Haagenti
AVClub Fanatic
Μήπως δεν στο έκανε καλά η νοσοκόμα και δεν σε έπιασε βρε; Πήγαινε να το ξανακάνεις δεν χάνεις τίποτα.Διάβασα πως ένα 25% δεν έχει καμία επίπτωση από το Pfizer, οπότε είμαι σε αυτούς

Μήπως δεν στο έκανε καλά η νοσοκόμα και δεν σε έπιασε βρε; Πήγαινε να το ξανακάνεις δεν χάνεις τίποτα.Διάβασα πως ένα 25% δεν έχει καμία επίπτωση από το Pfizer, οπότε είμαι σε αυτούς
Μη βιαζεσαι, εμενα με επιασε στις 14 ωρες !!!Αστροψεκασμένος εδώ και 9μιση ώρες, κανένα απολύτως after effect. Ούτε πόνος στο σημείο του ψεκασμού.... εεεμ της ένεσης ήθελα να πω, ούτε οίδημα, ούτε πυρεττός, ούτε πονοκέφαλος ( καλά αυτό το περίμενα, δεν έχω νοιώσει ποτέ πονοκέφαλο ούτως ή άλλως).
Τον πόνο στο μπράτσο θα τον καταλάβεις το πρωί της επομένης που θα ξυπνήσεις. Θα σε ενοχλεί για μια μέρα....Αστροψεκασμένος εδώ και 9μιση ώρες, κανένα απολύτως after effect. Ούτε πόνος στο σημείο του ψεκασμού.... εεεμ της ένεσης ήθελα να πω, ούτε οίδημα, ούτε πυρεττός, ούτε πονοκέφαλος ( καλά αυτό το περίμενα, δεν έχω νοιώσει ποτέ πονοκέφαλο ούτως ή άλλως).
Δεν παρακολουθείς τις νυχτερινές ώρες παρότι ΑμερικανόςΧμ...για να είσαι εδώ τέτοια ωρα...να η πρώτη παρενέργεια
ειναι το προτεινομενο, μπορεις να μπεις στην πλατφορμα να κλεισεις αλλες ημερομηνιες και αναλογα την ημερομηνια της δευτερης δοσεως θα καταλαβεις πιο ειναι το εμβολιο που θα κανειςΜουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
Πρέπει να δείς και τα δύο ραντεβού γιά να καταλάβεις...Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
ασε τα sms και μπες στην πλατφορμα οπου θα τα δεις ολα αναλυτικα και ξεκαθαρα.Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.