Ιοί

Status
Not open for further replies.

Αφού δεν ήθελε, θα έπρεπε να υπογράψει μια σχετική δήλωση με μάρτυρες κλπ και να την αφήσουν. Όπως Αμερική.

Τι κρίμα όμως...
Κάποιοι την πείσανε βαθιά για όλα αυτά που την οδηγήσανε στο θάνατο. Χωρίς λόγο.
Κρίμα πολύ κρίμα...

Όπως έγραψα, πολλά πράγματα είναι ακόμα ασαφή. Τουλάχιστον για μας, τους κοινούς θνητούς.
Λογικό δεν είναι Μιχάλη; Κάποιος λόγος θα υπάρχει που σπουδάζουν 10 χρόνια για να γίνουν γιατροί. Εδώ νομίζω τα εξηγεί πολύ καλά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry...kata-tes-covid-19_gr_612f4d0be4b0aac9c0109915

Αφού δεν ήθελε, θα έπρεπε να υπογράψει μια σχετική δήλωση με μάρτυρες κλπ και να την αφήσουν. Όπως Αμερική.
Δεν στέκει νομικά... Οπως λέει και ο διευθυντής της κλινικής στο άρθρο,

"...«στις περιπτώσεις που οι γιατροί κρίνουν αναγκαία την ιατρική πράξη της διασωλήνωσης, έχει διαπιστωθεί υποξυγοναιμία, δηλαδή πολύ χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στον οργανισμό, ή σοβαρές ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Και στις δυο περιπτώσεις, διαταράσσεται και το επίπεδο συνείδησης του ασθενή».

Λέει δε πως αυτός είναι και ο λόγος που κρίνεται πως ο ασθενής σε αυτή την κατάσταση δεν είναι σε θέση να αποφασίζει για τη θεραπεία του. Όπως λέει ο κ. Πιστόλας στο protothema.gr «γι΄ αυτό ζητείται η σύμφωνη γνώμη του οικείου του, και σε περίπτωση διαφωνίας και αυτού με τους ιατρούς, ζητείται η άδεια από τις εισαγγελικές αρχές ώστε να πραγματοποιηθεί η αναγκαία ιατρική πράξη»... "

Κακώς βέβαια, γιατί θα λένε τώρα οτι την δολοφόνησαν, αλλά τέλος πάντων ο νόμος προυπήρχε του κορωνοιού...

Τι κρίμα όμως...
Κάποιοι την πείσανε βαθιά για όλα αυτά που την οδηγήσανε στο θάνατο. Χωρίς λόγο.
Κρίμα πολύ κρίμα...

Ο Δαρβίνος έπιασε δουλειά... Ελπίζω τουλάχιστον ο Ρεξ να την γλύτωσε...

Last edited:
Για να καταλάβουν άπαντες ότι δεν χρειάζεται να μας βάλει κανείς να διχαστούμε...

Με τέτοιους @$#%$@ ούτε καλημέρα δεν θέλω.

Αντωνιάδης Πόντικας κοροϊδεύουν και στέλνουν ανθρώπους στον τάφο

Ωραίες φάρσες να κάνεις πλάκα στο ΕΚΑΒ! :mad:

Ακόμη και στημένο να είναι (ψεύτικο) είναι αισχρό πέραν κάθε ορίου.

Ο εισαγγελέας είναι ακόμη στα μπάνια?

Κακως τα δεχτηκαμε......

και επισημως σιγα σιγα απο ολους για τριτη δοση

• Like
Reactions: apojohn
Νέο περιστατικό ασθενούς με κορονοϊό που αρνήθηκε να διασωληνωθεί.

Έχω αρχίσει να καταλήγω στην άποψη, ότι το φαινόμενο των αρνητών του κορωνοϊού έχει τα στοιχεία θρησκευτικής "πίστης".

Όλα τα στοιχεία που γνωρίζουμε αυτό μαρτυρούν. Μία θρησκευτική "πίστη" δεν έχει ανάγκη από λογικές αποδείξεις και επιχειρήματα. Δεν τα χρειάζεται και τα περιφρονεί. Γι' αυτό και είναι μάλλον μάταιο να κάνει κάποιος λογική συζήτηση με γνήσιους και φανατικούς αρνητές.

