Ιοί

Status
Not open for further replies.
Διάβασα πως ένα 25% δεν έχει καμία επίπτωση από το Pfizer, οπότε είμαι σε αυτούς
Μήπως δεν στο έκανε καλά η νοσοκόμα και δεν σε έπιασε βρε; Πήγαινε να το ξανακάνεις δεν χάνεις τίποτα. :)

Αστροψεκασμένος εδώ και 9μιση ώρες, κανένα απολύτως after effect. Ούτε πόνος στο σημείο του ψεκασμού.... εεεμ της ένεσης ήθελα να πω, ούτε οίδημα, ούτε πυρεττός, ούτε πονοκέφαλος ( καλά αυτό το περίμενα, δεν έχω νοιώσει ποτέ πονοκέφαλο ούτως ή άλλως :D ).

Αστροψεκασμένος εδώ και 9μιση ώρες, κανένα απολύτως after effect. Ούτε πόνος στο σημείο του ψεκασμού.... εεεμ της ένεσης ήθελα να πω, ούτε οίδημα, ούτε πυρεττός, ούτε πονοκέφαλος ( καλά αυτό το περίμενα, δεν έχω νοιώσει ποτέ πονοκέφαλο ούτως ή άλλως :D ).
Μη βιαζεσαι, εμενα με επιασε στις 14 ωρες !!!😁

Τον πόνο στο μπράτσο θα τον καταλάβεις το πρωί της επομένης που θα ξυπνήσεις. Θα σε ενοχλεί για μια μέρα....

Εγω από χθες το απόγευμα που ανέβασα μέχρι 39.1 συνήλθα αλλά νιώθω κόπωση και ένα μικρό πονοκέφαλο. Το σημείο της ένεση είναι πρησμένο αλλά δεν με πονάει το χέρι. Δηλαδη τα συμπτώματα άρχισαν κάπου στις 12 ώρες και κράτησαν 1 μέρα βαριά βαριά.
Να το ξανακάνουμε...

I'm still here and going strong :D
Συνεχίζω... ασυμπτωματικός (στις παρενέργειες του εμβολίου) :D

Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;

Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
ειναι το προτεινομενο, μπορεις να μπεις στην πλατφορμα να κλεισεις αλλες ημερομηνιες και αναλογα την ημερομηνια της δευτερης δοσεως θα καταλαβεις πιο ειναι το εμβολιο που θα κανεις

Πρέπει να δείς και τα δύο ραντεβού γιά να καταλάβεις...

ασε τα sms και μπες στην πλατφορμα οπου θα τα δεις ολα αναλυτικα και ξεκαθαρα.

της κακομοίρας γίνετε!!! Σε τρία λεπτά 4 εμβολιαστικά κέντρα BA προαστεια Αθηνών είναι soldout

εγω μπηκα χτες το βραδυ παντως (εχω κλεισμενα για 17-5/7-6) να δω αν το αλλαζα τι υπηρχε διαθεσιμο.

ενα μηνα μετα η πρωτη δοση αντιστοιχου εμβολιου .

Ακομα και τα ΑΖ που θα μπορουσα να εχω ηδη κανει απο την περασμενη δευτερα εχουν παει 20 ημερες μετα ......

Χαιρομαι που ανταποκρινεται ο κοσμος, ελπιζω να ανταποκριθουν τα κεντρα εμβολιασμου.

Μου ηρθε αυτοματα μηνυμα για 20/5, ηλικιακη ομαδα 45-49 γραμμενος στην άυλη συνταγογραφηση.

Επιβεβαιωσα το ραντεβου και μου ηρθε δυο φορες το ιδιο μηνυμα, με την ιδια ημερομηνια.

Αυτο σημαινει οτι θα κανω μονοδοσικο;

Η λογική λέει για τόσο σύντομη ημερομηνία οτι είναι AZ, εκτός αν μπήκαν σε μεγάλο αριθμό και τα Jonson. Το οτι έρχονται διπλά μνμ. δεν παίζει ρόλο.

Αν μπεις μέσα στην εφαρμογή θα κατάλαβεις τι συμβαίνει , εκεί θα δεις για το επιβεβαιωμένο σου πρώτο ραντεβού και τον προγραμματισμό για το δεύτερο ραντεβού οπότε αν είναι Jonson δεν θα υπάρχει δευτερο.

Last edited:
18/5 το πρώτο και 16/6 το δεύτερο. Συνεπώς υποθέτω με βάση τις ημερομηνίες πάω για phizer η monderna.
Παντως από χτες το βράδυ πρέπει να γίνεται χαμός με το που άνοιξαν και οι ηλικίες 45-49.
Ανανέωση σελίδας έκανα για να πάρω ημερομηνίες για την γυναίκα και τσουπ πήγε δύο μέρες μετά από μένα.

Status
Not open for further replies.