Το θέμα είναι ότι σας έχουν πείσει πως το εμβόλιο μπορεί να είναι Η ΛΥΣΗ. Μακάρι να ήταν, αλλά είμαι βέβαιος ότι η πίεση που ασκείται δεν θα έχει ουσιαστικά αποτελέσματα. Το γνωρίζουν, αλλά σας έχουν πείσει πολύ εύκολα για τους ενόχους, ενώ έχουν την ευθύνη οι ίδιοι.
Προς το παρόν είναι
η μόνη λύση που υπάρχει.
Φάρμακα κατά του κορωνοϊου χωρίς σοβαρές παρενέργειες δεν υπάρχουν. Και βέβαια μιας και ότι υπάρχει είναι πιο καινούριο από τα εμβόλια, με την λογική των αντιεμβολιαστών δεν θα έπρεπε να χορηγούνται
Αν ξέρεις κάποια άλλη, πες τη μας σε παρακαλώ.
Φάγαμε 7 μήνες αναίτιο λοκντάουν περιμένοντας να έρθουν οι τουρίστες, για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων Το βουλώσαμε και τώρα παριστάνουμε τους μη ανεκτικούς με τους ανεμβολίαστους που φοβούνται.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, σου λέω ότι κάποιοι ή κάτι σε έχει μπερδέψει σε απίστευτο βαθμό..
Αυτό που έγραψες είναι ότι πιο αντιφατικό και οξύμωρο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.
Δες τι έγραψες:
α) "Φάγαμε 7 μήνες
αναίτιο λοκντάουν". Αναίτιο?!?!? Αλλά τέλος πάντων να το δεχτώ για λόγους συζήτησης.
β) "για να βγούμε έξω ανεξαρτήτως επιδημιολογικών δεδομένων". Αφού το lockdown ήταν αναίτιο γιατί σε απασχολούν τα επιδημιολογικά δεδομένα την ώρα που άνοιξε η κοινωνία?
Το α) είναι το ακριβώς αντίθετο με το β) και είναι στην ίδια πρόταση για να υποστηρίξουν το ίδιο επιχείρημα. Does not compute!
Θύματα του κοινωνικού αυτοματισμού είμαστε παιδιά, τίποτα άλλο.
Εννοείς είμαι θύμα του "κοινωνικού αυτοματισμού" (sic) όταν σε κάποιον που πέρασε από το ίδιο εκπαιδευτικό σύστημα με εμένα και μου λέει ότι η γη είναι επίπεδη, γελάω και τον αποκαλώ βλάκα?
Είμαι θύμα όταν λέω βλήμα κάποιον που μου λέει ότι μας ψεκάζουν?
Είμαι θύμα όταν λέω ηλίθιο κάποιον που μου λέει ότι το εμβόλιο μου αλλάζει το DNA? Η ειρωνεία είναι ότι ο ιός αλλάζει το DNA. Nα τον αποκαλώ καλύτερα πρώην-άνθρωπο όπως αποκαλούν αυτοί τους εμβολιασμένους?
Κανένας κοινωνικός αυτοματισμός δεν λειτουργεί όταν σου λέει ένας ηλίθιος πήδα από την ταράτσα και εσύ δεν το κάνεις αλλά τον αποκαλείς εγκληματικά βλαμμένο.
Είναι αυτό που υπήρχε πάντα στην φύση: μεταξύ μας υπάρχουν και βλάκες και συμπλεγματικοί.
Δεν μπορούν να μας ζητάνε να βγάλουμε τα μάτια μας για να μην βλέπουμε τις μπούρδες τους και να μας λένε και θύματα διχαστικών πολιτικών ή κοινωνικών αυτοματισμών.
Ειλικρινά αν δεν επρόκειτο για μεταδοτική ασθένεια που απειλεί όλη την ανθρωπότητα, αλλά θα έβγαινα με πανό και θα φώναζα: αφήστε τον Δαρβίνο να κάνει τη δουλειά του.
Κρατάνε πίσω όλη την ανθρωπότητα.