Αυτό θα γραφτεί στην ιστορία ... Saturday update iOS 11.2
Αυτό θα γραφτεί στην ιστορία ... Saturday update iOS 11.2
Λογικό είναι....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Το να χάνεις 10% πχ σε μια συσκευή με τόσο γρήγορο επεξεργαστή, για να διατηρεί καλά τη μπαταρία και να έχει επαρκή αυτονομία, δεν το βρίσκω περίεργο.
Αν μια μπαταρία είναι ελαττωματική, δε νομίζω ότι σώνεται με τέτοια κόλπα.
Κάθε μπαταρία κινητού, έχει ζωή 3 με 4 χρόνια το πολύ, μετά πρέπει να την αλλάζεις.
Στη διάρκεια αυτής της ζωής , το να χάσεις ένα μικρό ποσοστό ισχύς , για να έχεις σταθερή διάρκεια , είναι θεμιτό.
Έχεις λοιπόν ένα κινητό 2 - 3 χρόνων, που προφανώς η μπαταρία θέλει αλλαγή.
Έχεις 2 επιλογές ... αλλάζεις τη μπαταρία ή δέχεσαι να έχεις μια συσκευή που λειτουργεί ικανοποιητικά όλη την ημέρα, αλλά με μειωμένες επιδόσεις.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Όλοι νομίζω ξέρουν ότι μετά από τόσο καιρό θέλεις αλλαγή μπαταρίας...
ΗApple δεν κερδίζει τίποτα, σ αυτή τη περίοδο κανείς δε καλύπτει με εγγύηση τη μπαταρία.
Το 6s βγήκε το 15 και το 10.2.1 βγήκε το 17.
Οι Μπαταριες των κινητών κρατάνε περίπου , από 300 έως 500 φορτίσεις.
Σ αυτό το διάστημα λοιπόν, ήδη έχει φτάσει στα όρια της η μπαταρία, και προφανώς δε καλύπτεται από εγγύηση...
Αν επίσης κάποιος φορτίζει κάποιες μέρες και 2 φορές τη μπαταρία, όπως συχνά συμβαίνει , τότε έχει υπερβεί ακόμα και το όριο.
Το να έχεις μειωμένη απόδοση είναι προτιμότερο από το να σου κλείνει συνεχώς το κινητό....
Σεπτέμβριος 2015 με Ιανουάριο 2017 δεν είναι 2 χρόνια, και όπως έγραψα η Apple ειχε ξεκινήσει πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας
Έχεις λοιπόν ένα κινητό 2 - 3 χρόνων, που προφανώς η μπαταρία θέλει αλλαγή.
Έχεις 2 επιλογές ... αλλάζεις τη μπαταρία ή δέχεσαι να έχεις μια συσκευή που λειτουργεί ικανοποιητικά όλη την ημέρα, αλλά με μειωμένες επιδόσεις.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Όλοι νομίζω ξέρουν ότι μετά από τόσο καιρό θέλεις αλλαγή μπαταρίας...
ΗApple δεν κερδίζει τίποτα, σ αυτή τη περίοδο κανείς δε καλύπτει με εγγύηση τη μπαταρία.
Μας το είπα , θα ήθελα ένα μυνημα software που να σου λέει ότι έχεις θέμα με μπαταρία....αλλά η επιλογή είναι σωστή να κάνει undervotling.
Για παράδειγμα το 5s της γυναίκας μου, πάνω από 4 χρόνια κινητό, έχει πολύ πεσμένη μπαταρία, και το geekbench δείχνει μια μείωση επιδόσεων 20%...όμως η γυναίκα μου δεν έχει προσέξει τίποτε σε καθημερινή χρήση.
Της κρατάει παρόλα αυτά ολόκληρη μέρα με μέτρια χρήση.
Άρα δεν έχει κάποιο θέμα....
Θα ήθελα όμως μια υπενθύμιση για τη μπαταρία, σ αυτό συμφωνώ.
Αλήθεια, υπάρχει κάποιος κατασκευαστής που να ενημερώνει για τη κατάσταση της μπαταρίας ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.