Ιοί

Status
Not open for further replies.
Διαβάστε σας παρακαλώ με ψυχραιμία τα σχόλια σας σε ότι έγραψα. Απλά επιβεβαιώνουν όσα έγραψα. Χωρίσατε τον κόσμο σε εμβολιασμένους και αρνητές, σε κόκκινους και μπλε, σε …

Εγώ πάντως, εμβολιασμένος, αγαπώ εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Διαβάστε σας παρακαλώ με ψυχραιμία τα σχόλια σας σε ότι έγραψα. Απλά επιβεβαιώνουν όσα έγραψα. Χωρίσατε τον κόσμο σε εμβολιασμένους και αρνητές, σε κόκκινους και μπλε, σε …

Εγώ πάντως, εμβολιασμένος, αγαπώ εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Δεν είναι θέμα αγάπης ή "διχασμού" που χρησιμοποιούν πολλοί. Κάντε το εμβόλιο, χωρίς "αλλά". Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, που τα εκμεταλλεύονται για πολιτικές σκοπιμότητες πια.

Δημήτρης Κούβελας – Ο «αγαπημένος» καθηγητής των αντιεμβολιαστών είναι πλήρως εμβολιασμένος

Και με τις δύο δόσεις έχει εμβολιαστεί ένας από τους «αγαπημένους» καθηγητές των αντιεμβολιαστών, ο Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που έχει μιλήσει για «βλαπτική χρήση των εμβολίων σε άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», για «διεστραμμένη προσέγγιση» να εμβολιαστούν τα παιδιά και για «υπερβολικό ήδη εμβολιασμό», έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος της Pfizer.

«Εγώ παρόλο, που έκανα και τους δύο εμβολιασμούς και είμαι πλήρως εμβολιασμένος και για τον εαυτό μου έχω μία ανησυχία. Έκανα αυτό, που είχε το κέντρο. Συμπωματικώς ήταν της Pfizer», ανέφερε σε μία από τις πολυάριθμες τηλεοπτικές παρουσίες του ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας.

Σημειώνεται πως ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της τοποθέτησής του διερευνάται αν έχει διαπράξει το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στα social media, ότι το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μία από τις δυνητικές ανεπιθύμητες δράσεις του εμβολίου κατά του κοροναϊού.

Η ανάρτησή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

• Like
Reactions: Paris2018
πρεπει να υπαρχουν ενα δυο εισαγγελεις που να ασχολουνται μονιμα με αυτα τα βληματα.

σε ενα μηνα αν το θελησει η δικαιοσυνη θα τους κοπει η φορα.

• Like
Το θέμα είναι ότι σας έχουν πείσει πως το εμβόλιο μπορεί να είναι Η ΛΥΣΗ. Μακάρι να ήταν, αλλά είμαι βέβαιος ότι η πίεση που ασκείται δεν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Το γνωρίζουν, αλλά σας έχουν πείσει πολύ εύκολα για τους ενόχους, ενώ έχουν την ευθύνη οι ίδιοι.
Προς το παρόν είναι η μόνη λύση που υπάρχει.
Φάρμακα κατά του κορωνοϊου χωρίς σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν. Και βέβαια μιας και ότι υπάρχει είναι πιο καινούριο από τα εμβόλια, με την λογική των αντιεμβολιαστών δεν θα έπρεπε να χορηγούνται

Αν ξέρεις κάποια άλλη, πες τη μας σε παρακαλώ.

Φάγαμε 7 μήνες αναίτιο λοκντάουν περιμένοντας να έρθουν οι τουρίστες, για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων Το βουλώσαμε και τώρα παριστάνουμε τους μη ανεκτικούς με τους ανεμβολίαστους που φοβούνται.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, σου λέω ότι κάποιοι ή κάτι σε έχει μπερδέψει σε απίστευτο βαθμό..
Αυτό που έγραψες είναι ότι πιο αντιφατικό και οξύμωρο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.
Δες τι έγραψες:
α) "Φάγαμε 7 μήνες αναίτιο λοκντάουν". Αναίτιο?!?!? Αλλά τέλος πάντων να το δεχτώ για λόγους συζήτησης.
β) "για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων". Αφού το lockdown ήταν αναίτιο γιατί σε απασχολούν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ώρα που άνοιξε η κοινωνία?
Το α) είναι το ακριβώς αντίθετο με το β) και είναι στην ίδια πρόταση για να υποστηρίξουν το ίδιο επιχείρημα. Does not compute!

