iOS 11

για μένα υπάρχει και άλλο ένα (τουλάχιστον) πρόβλημα, για το Air 2

χρησιμοποιώ το mPAD ως χειριστήριο για τo MPD που τρέχει σε ένα αρχαίο EeePC.
Επειδή η υποστήριξη της εφαρμογής έχει σταματήσει, το συγκεκριμένο πρόγραμα δεν τρέχει σε iOS 11.

Το θέμα είναι ότι σε μία γρήγορη αναζήτηση δεν έχω βρει κάτι καλύτερο στο είδος του στο store.

(το έχω επίσης σε ένα παλιό ipad2, αλλά έλεγα να το δώσω, παρά νατο κρατήσω μόνο για το χειρισμό του MPD)

τσεκάρετε επίσης αν έχετε εφαρμογές που ενδεχομένως δεν τρουν στο 11 και τις χρειάζεστε

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

Θα περιμενω να το παρει πρωτα ο Τακης να μας πει αν ειναι καλο

Αν του αρεσει, θα του ζητησω το τηλ. του λογιστη του (γιατι θελω το 256αρι)

:p

Τι να τον κανεις τον λογιστή, συνταξιούχος άνθρωπος; :p

Όσοι έχετε θέμα με τη μπαταρια, κοιτάξτε λίγο τα location services...έχουν αλλάξει τα APIs και πολλές εφαρμογές δεν έχουν ακόμα αναβαθμιστει.
Βγάλτε όλες τι εφαρμογές από το always και βάλτε το στο while using... Ή off αν δε τις θέλετε.

Πιθανόν από εκεί να έχετε battery drain.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Όπως λέμε πάντα... Περιμένετε 1-2 αναβαθμίσεις.

Ήδη με το 11.1 το σύστημα έγινε snapy! Όπως σχεδόν με το 10.3.3

Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και τα Micro stutter μειώθηκαν αισθητά.

Εφαρμόστε και το παραπάνω τρικ όσοι έχετε θέμα μπαταριας και κυρίως βάλτε οποία αναβάθμιση έρχεται σε εφαρμογές.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Θα την περάσω και εγω αύριο μιας και εδω και 2 ήμερες ειχα γυρίσει στην 10.3.3 διότι μου φάνηκε η official 11 χειρότερη σε απόδοση,smouthness και ολίγων παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας απο την τελευταία developer beta της 11.

Άσε που το Tapatalk με τάραξε στα bug με την official 11.

Ελπίζω η beta 11.1 να έστρωσε το πράγμα.

Αυριο θα την εγκαταστήσω να δούμε.

Πάντως πολύ φοβαμαι πως το θεμα με το wifi/bt δεν θα το φτιάξουν ουτε στην 11.1 ουτε στην 11.2. Μιλώ για το γεγονός πως κάνει disconnect και δεν "κλείνουν" στο οφ. Βασικά φοβαμαι πως δεν θα το φτιάξουν καθολου αλλά πιθανώς να το βελτιωσουν..

Ένας λόγος που δεν βαζω ακόμα την 11 ειναι αυτός.

δεν ειναι bug για να το φτιαξουν... feature ειναι .

Ισως αν πεσει μεγαλο κραξιμο , απλα να επαναφερουν την προηγουμενη κατασταση.

Προσωπικα με βολευει ετσι οπως ειναι.

Περιττό να σας πω τί γινεται στη δουλεια.. πηγαν καμια 500-600αρια ατομα και εβαλαν το 11 και τωρα δεν εχουν ουτε ημερολογιο ουτε μαιλ με την ιστορια του exchange. Το αστειο ειναι πως ειχε δωθει οδηγια να αλλαξουν ολα τα εταιρικά κινητά σε iphones. Well done apple.. :SFGSFGSF:

Ακομη παραπονιοντουσαν σημερα, ωστόσο λιγη σημασια εχει αν αφησεις τοσο κοσμο ξεκρεμαστο και καψεις τοσες εργατοωρες ψαχνοντας τι φταιει στους σερβερ.

αφου εκαναν την αναβαθμιση σε 11 (κακως σε επαγγελματικα τηλεφωνα) , μπορουν να κανουν σε 11,01.
Το θεμα αναφερθηκε εξ αρχης, και κακως επετρεψαν την αναβαθμιση σε ενα νεο λειτουργικο χωρις να υπαρξει τεστ.

Σε μεγαλη εταιρεια δουλευα κι εγω , κι αυτα απλα δεν επιτρεποταν αν δεν υπηρχε ενδελεχης ελεγχος απο το υπευθυνο τμημα.

