Ιοί

Status
Not open for further replies.
Aπό ότι δείχνουν τα πράγματα,η τρίτη δόση πρέπει να γίνει αρκετά πριν το 6μηνο.Δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού,ο οποίος έλεγε στον ΣΚΑΙ ότι από τον 4ο μήνα αρχίζουν και πέφτουν τα αντισώματα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μια πτώση είναι αναμενόμενη. Ας αφήσουμε να ομιλούν οι μελέτες και όχι όποιος διαθέτει πτυχίο ιατρικής και ένα μικρόφωνο.
Και οι μελέτες διαβάζω οτι για το moderna λχ ομιλουν για μικρή μόνο μείωση στη διάρκεια του εξαμήνου.
Οκ μπορεί να ποικίλλει αναλόγως το εμβόλιο, εγώ αυτό έκανα για αυτό διαβάζω.
Οι τηλεϊατροί φαίνεται τα γνωρίζουν καλύτερα και ομιλούν για ολα τα εμβόλια γενικώς.
Εξάλλου οι αριθμοί για τις διασωληνωσεις και τις απώλειες, δεν είναι επαρκής απόδειξη ότι η προστασία εξακολουθεί να παραμένει ισχυρή και δεν είναι καθόλου ανύπαρκτη όπως οι πάσης λογής δημοσιογραφίσκοι αρέσκονται να υπονοούν;

Δεν ισχυει.Ειδα,στην πραξη, το αντιθετο στο χωριο της γυναικας μου,τον Αυγουστο.Εμβολιασμενος εξαδελφος της κολλησε 10 ατομα εκ των οποιων οι 2,ανεμβολιαστοι,πεθαναν.Ο ιδιος δεν εχει ακομη γευση και οσφρηση.Η γυναικα του,εμβολιασμενη,νοσηλευτηκε στο νοσοκομειο για μια εβδομαδα.Ενας απ' αυτους που κολλησαν,εμβολιασμενος και θειος της γυναικας μου,νοσηλευτηκε για 2 εβδομαδες στο τοπικο νοσοκομειο και μετα ηλθε στην Αθηνα με ασθενοφορο γιατι ειχε πολυ υψηλο ιικο φορτιο.Δεν εχει συνελθει ακομα.
Σου διέφυγε το προφανές : όλοι οι εμβολιασμενοι επέζησαν, κάποιοι ανεμβολιαστοι όμως όχι...

• Like
Reactions: kosmous and FINIX
Παντως, στο εμβολιασμενοι πολυ μικροτερο ιικο φορτιο, χμμμ, στην Ολλανδια με 85% εμβολιασμενων ,κρουσματα στον Θεο και λοκνταουν τριων εβδομαδων...

Aπό ότι δείχνουν τα πράγματα,η τρίτη δόση πρέπει να γίνει αρκετά πριν το 6μηνο.Δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού,ο οποίος έλεγε στον ΣΚΑΙ ότι από τον 4ο μήνα αρχίζουν και πέφτουν τα αντισώματα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η ιδια η pfizer ειχε ανακοινωσει μηνες πριν τα ποσοστα πτωσης των αντισωματων υστερα απο μηνες απο την δευτερη της δοση.

Η πτωση ΞΕΚΙΝΑΕΙ γυρω στους 6 μηνες και στους 8 μηνες εχει φθασει σε ενα ποσοστο προστασιας στο 55% κατι τετοιο θυμαμαι (ειναι παλια ειδηση και δεν εχει γινει revision απο την εταιρεια απο οσο θυμαμαι)

Ομως δεν επιτρεπεται απο το συστημα να κανεις τριτη δοση πριν το 6μηνο. Πιθανον αυτο να αλλαξει καποια στιγμη γιατι οπως υπαρχουν και οι ανεγκεφαλοι που δεν εμβολιαζονται θα υπαρξει και το αλλο ακρο (που θα θελουν να κανουν απο ενα εμβολιο σε καθε ακρο τους καθε μηνα :D ) και απο αυτο θελουν να μας προστατευσουν προφανως μεχρι οι στατιστικες μελετες σε ολο τον πλανητη να αποδωσουν καρπους.

Δυστυχως ακομα και οι επιστημονες τωρα μαθαινουν.

Σου διέφυγε το προφανές : όλοι οι εμβολιασμενοι επέζησαν, κάποιοι ανεμβολιαστοι όμως όχι...

Λεπτομερειες......σημασια εχει τι ειπε ο γιατρος που "ξερουν" και εμπιστευονται.

