iOS 11

To wifi δεν απενεργοποιείται καν στα apple watches. Τοσο optimised που δεν υπαρχει καν αποτελεσμα για ios wifi battery drain! :ADFADF1:

μη ξεχναμε (καθε φορα) οτι συγκρινουμε τη τελευταια και καλυτερη (γρηγοροτερη + σταθεροτερη) εκδοση του λειτουργικου, με την πρωτη και συνηθως ανωριμη εκδοση του νεου ios (kai MacOS) .

Γι αυτο λεμε, αν εξαρταστε απολυτα απο καποια εφαρμογη ή δεν ειστε σιγουροι αν ολα δουλευουν σωστα, περιμενετε μερικες μερες ή τις πρωτες αναβαθμισεις.

Όταν κάνετε restart την συσκευη σας (έχοντας κλεισει το wifi πριν την κλείσετε εννοείτε), συνδέεστε αυτοματα στο wifi δικτυό σας?:blink:

Πολυ σπάνια restart κανω σε ipad,δεν μου ετυχε να κανω 15 ημέρες με το νεο μου ipad.
Παντως ηρθε για να μεινει ο νεος τροπος WiFi-BT εκτος αν υπαρξουν πολλες αντιδρασεις απο χρηστες.
Προσωπικά προτιμώ το παλιό τρόπο,αλλα δεν τρελαίνομαι και με το νέο.

Άλλα πράγματα με ενοχλούν περισσότερο όπου θα έπρεπε να πάρω το tablet και να τους βαράω στο κεφάλι τους ανεπρόκοπους.:furious3::twoguns::smash:
Σαν feature το παρουσιαζουν.
http://www.gsmarena.com/psa_turning..._doesnt_actually_turn_them_off-news-27382.php
https://www.theverge.com/2017/9/20/...control-center-wi-fi-bluetooth-tricking-users

Furthermore, all of this is the intended behavior - it's a feature, not a bug. Everything you just read is laid out in Apple's official iOS 11 documentation. If you want to actually fully turn off Wi-Fi or Bluetooth you need to go to Settings and do it there.

Και ενα παράξενο που ειδικά αυτό με το ξύπνημα 5 πρωί θα ειναι όντως ενοχλητικό.

Here's a final oddity to note: if you disable Wi-Fi or Bluetooth from Control Center, they will automatically be fully re-enabled when it's 5 AM local time or after you restart your device.

Υπαρχουν ηδη αρκετές αντιδρασεις. Τωρα αν θα το διορθωσουν σε καμμια 11.0.1 (δυσκολο) θα δούμε..Εκτος αν βαλουν καποια option (on-off) που να σου επιτρεπει να κανεις FULL OFF τα wifi - bt - 4g data μεσω control panel (και αυτο το βλεπω δυσκολο..)

Εχθές μίλαγα γιατί έχω απενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις.
Ε λοιπόν σήμερα ήρθε αναβάθμιση του CNET app και αφού την πέρασα εξαφανίστηκε το χρήσιμο widget που είχε τόσο καιρό στην action center.

Και το χειρότερο ο developer δεν ενημέρωσε ότι θα αφαιρέσει το widget στην περιγραφή που έκανε με τις αλλαγές που έκανε με τελευταία αναβάθμιση.

Έτσι δεν θα είχα προχωρήσει σε αναβάθμιση.

Και τώρα αναγκαστικά πρέπει να περιμένω όποτε του καπνίσει του developer να το επαναφέρει και αν.

Χωρίς να έχω καμία δυνατότητα να εγκαταστήσω την προηγούμενη έκδοση.

Οι αναβαθμίσεις λοιπόν είναι δίκοπο μαχαίρι.

Άλλες φορές θα φέρουν αναβάθμιση εμπειρία χρήσης άλλες υποβάθμιση που δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Παιδία στο control panel που εχει τα shortcuts (wifi,blutoth,airplane mode Κλπ) μπορουμε να προσθεσουμε κουμπι 3G on/off?

Μιλαμε για 3G οχι 4G. Και αν ας πουμε εχει τοτε αν ειναι off δουλευει το GPRS ή κλεινει τα data εντελως?

Η τελοσπαντων πως δουλευει αυτο γιατι καπου το ειδα

Wi-Fi networks will also be disabled until:
...
You walk or drive to a new location.

Ούτε αυτό δεν είναι καλή ιδέα,
Να συνδέεσαι σε τυχάρπαστα wifi στο δρόμο , μόνο και μόνο επειδή κανείς βόλτα.

Στο watch εντωμεταξύ η κατάσταση είναι ακόμα πιο φρικτή
Οπότε υπάρχουν και χειρότερα …
https://www.imore.com/how-your-apple-watch-connects-wi-fi-networks-when-away-your-iphone
https://www.theverge.com/2017/9/20/16334066/apple-watch-series-3-lte-new-features-review-2017
that when Apple Watch Series 3 joins unauthenticated Wi-Fi networks without connectivity, it may at times prevent the watch from using cellular. We are investigating a fix for a future software release.”

Αν διαβασα καλα σε αλλο θέμα, πρέπει να σβίσεις όλα τα unsecure wifi , για να μην την πατάς και συνδέεται απο εκεί και περα σε όλα.

Οπότε δε θα δουλευει και στα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπου απαιτειται browser login;

Εγώ στο 6s δεν έχω τέτοιο θέμα.. Έκανα βέβαια καθαρή εγκατάσταση και η μπαταρία μου είναι σχεδόν καινούρια, είχε αλλαχτεί πριν 3 μήνες στο επίσημο σέρβις.

Η μπαταρία μου κι εμένα σχετικά καινούρια είναι (αλλαγμένη με το γνωστό πρόγραμμα πριν λιγότερο από χρόνο), και μέχρι πριν το iOS 11 έφευγα το πρωί με 100% και γύριζα το βράδυ με 25%. Τώρα, με την ίδια χρήση, είμαι στο 25% στις 2 το μεσημέρι.

Πολύ μεγάλη διαφορά

Λογικά κάτι παίζει με το update, όχι αυτό καθαυτό το 11

Δυο εφαρμογές ήταν που έδειχναν πάνω από 10%, το Tapatalk και ένα καινούριο app καιρού που το έσβησα αμέσως.

Και πάλι, και τα δυο μαζί έφαγαν 25%, δε νομίζω ότι αυτό φταίει.

Clean install χωρίς iTunes πως κάνουμε;