Παρόμοιες καταστάσεις έχουμε και με τις περιπτώσεις μαρτύρων του Ιεχωβά, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους αρνούνται τις μεταγγίσεις αίματος. Που για να διενεργηθούν απαιτείται δικαστική απόφαση (στη χώρα μας με εισαγγελική παραγγελία).

Όλα τα στοιχεία και οι ιδέες που συνιστούν την ανορθολογική συμπεριφορά και ψυχολογία προϋπήρχαν. Από καιρό. Διάσπαρτα μέσα σε ένα πολύ μεγάλο πλήθος ιδεολογικών και θρησκευτικών ή παραθρησκευτικών ρευμάτων. (Ο τόπος και ο χρόνος δεν επιτρέπουν εδώ περαιτέρω ανάλυση). Ο κορωνοϊός λειτουργεί σαν αφορμή και ενοποιητικό στοιχείο που δίνει την ευκαιρία να εκδηλωθούν. Λειτουργεί μάλιστα σαν στοιχείο επιβεβαίωσης των απόψεων που ήδη είχαν τα συγκεκριμένα άτομα!

Και όλοι γνωρίζουμε την τεράστια επίδραση που είχε και έχει το θρησκευτικό στοιχείο στην παγκόσμια ιστορία. Ακόμα και όταν λειτουργεί μεταμφιεσμένο κάτω από το πρόσχημα μίας πολιτικής ιδεολογίας.

Έχω ακόμα την υποψία ότι το φαινόμενο των "αρνητών" στρέφεται συνολικά εναντίον του Δυτικού Πολιτισμού, όπως τον έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα.
Η διαίσθηση μου λέει ότι στην παγανιστική Άπω Ανατολή δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Αλλά δεν έχω στοιχεία και μπορεί να κάνω λάθος.

Υ.Γ. Προσοχή: Άλλο "αρνητές" και άλλο σκεπτικιστές. (Από φόβο, έλλειψη εμπιστοσύνης, κλπ). Η διαφορά είναι τεράστια.
Με τους πρώτους οποιαδήποτε συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα.
Αντιθέτως, με τους σκεπτικιστές η νηφάλια και λογική συζήτηση και η εξάντληση όλων των μέσωντης πειθώς είναι πάντα απαραίτητη και χρήσιμη.

• Like
Reactions: BIOS
Τα έχουν με τα εμβόλια γιατί δεν ξέρουν τι έχουν μέσα και καλά.

Με την διασωλήνωση τι πρόβλημα έχουν? γιατί την αρνούνται?
Ούτε φάρμακο είναι, ούτε καινούρια τεχνική.

Ξέρει κανείς?

• Like
Reactions: BIOS
Υ.Γ. Προσοχή: Άλλο "αρνητές" και άλλο σκεπτικιστές. (Από φόβο, έλλειψη εμπιστοσύνης, κλπ). Η διαφορά είναι τεράστια.
Με τους πρώτους οποιαδήποτε συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα.
Αντιθέτως, με τους σκεπτικιστές η νηφάλια και λογική συζήτηση και η εξάντληση όλων των μέσωντης πειθώς είναι πάντα απαραίτητη και χρήσιμη.

Μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσους θανάτους, μετά από τόση ενημέρωση (παγκοσμίως), αμφισβητώ σφόδρα ότι υπάρχουν πραγματικοί σκεπτικιστές.
Θεωρώ ότι δηλώνουν σκεπτικιστές μόνο για να μην φάνε κράξιμο και ότι στην πραγματικότητα είναι αρνητές.

Δεν γίνεται μετά από όλα αυτά να αμφιβάλλουν ακόμη...

Όχι Χρήστο, κάνεις λάθος. Έχω γνωρίσει αρκετούς φοβισμένους ανθρώπους.
Αλλά και κάμποσους με τις αντιλήψεις και την ψυχολογία του φανατικού αρνητή.
Η διαφορά είναι πραγματική και τεράστια.

Eμ ειδατε ? εκει καταληγουμε τελικα αλλα που να τους βρεις τοσους ψυχιατρους και ειδικους....

Θα μας οριζουν την ζωη μας -μερικως- οι τρελλοι.

Status
Not open for further replies.