PublicDomain
AVClub Addicted Member
- 10 June 2007
- 2,625
Αραγε ανιχνευεται αυτο ? Αν το περασες και δεν πηρες πρεφα ?
ανιχνεύεται μια χαρά με το τεστ αντισωμάτων, ευτυχώς είναι μάλλον φτηνό και θα αποκτήσουμε όλοι μας από ένα σε κάποια στιγμή...
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Αραγε ανιχνευεται αυτο ? Αν το περασες και δεν πηρες πρεφα ?
Και εγώ προς τα κει κλίνω πλέον.Έχω έρθει οδοντίατρο...τι να λέμε;
Χαμός έξω, πολλά αμάξια, αρκετός κόσμος.
Μάλλον τυχεροί είμαστε πάρα ικανοί!
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Τριχες κατσαρες.Εγω ειμουν με επιμονη ''ηπια'' ιωση , που δεν ειχα αρρωστησει ποτε .Αυτα στις αρχες , πριν τον τηλεοπτικο ντορο (γιατι σιγα μη δεν κυκλοφορουσε απο πριν ο ιος) Εννοειται αν δεν εισαι σοβαρα δεν ασχολειται κανεις , αφου ετσι και αλλιως δεν μπορεις να κανεις τεστ.Οταν ειχα παρει την ...εξυπηρετηση του εοδυ (που δεν ειναι φυσικα γιατροι ) η ...τυποποιημενες ερωτησεις , μονο που δεν ρωταγαν αν εχεις δωσει μιση ωρα γλωσσοφιλο με επιβεβαιωμενο κρουσμα .Απλα το παρακολουθησα και εκανα και μια ακτινογραφια θωρακος που ειναι καθαρη .
ανιχνεύεται μια χαρά με το τεστ αντισωμάτων, ευτυχώς είναι μάλλον φτηνό και θα αποκτήσουμε όλοι μας από ένα σε κάποια στιγμή...
Θα βρεθεί κάποιος Χριστιανός να εξηγήσει τι συμβαίνει στην Ιταλία;; Μαθαίνω πως ξαναφούντωσαν τα κρούσματα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.