Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Για ποιό λόγο αυτή η προτίμηση;Αν παιξει το J&J απο 5 μαιου πιθανον να το αλλαξω το ραντεβου μου σε κεντρο που κανουν αυτο (τωρα εχω κλεισμενο για mrna)
Για ποιό λόγο αυτή η προτίμηση;Αν παιξει το J&J απο 5 μαιου πιθανον να το αλλαξω το ραντεβου μου σε κεντρο που κανουν αυτο (τωρα εχω κλεισμενο για mrna)
Tο IHME προβλέπει μέσα Μαΐου γύρω στους 70 νεκρούς καθημερινά. Προβλέπουν ότι τα χειρότερα πέρασαν, αλλά για καιρό θα έχουμε καθημερινά πάνω από 60 νεκρούς την ημέρα. Με τόσους διασωληνωμένους, αυτή είναι πολύ λογική πρόβλεψη.Στέλιο τι πρόβλεψη δίνεις για μέσα τελη Μαΐου;
Για ποιό λόγο αυτή η προτίμηση;
Γιατι θυμαμαι εγω τα mrna να χρειαζονται κανα 20μερο μετα την 2η δοση ?Το j&j χρειάζεται 28 μέρες για τη μέγιστη προστασία.
Τόσο χρειάζεται και της Pfizer (1 βδομάδα μετά τη δεύτερη δόση).
Αυτη η φραση, που πολυ θα ξελαμε να ισχυει, δεν αποδίδει την πραγματικοτητα. Ειθισται να λεγεται οταν κατ' ελαχιστο εχει ξεπεραστει το μεγαλυτερο μερος του προβληματος. Με προβλεψη 60 και 70 νεκρους ημερησιως δυστυχως ειμαστε πολυ μακρια απο το να θεωρησουμε οτιΠροβλέπουν ότι τα χειρότερα πέρασαν
Δίπλα μου, παλικάρι ετών 27 έκλεισε κανονικά ραντεβού γιά 1/6 με Pfizer.Για όσους ειναι στην άυλη συνταγογράφηση στο ηλιακό γκρουπ 30-39, η πλατφόρμα ειναι διαθέσιμη για AstraZeneca.
Αναμενόμενα πράγματα, αύριο θα είσαι μια χαρά.Και καλως τις παρενεργειες μετα απο 12 ωρες με το Astra.
Ριγη και πονος στο χερι !!!![]()
Μήπως εργάζεται σε πόστο το οποίο θεωρείται επικίνδυνο? Η κουνιάδα μου κόβει εισιτήρια για τα πλοία και τους έχουν γκρουπάρει σε ειδική κατηγορία.Δίπλα μου, παλικάρι ετών 27 έκλεισε κανονικά ραντεβού γιά 1/6 με Pfizer.
Άσχετο με το 30-39 αλλά και σχετικό ταυτόχρονα.
Εννοείται χωρίς υποκείμενα/προϋπάρχοντα νοσήματα.
πήρα σειρά 12/5 να τελειώνουμε τα γερόντια.Το ξέρω Πανο, είχα ενημερωθεί !
Πολλα ριγη λεμε. Μεχρι 38,3 πυρετο ανεβασα το βραδυ.Ριγη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.