ .... ακομα και ΜΗΔΕΝ νεκρους να χουμε και ΟΛΟΙ να γυρισουν στις δουλειες τους
ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ παραμενει. Οι λιγοτεροι ειναι αυτοι που θα εχουν αποκτησει ανοσια (αμφισβητουμενη
και μαλλον ειναι προτιμοτερο να πουμε ασυμπτωματικοτητα).

Οποτε μετα την ΑΡΣΗ ..... ΤΙ ? ..... χαρα πασχαλια ? .....

Μπλεξαμε ..... (ειτε τον Μαϊο, ειτε τον Σεπτεμβριο, ειτε τον Δεκεμβριο) !
Δεν υπαρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ εξοδος απο τον κινδυνο.

Αυτο το ξερουμε.

Τι να κανουμε τωρα ? Να αυτοκτονησουμε ?

Καποια στιγμη θα βρεθει μια θεραπεια που θα μας κερδισει χρονο μεχρι να βρεθει το εμβολιο σε κανα δυο χρονια .

Η ζωη μας ειναι εξω δεν ειναι κλεισμενοι μεσα μην τυχον και.Οταν πουν οι αρμοδιοι οτι μπορουμε θα το δοκιμασουμε και ο θεος βοηθος.

87 με διαβητη, υπερταση, ημιτυφλη απο το ενα ματι της και ζει μονη της .Και την βλεπω για λιγο οποτε της παω εφοδια καθε 10 ημερες.

Αφορα αυτο το φορουμ και την κοινοτητα ? Εχει τελος η αδιακοπη ασχετολογια ? Η θες ενα νημα για προσωπικο chat ?

Ημαρτον πραγματικα.

Στα του ιου τωρα.....ξανα "μειωμενες" απωλειες σε Ιταλια, Ισπανια κοντα στους 500+ αλλα το τραγικο γινεται στο Βελγιο που σημερα ανακοινωσε κι αυτο 500 ανθρωπους. Πολυ μεγαλο ποσοστο θανατων.

Και 1000 ατομα στην Βρεττανια που ασχολειται αν την σκαπουλαρε ή οχι ο Μπορις.

Απάντηση: Re: Ιοί

87 με διαβητη, υπερταση, ημιτυφλη απο το ενα ματι της και ζει μονη της .Και την βλεπω για λιγο οποτε της παω εφοδια καθε 10 ημερες.

Αφορα αυτο το φορουμ και την κοινοτητα ? Εχει τελος η αδιακοπη ασχετολογια ? Η θες ενα νημα για προσωπικο chat ?

Ημαρτον πραγματικα.

Hθελα να πω .... οτι ειναι λιγο δωρον-αδωρο να μιλαμε οτι εξερχομαστε μιας αρσης καραντινας
οταν ΑΥΤΟΙ που κινδυνευουν περισσοτερο (λογω ηλικιας) θα κινδυνευσουν ΑΚΟΜΑ περισσοτερο.
Δεν εχουν ερθει σε μπρα-ντε-φερ με τον ιο .... ολες αυτες οι ευπαθεις ομαδες.

Τι θα γινει λοιπον ΟΤΑΝ βγουν εξω ?

Σε επίσκεψη που είχα με γιατρό σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βελγίου, μου μετέφερα αρκετά απαισιόδοξα μηνύματα όσον αφορά το Βέλγιο.

Το πράγμα αναμένεται να αγριέψει ιδιαίτερα στο Βέλγιο, μιας και οι κάτοικοι δεν δείχνουν να έχουν καμία διάθεση να μείνουν στα σπίτια τους.

Γενικά μου ανέφερε τη νοοτροπία του κόσμου, όπου θεωρούν ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό και διαφορετικό από τις κοινές γρίπες αυτό που ζούμε, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη να κλειστούν σπίτια τους.

Αναφέροντας του οτι σκοπεύαμε οικογενειακώς να έρθουμε Ελλάδα τον Ιούλιο, φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για το αν θα ανακοπεί η πορεία του ιου, αναφέροντας μου χώρες όπως το Ιράν, όπου το πράγμα δεν στρώνει με τίποτα...

Το thread κλείνει μέχρι να το καθαρίσει κάποιος συντονιστής.

Ζητάω συγνώμη από τα μέλη για τα μηνύματα που διέγραψα. Σας παρακαλώ μείνετε ψύχραιμα στο πνεύμα του θέματος του thread.

Σαν τα τζιτζικια κελαδαγαν σημερα το πρωι που ειχε ζεστουλα.Βρε ψιλοχαμος λεμε , ολοι μαλλον για σωματικη ασκηση βγηκαν : ) Ειναι και επαρχια , εχεις δεν εχεις χαρτι ναα, χαχα

Οσο για τον Τσιορδα , δυστυχως εδειξε μπανανοσυμπεριφορα.Ωραια και καλα αυτα που ειπε, αλλα τι δουλεια ειχε να κυκλοφορει χωρις μασκα ? Ετσι θα δωσει το παραδειγμα ? :)

Παντού γίνεται χαμός προφανώς από τα ίδια άτομα που και τον υπόλοιπο καιρό κυκλοφορούν χωρίς λόγω ύπαρξης παντού και πουθενά.. Απλά πάνω κάτω στις γειτονιές γιατί μέχρι εκεί μπορούν. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι νιώθουν με το να πηγαίνουν πάνω κάτω, δεν βαριούνται...; Θέλω άλλους 2 μήνες καραντίνα να δω τι θα κάνουν

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Status
Not open for further replies.