iOS 5 - 5.0.1 battery life . Καλύτερα , χειρότερα ή το ίδιο ;

To θέμα έχει συζητηθεί μέχρι αηδίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχει "προφανώς", γι' αυτό το bug δεν έχει λυθεί ακόμα (δλδ. ψάχνουν γιατί σε καποιους έχει μεγάλη επίδραση στην μπαταρια και σε άλλους όχι). Αν και στην δικη σου περίπτωση πιστεύω ότι είναι ελλατωματικη μπαταρια, δοκίμασε να αφαιρέσεις τις μετοχές από το notification center (παίζουν από default) και το Setting Time Zone (Location Services-System Services). Και τα δυο επιδρούν πολύ στην μπαταρια από ότι είχα διαβάσει.

Το ''προφανως'' παει (προφανως :p) σε αυτό (αποτέλεσμα) που βλέπω με τα μάτια μου συνδυαζόμενο με την κοινή λογική (τα μύρια όσα που έχουν ακουστεί για ενα πρόβλημα που η Apple έχει παραδεχτεί αλλά δεν εχει καταφέρει να λύσει ακόμα (και αμφιβάλλω αν θα το κάνει ποτέ γιατί έχω καταλάβει ότι ειναι ''εγγενές'' θεμα λειτουργικού και όχι bug) και τη συμπεριφορά του παλιού μου 4αριου) και όχι στο τι ακριβώς φταίει (τεχνικά).

Γενικα παντως, με βαση τις γνώσεις και την εμπειρία μου, προτιμώ (προφανώς :p) να βγάζω συμπεράσματα από αυτά που βλέπω ο ίδιος.

Θα ένιωθα δλδ τουλάχιστον αφελής (είδες, δεν είπα φανμπου, κρατήθηκα :p) αν με όλα αυτά πίστευα ότι φταίει η μπαταρία.

Anyway, thanks για τα suggestions :)

Προφανως εχεις μικρη εμπειρια απο μπαταριες... ρωτα κι εμενα που οι μισες λιθιου μπαταριες που εχω για τα ηλεκτροκινητα R/C , ειναι ελλατωματικες... και μιλαμε για πολλες και πανακριβες - μπαταριες, επωνυμες .
Στις μπαταριες δυστυχως δεν υπαρχει ευκολος τροπος να καταλαβεις αν ειναι οκ, ουτε να τις διορθωσεις.

Προφανως , εσυ ξερεις καλυτερα ομως !!!-bye-

Δες 2 απο τις δεκαδες που εχω "πεταξει" , λιθιου, κοστους 100 ευρω και βαλε !!!

Φτιαγμενες ειδικα για ελικοπτερα, με τις αυστηροτερες προδιαγραφες (υποτιθεται) , προστατευμενες μαλιστα σε σκληρο κελυφος!

photo.jpg

Προφανως και θα λεω τι βλέπω να γινεται μπροστα μου (και όχι γενικότητες με links κλπ κλπ) και θα το κρίνω.

Τι να σας πω αν εσείς (οι 2 συγκεκριμένα...οποία σύμπτωσις....έχετε και μια ''συμπάθεια'' να το πω στην Apple :p) μετα απ όλα όσα έχετε διαβάσει γενικά και αυτά που σας είπα (και ειδικά για το παλιό μου 4αρι που μολις πέρασε iOS 5 κόπηκε η αυτονομία στο μισό - αλήθεια θέτε κι αλλα παραδείγματα; ), εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ειναι πιθανότερο σενάριο αυτό της ελαττωματικής (και όχι ελλατωματικής :p) μπαταρίας, τι να πω, πάσο...(ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι που λένε :p)

Και σορρυ ρε Τακη που σε ''ζαλίζω'' επειδή στο νήμα με τίτλο ''battery life 5.0.1'' καταγραφω τις εμπειρίες μου σχετικά με battery life σε 5.0.1 και μαλιστα σε 2 συσκευες ....(να μου ελεγες, σε στενοχωρώ, το καταλαβαίνω :p)

Κοιτα, αν πραγματικά πιστεύεις ότι έχουμε πρόβλημα με την μπαταρια αλλα το κρύβουμε επειδή συμπαθούμε την apple, καλο είναι να πας να σε κοιτάξει κάνας γιατρός...
Το ότι είναι πιθανό να φταει η μπαταρια σου, είναι κοινη λογική διότι δεν είναι ασυνήθιστο να έχουν προβληματικη μπαταρια τα κινητά (έχω άλλαξει iphone για τον λόγο αυτό).
Επειδή όμως εσύ είσαι ξερόλας και εμείς φανμποι, μην το στείλεις για service. Απλα μπαίνε εδώ μεσα να γραφεις τα "προφανή" συμπεράσματα σου :p

Με αγαπη

:p

Ξέχασα να αναφέρω ότι επειδή εγώ και ο Γιάννης είμαστε fanboys, η Apple για να μας τιμήσει, μας έδωσε ειδικές εκδόσεις Iphone χωρίς πρόβλημα μπαταριας, ειδάλλως "προφανώς" θα είχαμε τα προβλήματα του Συριου!

