iOS 27

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Όντως συμβαίνει απλά δεν καταλαβαίνει τα Ελληνικά ονόματα σε μένα τουλάχιστον π.χ. Αν του πω κάλεσε τον γιό μου δεν το καταλαβαίνει, ενώ το κάλεσε my son το καταλαβαίνει.
Ακριβώς. Τις ελληνικές συντομεύσεις δεν τις καταλαβαίνει, αν πεις όμως το όνομα του γιου σου, θα καλέσει.

• Like
Reactions: dimitris777
Ενδιαφερον, για δειτε εδω:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ενδιαφερον, για δειτε εδω:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPad using Tapatalk
SUCCESS!!!
Εφτιαξα ενα δευτερο apple ID με αμερικανικη διευθυνση, το εβαλα στο app store μονο, οχι γενικα και ως δια μαγειας παιζει το Siri Ai στο iphone και το Apple Watch!

Καλα, κι εγω το ειχα κατεβασει αλλα δεν ξερω εαν αλλαζοντας region στα media & purchases στο κανονικο σου για να χρησιμοποιεις τις αγορες/συνδρομες σου, συνεχιζει να λειτουργει ?
Η εφαρμογη παραμενει στην συσκευη, αλλα δεν ξερω πως λειτουργει. Νομιζω δεν λειτουργει.

Δουλεύουν. Νομίζω το μόνο θέμα είναι για τις ενημερώσεις των εφαρμογών. Λογικά θα ζητάει κωδικό.

Με ελληνικό Apple ID, Region US και language English US (προσοχή εδώ γιατί έχει και άλλα English) η Siri AI παίζει σε όλες τις συσκευές που έχω.
Ο παραπάνω τρόπος έχει ένα μειονέκτημα κατεβάζεις νέες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μόνο στο US Store, αν θέλεις εφαρμογή απο το Ελληνικό Store πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία (βγες-μπες-βγες-μπες).

Προσοχή: ούτε στη συσκευή θέλει άλλο region, μόνο αμερικανικό Apple ID με διεύθυνση Αμερικής. Γλώσσα συστήματος Αγγλικά UK or US.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεχεται usa region με πιστωτικη με billing address Ελληνικη;

Οχι, αλλά μπορείς να βάλεις ένα νέο αμερικανικό Apple ID χωρίς κάρτα. Οι εφαρμογές που έχεις ήδη βάλει δεν επηρεάζονται, απλά για τα update πρέπει μάλλον να ξανά περάσεις το ελληνικό AppStore account.

Δεν χρειάζεται αμερικάνικο Apple ID, με το Ελληνικό Apple ID και στις ρυθμίσεις General-> Language & Region πρώτη γλώσσα English US & Region United States ενεργοποιείται η Siri, έτσι το έχω σε 4 συσκευές και η Siri AI δουλεύει κανονικά.

Δεν χρειάζεται αμερικάνικο Apple ID, με το Ελληνικό Apple ID και στις ρυθμίσεις General-> Language & Region πρώτη γλώσσα English US & Region United States ενεργοποιείται η Siri, έτσι το έχω σε 4 συσκευές και η Siri AI δουλεύει κανονικά.

Δεν σε αφήνει να αλλάξεις region αν έχεις ήδη συνδρομές.

Δεν σε αφήνει να αλλάξεις region αν έχεις ήδη συνδρομές.

Γράφω ξεκάθαρα που αλλάζεις Region και δεν είναι στο Apple ID είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής, αυτό που αναφέρεις ισχύει για το Apple ID.

Γράφω ξεκάθαρα που αλλάζεις Region και δεν είναι στο Apple ID είναι στις ρυθμίσεις της συσκευής, αυτό που αναφέρεις ισχύει για το Apple ID.

Α οκ. Αλλα μετα δεν αλλάζει ώρες, μιλιά κλπ;

Α οκ. Αλλα μετα δεν αλλάζει ώρες, μιλιά κλπ;

Οχι δεν πειράζεις το Time Zone το αφήνεις στο Auto η επιλέγεις το Athens, αυτό που αλλάζει είναι το Measurement system αλλά το γυρνάς στο Metric και το Temperature που το γυρνάς και αυτό.

• Like
Reactions: takisot
Δοκίμασε να αλλάξεις μόνο την γλώσσα στα settings της συσκευής βάλε πρώτη την English US και δεύτερη τα Ελληνικά, υπάρχει πιθανότητα να στο βγάλει χωρίς να αλλάξεις το Region.