ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Aπό ότι δείχνουν τα πράγματα,η τρίτη δόση πρέπει να γίνει αρκετά πριν το 6μηνο.Δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού,ο οποίος έλεγε στον ΣΚΑΙ ότι από τον 4ο μήνα αρχίζουν και πέφτουν τα αντισώματα.
Σου διέφυγε το προφανές : όλοι οι εμβολιασμενοι επέζησαν, κάποιοι ανεμβολιαστοι όμως όχι...Δεν ισχυει.Ειδα,στην πραξη, το αντιθετο στο χωριο της γυναικας μου,τον Αυγουστο.Εμβολιασμενος εξαδελφος της κολλησε 10 ατομα εκ των οποιων οι 2,ανεμβολιαστοι,πεθαναν.Ο ιδιος δεν εχει ακομη γευση και οσφρηση.Η γυναικα του,εμβολιασμενη,νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για μια εβδομαδα.Ενας απ' αυτους που κολλησαν,εμβολιασμενος και θειος της γυναικας μου,νοσηλευτηκε για 2 εβδομαδες στο τοπικο νοσοκομειο και μετα ηλθε στην Αθηνα με ασθενοφορο γιατι ειχε πολυ υψηλο ιικο φορτιο.Δεν εχει συνελθει ακομα.
Aπό ότι δείχνουν τα πράγματα,η τρίτη δόση πρέπει να γίνει αρκετά πριν το 6μηνο.Δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού,ο οποίος έλεγε στον ΣΚΑΙ ότι από τον 4ο μήνα αρχίζουν και πέφτουν τα αντισώματα.
Σου διέφυγε το προφανές : όλοι οι εμβολιασμενοι επέζησαν, κάποιοι ανεμβολιαστοι όμως όχι...
Στην Ολλανδία είναι εμβολιασμενοι το 72%.Παντως, στο εμβολιασμενοι πολυ μικροτερο ιικο φορτιο, χμμμ, στην Ολλανδια με 85% εμβολιασμενων ,κρουσματα στον Θεο και λοκνταουν τριων εβδομαδων...
Ποιον Αυγουστο ρε σεις ?Δεν ισχυει.Ειδα,στην πραξη, το αντιθετο στο χωριο της γυναικας μου,τον Αυγουστο.
Απο το περιστατικο αυτο βγαινουν καποια συμπερασματα.Πρωτον,ειναι μυθος το χαμηλο ιικο φορτιο των εμβολιασμενων.Δευτερον,long covid υπαρχει και για τους εμβολιασμενους που νοσουν.Τριτον,αυτοι που πεθαναν ηταν ηλικιωμενοι δηλαδη μια απο τις δυο κατηγοριες που εχουν λογο να κανουν το εμβολιο.Σου διέφυγε το προφανές : όλοι οι εμβολιασμενοι επέζησαν, κάποιοι ανεμβολιαστοι όμως όχι...
Απο το περιστατικο αυτο βγαινουν καποια συμπερασματα.
Αν πρεπει να γραφουν μονο οι γιατροι τοτε σχεδον κανεις δεν πρεπει να γραφει στο φορουμ.Αναφερομαι σε συγκεκριμενα περιστατικα απο το συγγενικο μου περιβαλλον.Αν υπαρχει ενοχληση,σταματω και συνεχιστε εσεις.Μην αμφισβητειτε αυτα που εγιναν ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωριο.Αν ημουν παρων στο νοσοκομειο θα ζητουσα να συμπληρωθει κιτρινη καρτα,κατι που στην Ελλαδα δε γινεται σχεδον ποτε.Παντως αν και δεν ειμαι γιατρος,βρισκομαι καθημερινα στα νοσοκομεια λογω επαγγελματος το οποιο εχει σχεση και με τα εμβολια.Απο ποιον βγαινουν τα συμπερασματα αυτα ?
Απο εσας που τι ειπαμε οτι επαγγελεσθε ? (μονο αν ειστε του ιατρικου τομεα ενδιαφερομαι για τιποτε αλλο )
Η απο τον γιατρο σας που αλλα σας ειπε και αλλα εγραψε στο ιατρικο πιστοποιητικο ?
Να σοβαρευτουμε λιγακι.
Αυτα τα λενε ολοι οι αντιεμβολιαστες..Αναφερομαι σε συγκεκριμενα περιστατικα απο το συγγενικο μου περιβαλλον.Αν υπαρχει ενοχληση,σταματω και συνεχιστε εσεις.Μην αμφισβητειτε αυτα που εγιναν ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωριο.
Αν δεν ημουν παρων σε ολα τα γεγονοτα,στο χωριο, εκτος απο το νοσοκομειο οπου ηταν παρουσα η γυναικα μου,ανεμβολιαστη και ο ανδρας της αδελφης της,εμβολιασμενος,θα ειχατε δικιο.Οπως επισης θα ειχατε δικιο αν δεν παρεθετα απλως τα περιστατικα αλλα τα φιλτραριζα οπως με συμφερει.Συνεχιστε.Εγω,οχι.Αυτα τα λενε ολοι οι αντιεμβολιαστες.
Ακουσα, μου ειπαν, γραφτηκε, το ειπε ο ταδε......αλλα ως εκ θαυματος τις περισσοτερες φορες βγαινουν μπαρουφες που πανε απο στομα σε στομα απλα για να συνεχισουν τον αεναο κυκλο της αρνησης της πραγματικοτητας.
Δεν αμφισβητω παρα μονον εσας και την ικανοτητα σας να φιλτραρετε τα γεγονοτα και να κρινετε αυτα που πραγματικα συμβαινουν.
Διαβάστε και φρίξτε!
Τα τελευταία μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας που την «συμβούλευε» να μη διασωληνωθεί
Είναι απίστευτο το θράσος που έχουν κάποιοι.
Επόπτης υγείας my arse!
Συνεχιστε.Εγω,οχι.
Τι θα πει επόπτης υγείας; Αυτοί που κοιτούν να μην έχει ποντίκια στα μαγειρεία;Διαβάστε και φρίξτε!
Τα τελευταία μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας που την «συμβούλευε» να μη διασωληνωθεί
Είναι απίστευτο το θράσος που έχουν κάποιοι.
Επόπτης υγείας my arse!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.