Ιοί

Status
Not open for further replies.
Αραγε ανιχνευεται αυτο ? Αν το περασες και δεν πηρες πρεφα ?

ανιχνεύεται μια χαρά με το τεστ αντισωμάτων, ευτυχώς είναι μάλλον φτηνό και θα αποκτήσουμε όλοι μας από ένα σε κάποια στιγμή...

Καλα μεχρι να γινουν αξιοπιστα, κλαιν μαιν, θα εχουν ολοκληρωθει οι καμπυλες , θα εχει γινει εποχικος , ο κοσμος θα εχει περασει τον μεγαλο φοβο (ηδη εχει αρχισει η ορθοπεταλια λογω καιρου ) και κλαιν αν (ξερει οτι ) εχει αντισωματα η οχι.

Παιδια ποιες αποστάσεις τώρα; Μου αρέσει που λένε ότι ακόμη και να αρθούν τα μέτρα τους πρέπει να μάθουμε να κινούμαστε με κοινωνικές αποστάσεις; Ούτε μια στο εκατομμύριο. Που, στα μέσα μεταφοράς; Στα καταστήματα; Γελάει ο κόσμος.. Έξω γίνεται τρικούβερτο γλέντι. Με αυτή τη λογική κακώς δεν επιτρέψανε τον ασπασμό του επιταφίου με αποστάσεις και αστυνόμευση..
Τα πράγματα είναι απλά το έχω ξαναπεί
Ο άνθρωπος προσαρμόζεται εύκολα στις πιο δύσκολες καταστάσεις και αποκτά ανοσία κινδύνου
Αν ξυπνήσει μια μέρα και δει τριγύρω του φωτιές θα μαντρωθει μέσα.. Αν συνεχίσουν οι φωτιές θα βγαίνει και θα κάνει ζικ ζακ, μπορεί να καεί μπορεί όχι..
Το ίδιο γίνεται και τώρα όσα κρούσματα και θύματα να υπάρχουν

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ε τωρα ενταξει, αποστασεις και παραμυθια (στην πραξη ).Απλα παιζεις κατενατσιο , τωρα στην αρχη , που βλεπεις οτι ο εχθρος κανει ολομετωπη επιθεση.Μετα ας για ψιλοανοσια.Αν φοραγαν ολοι μασκες για ενα χρονο , οπως την εχουν οι Κινεζοι ψωμοτυρι για την μολυνση , μπορει να την γλυτωνες και απο διαφορες αντεπιθεσεις

Οι Ιταλοι θα ανοιξουν και τα γηπεδα απο καλοκαιρακι . Tους εχω ικανους να παιζουν με θεατες και να μην πεφτει καρφιτσα :) .Eξαλλου, περασμενα ξεχασμενα, ο ανθρωπος κοιταει μπροστα :

Από την μια τους αφήνει όλους αυτούς να συνωστίζονται σε λαϊκές και σούπερ αλλά από την άλλη δεν με αφήνει να πηγαίνω για μπάνιο με το αμάξι μόνος μου.. Ελπιζω όταν αρχίσουν και βάζουν κανόνες για καταστήματα κτλ να μην έχω θέμα με τα μπάνια μου, δεν ενοχλώ κανέναν, ας κοιτάξουν αυτούς που θα πηγαίνουν στις δουλειές τι θα γίνεται και όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά

Σήμερα παντως γινοταν χαμος σε λαϊκές και σούπερ μαρκετ .
Επισης στους δρόμους της Θεσσαλονίκης η κίνηση ηταν παραπανω από οτι είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες μέρες.

Αστούς οι ίδιοι θα γκρινιάζουν όταν τους βάλει καραντίνα άλλον έναν μήνα.. Να δω τι θα λένε μετά. Ο άλλος περιμένει το αρνί από το χωριό για να το ψήσει στον φούρνο δες και δεν έχει στα κρεοπωλεία, άσε που δεν δικαιολογείται για μετακίνηση.

Έχω έρθει οδοντίατρο...τι να λέμε;
Χαμός έξω, πολλά αμάξια, αρκετός κόσμος.
Μάλλον τυχεροί είμαστε πάρα ικανοί!