:p

Δεν ξερω τι γινεται στο iphone 4S, εγω εχω το 4 και δεν εχω δει αλλαγη απο ios4 -> ios 5.01
Το ιδιο και στο ipad 2.

Αν ειχα, να ησουν σιγουρος οτι θα το ελεγα... οπως κανω παντα με ολες τις συσκευες μου, προσπαθω , οσο γινεται, να ειμαι αντικειμενικος.
Μη ξεχνας, οτι πρωτος εβαλα το προβλημα με τη κεραια στο iphone 4 ... δεν ειχα κανενα προβλημα να το κανω και βιντεο.

Δεν είπα ότι το ‘’κρύβετε’’. Απλώς, όπως συμβαίνει πάντα με όλα τα προβλήματα συσκευών της Apple, το χαϊδεύετε με ένα μοναδικό, δικό σας γλυκό, γεμάτο αγάπη και στοργή τρόπο, που μόνο η Apple μεταδίδει στα παιδιά της :p

Έλα ρε Τάκη, γίνεται χαμός παντού, σας λέω τι συμβαίνει με το παλιό 4αρι και μου λετε για μπαταρίες για αυτοκινητάκια και πρασινα άλογα.

Προφανώς δεν αμφισβητώ αυτά που λέει ο Γιάννης και εκτιμώ και τις γνώσεις και τον κόπο αναφοράς τους αλλά δεν καταλαβαίνετε πόσο αυτό στο τέλος βγαίνει ως ‘’δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε’’ ή ‘’άντε το παραδεχόμαστε αλλά δεν είναι τρομερό, συμβαίνει και αλλού’’ κλπ;

Και αυτό το λέω με όλη την συμπάθεια και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης (και σας το εχω πει 100 φορες). Γιατί, εκτός των άλλων, με αυτόν τον τρόπο, κάπως, ‘’υποτιμάται’’ να το πω και η actual προσφορά και γνώσεις του Γιάννη (κυρίως).

Η γνώμη μου είναι ότι το γεγονός ότι όταν ένα κινητό, τέτοια αξίας, δεν μπορεί να βγάλει 5-10 ωρες στοιχειώδους επαγγελματικής χρήσης , πρέπει να φωνάζεται (και όχι να χαϊδεύεται). Διαφωνούμε’’ προφανώς’’. End of Story.

ΥΓ 1 ‘’προφανως’’ έχετε καταλαβει ότι ειμαι ο μόνος στον κόσμο με αυτά τα προβλήματα και iOS 5. Είναι αλήθεια, εκ του πονηρού, έχω δημιουργήσει σάλο με το θεμα αυτό παγκοσμίως . Μου κάνει πάντως εντύπωση πως όλοι οι άλλοι (και ειδικά εσύ και ο Γιαννης που δεν έχετε κανένα πρόβλημα) δεν το χουν πει στην Apple να σταματήσει βρε αδερφέ να το παλεύει με OS updates για πάρτη μου…:p

ΥΓ 2 Έχεις αλλάξει iPhone ΚΑΙ για μπαταρία; Άρα αυτή πρέπει να είναι η 4η περίπτωση (αυτή που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα) :p

ΥΓ 3 http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Apple?p=1056343622&viewfull=1#post1056343622 :p

YΓ 4 Τακη, μη ξεχνάς: Transformers 3 3D TrueHD 7.1 @ - 10dB :p

Last edited:
Πωπω αδελφάκι μου δεν παίζεσαι! :p
Δεν είπαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρια στο IOS 5. Είπαμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ Ι-DEVICES και εκεί είναι το πρόβλημα, αφού είναι δύσκολο να εντοπίσουν το bug. Google it.
Τώρα για την δικη σου περίπτωση, επειδή ανέφερες δραματική πτώση, είπαμε ότι είναι πιθανό να φταίει η μπαταρια σου. Shit happens. Deal with it.

Δεν χαιδευουμε κανέναν. Ένα bug είναι ένα bug και πρέπει να διορθωθεί ΧΘΕΣ. Αλλα δεν είναι κάτι πρωτότυπο και συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, ακόμα και τις καλύτερες..

Η χρηση που κανω με το κινητο μου, ειναι πανω-κατω η ιδια τα τελευταια χρονια.
Δεν εχω παρατηρησεις εντονες μεταπτωσεις , δεν αντιλεγω οτι μπορει εσυ να εχεις δει.

Ελπιζω λοιπον, να φτιαχτει, αν υπαρχει, το οποιο προβλημα.

Δεν ξεχναω οτι και για το iphone 4 kai iOS 4 λεγανε τα ιδια... οπως σχεδον καθε φορα.

Αν και ΟΤ, μιας και συζητήθηκε το θεμα, να το πω ότι το παλιό (~16 μηνών 4αρι) τα εφτυσε...

Αν υποψιαστω οτι και το 4S ειναι χαλασμενο, θα πεθάνω tm :p

Μια χαρα αξιοπιστία η Apple παντως ρε παιδια, τι να πω....

Re: Απάντηση: iOS 5 - 5.0.1 battery life . Καλύτερα , χειρότερα ή το ίδιο ;

Εχει μια τάση να τιμωρεί τους γρουσούζηδες... :p
Σου έχουν χαλάσει 3+ υπενθυμίζω......:p