Θύματα του κοινωνικού αυτοματισμού είμαστε παιδιά, τίποτα άλλο.

Εννοείς είμαι θύμα του "κοινωνικού αυτοματισμού" (sic) όταν σε κάποιον που πέρασε από το ίδιο εκπαιδευτικό σύστημα με εμένα και μου λέει ότι η γη είναι επίπεδη, γελάω και τον αποκαλώ βλάκα?
Είμαι θύμα όταν λέω βλήμα κάποιον που μου λέει ότι μας ψεκάζουν?
Είμαι θύμα όταν λέω ηλίθιο κάποιον που μου λέει ότι το εμβόλιο μου αλλάζει το DNA? Η ειρωνεία είναι ότι ο ιός αλλάζει το DNA. Nα τον αποκαλώ καλύτερα πρώην-άνθρωπο όπως αποκαλούν αυτοί τους εμβολιασμένους?

Κανένας κοινωνικός αυτοματισμός δεν λειτουργεί όταν σου λέει ένας ηλίθιος πήδα από την ταράτσα και εσύ δεν το κάνεις αλλά τον αποκαλείς εγκληματικά βλαμμένο.
Είναι αυτό που υπήρχε πάντα στην φύση: μεταξύ μας υπάρχουν και βλάκες και συμπλεγματικοί.

Δεν μπορούν να μας ζητάνε να βγάλουμε τα μάτια μας για να μην βλέπουμε τις μπούρδες τους και να μας λένε και θύματα διχαστικών πολιτικών ή κοινωνικών αυτοματισμών.

Ειλικρινά αν δεν επρόκειτο για μεταδοτική ασθένεια που απειλεί όλη την ανθρωπότητα, αλλά θα έβγαινα με πανό και θα φώναζα: αφήστε τον Δαρβίνο να κάνει τη δουλειά του.
Κρατάνε πίσω όλη την ανθρωπότητα.

Το 16% περίπου είναι κλινικά ηλίθιοι

bell-curve-for-intelligence.jpg

Και τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οργανωθήκαν.
Μαζί με τους συμπλεγματικούς και άλλους προβληματικούς.
Αν διαβάσεις, θα δεις ότι το 40% του μέσου υγειούς πληθυσμού (μεταξύ 85 και 115) δεν αναπτύσσει ποτέ πλήρως την δυνατότητα αφαιρετικής σκέψης.

ΥΓ. Διάβασα ότι με την μετάλλαξη Δ προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα χρειάζεται να εμβολιαστεί το 85% του πληθυσμού...
Από τα παραπάνω καταλαβαίνετε κύριοι ότι την έχουμε γαμσει! :ROFLMAO:

Ολοταχως για τριτη δοση παμε και λογικο ειναι . Απλα εχουν εστιασει και πολυ σωστα στο πως θα εμβολιαστουν και οσοι ακομα "ανθιστανται"

Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουν οι τρίτοι εμβολιασμοί σε ηλικίες άνω των 60 ,που ως γνωστόν είναι πιο ευπαθείς , τόσο πιο εύκολα θα αποφύγουμε εικόνες σαν αυτές του Ισραήλ που πλέον μέσα στον Αύγουστο παρουσιάζει άνοδο σε νεκρούς . Σε σχέση με την αρχή της πανδημίας καθυστέρησε να πάρει αυτήν την φορά την απόφαση ( λογικό μεν γιατί δεν θα μπορούσε εξ αρχής να γνωρίζει την χρονική διάρκεια ανοσίας του εμβολίου) και αυτό δυστυχώς σε συνδιασμό με την νέα μετάλλαξη γίνεται για μια ακόμη φορά άθλιο επιχείρημα των αντιεμβολιαστων.

• Like
Ανδρεα οταν ο ιδιος ο ΠΟΥ εχει δωσει ως οδηγια να γινει ενα hold στην τριτη δοση.....

Ειναι και το ηθικο διλλημα στην μεση (ισως και πρακτικο) του να κανουν οι χωρες που μπορουν τριτη δοση ενω οι πιο φτωχες ακομα να ειναι πολυ πισω.