Κοινως ο καθενας ερμηνευει συμφωνα με τις γνωσεις του , την κουλτουρα του και τα πιστευω του οτι θελει τελικα να πιστεψει ακομα και αγνοωντας τα βασικα νουμερα.

• Like
Reactions: spcav
Παντως, στο εμβολιασμενοι πολυ μικροτερο ιικο φορτιο, χμμμ, στην Ολλανδια με 85% εμβολιασμενων ,κρουσματα στον Θεο και λοκνταουν τριων εβδομαδων...
Στην Ολλανδία είναι εμβολιασμενοι το 72%.
Είναι χώρα 17.5εκ. και έχουν μέσο όρο θανάτων 32 και άτομα σε ΜΕΘ 268 .
Όντως έχουν αύξηση σε κρούσματα τον τελευταίο διάστημα όπως είχαν και το καλοκαίρι αλλά μακάρι να είχαμε αυτά τα νούμερα και εμείς.
Επίσης στην Ολλανδία έχει ξεκινήσει το φθινόπωρο ( για να μην πω χειμώνας, αν το συγκρίνω με τον καιρό μας) από τον Αύγουστο και αυτό το αναφέρω γιατί κάποιοι θεωρούν πως ο λόγος που στην βόρεια Ελλάδα έχουμε περισσότερα κρούσματα σε σχέση με την νότια Ελλάδα είναι ότι σε εμάς κρύωσε ο καιρός πιο γρήγορα.
Τι να πουν στην Ολλανδία που ακόμα και τον Αύγουστο κυκλοφορούσαν με μπουφαν και αδιάβροχο.
Πάντως στο Άμστερνταμ που ήμουν το καλοκαίρι ,παρατήρησα πως σε σχέση με την Γερμανία τα μέτρα που αφορούν την μάσκα και τις αποστάσεις ήταν ολίγον ελεύθερα.Screenshot_20211113-113538.jpgView attachment 188076View attachment 188075

Attachments

• Screenshot_20211113-113608.jpg
    Screenshot_20211113-113608.jpg
    146.6 KB · Views: 33
  • Screenshot_20211113-113713.jpg
    Screenshot_20211113-113713.jpg
    203.9 KB · Views: 31
  • Screenshot_20211113-113538.jpg
    Screenshot_20211113-113538.jpg
    172.8 KB · Views: 31
Last edited:
  • Like
Reactions: Kosh

Μια χαρα την βλεπω εγω την λυση αυτη.

Σπιτι σου να μην κολλας και κοσμο και αν θες να επιβιωσεις κανε μια προσευχη αντι να πιανεις κρεβατι καποιου που το εχει αναγκη και δεν το σνομπαρει.

Δεν ισχυει.Ειδα,στην πραξη, το αντιθετο στο χωριο της γυναικας μου,τον Αυγουστο.
Ποιον Αυγουστο ρε σεις ?

Εχουμε Νοεμβριο και με το νεο κυμα οχι προ αλλα μετα των πυλων

Απο το περιστατικο αυτο βγαινουν καποια συμπερασματα.Πρωτον,ειναι μυθος το χαμηλο ιικο φορτιο των εμβολιασμενων.Δευτερον,long covid υπαρχει και για τους εμβολιασμενους που νοσουν.Τριτον,αυτοι που πεθαναν ηταν ηλικιωμενοι δηλαδη μια απο τις δυο κατηγοριες που εχουν λογο να κανουν το εμβολιο.

Το πρόβλημα στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

Οι κυβερνήσεις της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, που αγωνίζονται ακόμα να αυξήσουν τα πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών, χρειάστηκε να λάβουν δραστικά μέτρα.
Η Λετονία, μια από τις λιγότερο εμβολιασμένες χώρες στην ΕΕ, επέβαλε lockdown τεσσάρων εβδομάδων στα μέσα Οκτωβρίου. Περαιτέρω το κοινοβούλιο της χώρας ενέκρινε την Παρασκευή πρόταση να απαγορευτεί σε βουλευτές, που αρνούνται να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, να συμμετέχουν σε ψηφοφορίες στο νομοθετικό έργο αλλά και σε συζητήσεις. Παράλληλα, θα γίνει και περικοπή του μισθού τους.
Η Τσεχία, η Σλοβακία και η Ρωσία έχουν επιβάλλει, επίσης, αυστηρότερους περιορισμούς.

Γατακια δυτικοευρωπαιοι που δεν ακολουθειτε το παραδειγμα των ανατολικων ΨΕΚ.

Απο το περιστατικο αυτο βγαινουν καποια συμπερασματα.

Απο ποιον βγαινουν τα συμπερασματα αυτα ?