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Στο Βέλγιο οι μισοί νεκροί είναι σε οίκους ευγηρίας και care-houses. Πόσο ειρωνικό το care home.
"Of the 4 857 people who died, 49% died in hospital, 49% in a rest and care home, 0.4% at home and 0.5% in another place. The deaths in hospital are all confirmed cases. Deaths in rest homes are either confirmed cases (6,5%) or suspected cases (94%)."

Απάντηση: Re: Ιοί

Έχω έρθει οδοντίατρο...τι να λέμε;
Χαμός έξω, πολλά αμάξια, αρκετός κόσμος.
Μάλλον τυχεροί είμαστε πάρα ικανοί!

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Και εγώ προς τα κει κλίνω πλέον.
Αν το είχαμε πάθει Μάιο τώρα θα είχαμε εντελώς άλλη εικόνα.

Απάντηση: Re: Ιοί

Τριχες κατσαρες.Εγω ειμουν με επιμονη ''ηπια'' ιωση , που δεν ειχα αρρωστησει ποτε .Αυτα στις αρχες , πριν τον τηλεοπτικο ντορο (γιατι σιγα μη δεν κυκλοφορουσε απο πριν ο ιος) Εννοειται αν δεν εισαι σοβαρα δεν ασχολειται κανεις , αφου ετσι και αλλιως δεν μπορεις να κανεις τεστ.Οταν ειχα παρει την ...εξυπηρετηση του εοδυ (που δεν ειναι φυσικα γιατροι ) η ...τυποποιημενες ερωτησεις , μονο που δεν ρωταγαν αν εχεις δωσει μιση ωρα γλωσσοφιλο με επιβεβαιωμενο κρουσμα .Απλα το παρακολουθησα και εκανα και μια ακτινογραφια θωρακος που ειναι καθαρη .

Εαν κανεις το τεστ και βγεις θετικος (οπως ειπε ο πνευμονολογος μου) ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Γιατι το αγχος (ποτε θα σου φυγουν τα συμπτωματακια) εκκρινει ορμονες !!!!!!!!!!!!!!
(δεν θυμαμαι, ποιες ακριβως)

Σκεφτεσαι διαρκως .... το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σεναριο ! Εισαι στα καγκελα 24/7.

Παει και ο Λουις Σεπουλβεδα ..
Εντωμεταξυ συμφωνα με το google ειχε προσβληθει τελος Φεβρουαριου...

Aκουω στο BBC, ακουω στο DW .... συνεχεις αναφορες για το ΠΩΣ θα ετοιμαστουν για το ΔΕΥΤΕΡΟ πανδημικο κυμα.
Απο την αλλη, ο Τραμπας .... θελει να αρει σταδιακα τις καραντινες (ενω 7 κυβερνητες του λενε ΟΧΙ !!!!!)

Εαν ημουν μπαμπας και ειχα 10χρονο παιδι .... η θα του κλεινα καθε προσβαση σε ειδησεις η .... θα κοιτουσα ΔΑΠΕΔΟ.
Δεν ειναι αυτο το πραγμα .... κοσμος !

ανιχνεύεται μια χαρά με το τεστ αντισωμάτων, ευτυχώς είναι μάλλον φτηνό και θα αποκτήσουμε όλοι μας από ένα σε κάποια στιγμή...

AMHN

Στο μεταξυ ανακοινωθηκε διπλασιασμος προστιμων για ασκοπη μετακινηση απο σαββατο βραδυ εως μεσανυχτα δευτερας του Πασχα.

Και θα διπλοτσεκαρουν αν βαζεις κωδικο 4 που πας και γιατι.

Εγω περιμενα καθολικη απαγορευση αλλα οντως τον κωδικο 4 δεν μπορεις να τον κλεισεις.

Θα βρεθεί κάποιος Χριστιανός να εξηγήσει τι συμβαίνει στην Ιταλία;; Μαθαίνω πως ξαναφούντωσαν τα κρούσματα..

Εδώ δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης μην κοιτάτε μέρες συγκεκριμένα, αλλά περιόδους 5-6 μέρες ως trend. Πάντως με μέσο όρο 3Κ νέα κρούσματα τη μέρα, θα αργήσει πολύ να φθίνει.

Status
Not open for further replies.