Παντως επειδη ακολουθουμε το Ισραηλ οπως εχει δειξει η προσφατη εμπειρια να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα εφοσον ξεκινησαν και αυτοι απο τα 30 κι ολας και με καλα αποτελεσματα.

Ρε παίδες, είπαμε το θρεντ έχει ενημερωτική φύση, είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια να γίνεται που και που καμιά συζήτηση με πολιτισμένο τρόπο, τώρα θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και σκιτσογράφους που'χουν να γράψουν χωρίς κομματική γραμμή εδώ και δεκαετία;

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο,τον Τιτανικό δεν τον έριξαν οι επιβάτες στο παγόβουνο.
Αυτοί σαχλαμάριζαν στην πλώρη. 😊

Attachments

• titanikos_tainia.jpg
    titanikos_tainia.jpg
    35.6 KB · Views: 35
  • Like
Reactions: Anetheron
Έχω κουραστεί με τους ψεκ και τους αντιεμβολιαστές.

Κάθε φορά κάτι θα βρουν:

- δεν υπάρχει πανδημία, δεν υπάρχει κορονοϊός.
- τα φορτηγά που μεταφέρανε φέρετρα στο Μπέργκαμο ήταν στημένο σκηνικό
- ο κορονοϊός είναι μια γριπούλα
- οι μάσκες είναι συμβολισμός της φίμωσης που θέλουν να μας κάνουν
- μάσκες δεν λειτουργούν
- οι μάσκες κάνουν κακό γιατί μας υποχρεώνουν να αναπνέουμε διοξείδιο.
- όλοι οι θάνατοι είναι άσχετοι με τον κορονοϊό και βαφτίζονται έτσι
- τα εμβόλια έχουν τσιπάκι για να μας ελέγχουν
- τα εμβόλια είναι πειραματικά
- τα εμβόλια έχουν παρενέργειες
- τα εμβόλια δεν ξέρουμε τι παρενέργειες ΘΑ έχουν
- αφού και με εμβόλιο κολλάς γιατί να κάνουμε εμβόλια?
- είμαστε υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας μας ενόχλησε ο τρόπος που τα πλασσάρανε (αυτό το εκμεταλλεύονται και πολιτικά κάποιοι προς μεγάλη τους ντροπή)
- είμαστε υπέρ των εμβολίων αλλά κατά της υποχρεωτικότητας γιατί είναι αντισυνταγματική (αυτό το εκμεταλλεύονται και πολιτικά κάποιοι προς μεγάλη τους ντροπή)

Δεν έχουν την ελάχιστη αξιοπρέπεια, την τσίπα να πούνε απλά ότι φοβούνται.
Αυτό θα το σεβόμουν.
Προτιμούν όμως να νομίζουν ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας με τα εφευρήματα του κώλου που κάθε φορά μας πετάνε στα μούτρα.

Μην ξανακούσω κουβέντα για διχασμό και κοινωνικούς αυτοματισμούς.

Τέτοιες βλακείες και κυρίως τόση υποκρισία μου προκαλούν από φυσικού μου, αποστροφή και απέχθεια .

Παρότι μας ζητούν να βγάλουμε τα μάτια μας και να κάνουμε λοβοτομή για να χάψουμε τις κοτσάνες τους εγώ δεν θα τους κάνω το χατήρι.

Πλέον δεν έχω καμία συμπάθεια για δαύτους και δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσουν το ψωμί τους.

Καλά ξεκουμπίδια!

θα τσιμπήσω και για να ευθυμήσω την κατάσταση πριν πάω στρατό είχα φροντίσει να κάνω τον πρώτο μου υιο γιατί κυκλοφορούσαν απειρες κοτσάνες …

1630228851606.jpeg

• Like
Reactions: BIOS
θα τσιμπήσω και για να ευθυμήσω την κατάσταση πριν πάω στρατό είχα φροντίσει να κάνω τον πρώτο μου υιο γιατί κυκλοφορούσαν απειρες κοτσάνες …

Ναι, αλλά για το αντικαυλωτικό που μας έριχναν στο τσάι (γάλα μόνο την Κυριακή), δεν λες τίποτα... :) :)

Aντιεμβολιστής σχεδόν έτοιμος να κάνει το εμβόλιο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.