Απο εσας που τι ειπαμε οτι επαγγελεσθε ? (μονο αν ειστε του ιατρικου τομεα ενδιαφερομαι για τιποτε αλλο )

Η απο τον γιατρο σας που αλλα σας ειπε και αλλα εγραψε στο ιατρικο πιστοποιητικο ?

Να σοβαρευτουμε λιγακι.

Απο ποιον βγαινουν τα συμπερασματα αυτα ?

Απο εσας που τι ειπαμε οτι επαγγελεσθε ? (μονο αν ειστε του ιατρικου τομεα ενδιαφερομαι για τιποτε αλλο )

Η απο τον γιατρο σας που αλλα σας ειπε και αλλα εγραψε στο ιατρικο πιστοποιητικο ?

Να σοβαρευτουμε λιγακι.
Αν πρεπει να γραφουν μονο οι γιατροι τοτε σχεδον κανεις δεν πρεπει να γραφει στο φορουμ.Αναφερομαι σε συγκεκριμενα περιστατικα απο το συγγενικο μου περιβαλλον.Αν υπαρχει ενοχληση,σταματω και συνεχιστε εσεις.Μην αμφισβητειτε αυτα που εγιναν ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωριο.Αν ημουν παρων στο νοσοκομειο θα ζητουσα να συμπληρωθει κιτρινη καρτα,κατι που στην Ελλαδα δε γινεται σχεδον ποτε.Παντως αν και δεν ειμαι γιατρος,βρισκομαι καθημερινα στα νοσοκομεια λογω επαγγελματος το οποιο εχει σχεση και με τα εμβολια.

.Αναφερομαι σε συγκεκριμενα περιστατικα απο το συγγενικο μου περιβαλλον.Αν υπαρχει ενοχληση,σταματω και συνεχιστε εσεις.Μην αμφισβητειτε αυτα που εγιναν ειτε στο νοσοκομειο ειτε στο χωριο.
Αυτα τα λενε ολοι οι αντιεμβολιαστες.

Ακουσα, μου ειπαν, γραφτηκε, το ειπε ο ταδε......αλλα ως εκ θαυματος τις περισσοτερες φορες βγαινουν μπαρουφες που πανε απο στομα σε στομα απλα για να συνεχισουν τον αεναο κυκλο της αρνησης της πραγματικοτητας.
Δεν αμφισβητω παρα μονον εσας και την ικανοτητα σας να φιλτραρετε τα γεγονοτα και να κρινετε αυτα που πραγματικα συμβαινουν.

Αυτα τα λενε ολοι οι αντιεμβολιαστες.

Ακουσα, μου ειπαν, γραφτηκε, το ειπε ο ταδε......αλλα ως εκ θαυματος τις περισσοτερες φορες βγαινουν μπαρουφες που πανε απο στομα σε στομα απλα για να συνεχισουν τον αεναο κυκλο της αρνησης της πραγματικοτητας.
Δεν αμφισβητω παρα μονον εσας και την ικανοτητα σας να φιλτραρετε τα γεγονοτα και να κρινετε αυτα που πραγματικα συμβαινουν.
Αν δεν ημουν παρων σε ολα τα γεγονοτα,στο χωριο, εκτος απο το νοσοκομειο οπου ηταν παρουσα η γυναικα μου,ανεμβολιαστη και ο ανδρας της αδελφης της,εμβολιασμενος,θα ειχατε δικιο.Οπως επισης θα ειχατε δικιο αν δεν παρεθετα απλως τα περιστατικα αλλα τα φιλτραριζα οπως με συμφερει.Συνεχιστε.Εγω,οχι.

• Like
Reactions: mikemtb
Διαβάστε και φρίξτε!

Τα τελευταία μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας που την «συμβούλευε» να μη διασωληνωθεί

Είναι απίστευτο το θράσος που έχουν κάποιοι.
Επόπτης υγείας my arse!

παλι καλα υπαρχουν αντανακλαστικα σε καποιους υπευθυνους

• Like
Reactions: chrisssb
Συνεχιστε.Εγω,οχι.

Εννοειται οτι θα συνεχισουμε .

Διαβάστε και φρίξτε!

Τα τελευταία μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας που την «συμβούλευε» να μη διασωληνωθεί

Είναι απίστευτο το θράσος που έχουν κάποιοι.
Επόπτης υγείας my arse!
Τι θα πει επόπτης υγείας; Αυτοί που κοιτούν να μην έχει ποντίκια στα μαγειρεία;

44dabf103245558c202fff33c781885c.jpg

Status
Not open for further replies.