Το εχουμε χιλιαδες φορες...ποτε αναβαθμιση σε επαγγελματικα εργαλεια με τη πρωτη (σε κανενα λειτουργικο - συστημα).

Σωστά, ο κοσμος εφταιγε.. Ελεος ομως.

Οσο για το ΙΤ, σε σοβαρες εταιριες, οι περιορισμοί εφαρμοζονται σε υπολογιστές οπου εκει δε μπορει να επεμβει καν ο χρηστης ακομη και να θελει. Για τηλεφωνα και λοιπες περιφεριακες συσκευες, οι οδηγιες ειναι αναβαθμιση στο τελευταιο και ασφαλεστερο λειτουργικο.

οχι σε εμας τουλαχιστον... καμια αναβαθμιση δε προτεινεται αν δεν ελεγχτει πρωτα.

Και αν θελεις να κανεις αναβαθμιση σωνει και καλα, παιρνεις πρωτα ενα backup και αν συμβει κατι απλα γυριζεις πισω.

Δε μιλαμε εδω για μια απλα αναβαθμιση στην ιδια εκδοση λειτουργικου, αλλα για ΝΕΟ λειτουργικο .
ΠΟΤΕ δεν κανουμε κατι τετοιο , και αν δωθηκε τετοια οδηγια ΚΑΚΩΣ δωθηκε.

Τα λειτουργικα των τηλεφωνων πια ειναι τοσο περιπλοκα οσο και των υπολογιστων!
Σκεψου δηλ. τι θα γινοταν αν ολοι ετρεχαν να βαλουν win 10 - high sierra εξ αρχης, το απολυτο μπαχαλο.

Γιατι λοιπον το ΙΤ σας διαχωριζει τα τηλεφωνα απο τους υπολογιστες ?
Προφανως και ειναι λαθος η οδηγια...ειδικα σε τετοιες μεγαλες αναβαθμισεις!

Σ εμας εξεταζουν παντα την εκδοση του λειτουργικου , και οι οδηγιες ειναι σαφης για καθε νεα εκδοση (πχ απο 9 σε 10 τους πηρε πανω απο 1 μηνα δοκιμων).

ΥΓ... ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια ειναι αυτη που διασφαλιζει την ταχυτητα, αξιποιστια και λειτουργικοτητα των συστηματων της .

Εδω συζηταμε μεταξυ μας και λεμε οτι πριν απο καθε μεγαλη αναβαθμιση ΠΡΕΠΕΙ να κανεις backup και μετα, αν κατι δε παει καλα γυρνάς πισω.

Ποσο μαλλον σε καποια μεγαλη εταιρεια που αναφερει ο φιλος μας , που η σαφης οδηγια πριν απο μεγαλες αλλαγες πρεπει να ειναι να μην κανεις τιποτα, αν δεν ελεγχτει πρωτα.

H apple κανει τους ελεγχους της, αλλα αν μιλαμε για επαγγελματικα μηχανηματα που εξαρτασαι απ αυτα, δεν πας σε κατι εντελως νεο αν δε δοκιμαστει πρωτα.
Η apple δε μπορει να εξαναγκασει τις εταιρειες και τους devs να εχουν day one ετοιμες τις εφαρμογες τους (πχ οπως εγινε με το dropbox).

Ο χρηστης εχει τη ΤΕΛΙΚΗ επιλογη , κι εδω μιλαμε για εταιρειες που επρεπε ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τετοιες μεγαλες αναβαθμισεις (οπως γινεται στη δικια μου εταιρεια) .

ΥΓ... η apple και καθε apple εχει την μεριδιο ευθυνης της, αλλα η τελικη ευθυνη ειναι παντα του χρηστη (ή του IT στη συγκεκριμενη περιπτωση).

ΥΓ2... σ εμας γινοταν ΠΟΛΕΜΟΣ για να μας επιτραπει να γινει εστω και μια μικρη αναβαθμιση σε software, σε κινητα και υπολογιστες .

Last edited:
Την ευθυνη πρωτη και κυριότερη την εχει αυτος που εκδίδει την αναβαθμιση. Και εγω δηλαδη αν δεν ειμαι εταιρια αλλα χρησιμοποιω exchange services για προσωπικους σκοπους; Τί σημαινει να περιμενεις για καμποσο καιρο; Ναι προσωπικα εγω ή εσυ μπορει να περιμενει να διαβασει εντυπωσεις, αλλα αυτο δεν ειναι αυτο που κανει ο κοσμος.