Δεν είπα ότι το ‘’κρύβετε’’. Απλώς, όπως συμβαίνει πάντα με όλα τα προβλήματα συσκευών της Apple, το χαϊδεύετε με ένα μοναδικό, δικό σας γλυκό, γεμάτο αγάπη και στοργή τρόπο, που μόνο η Apple μεταδίδει στα παιδιά της
Έλα ρε Τάκη, γίνεται χαμός παντού, σας λέω τι συμβαίνει με το παλιό 4αρι και μου λετε για μπαταρίες για αυτοκινητάκια και πρασινα άλογα.
Προφανώς δεν αμφισβητώ αυτά που λέει ο Γιάννης και εκτιμώ και τις γνώσεις και τον κόπο αναφοράς τους αλλά δεν καταλαβαίνετε πόσο αυτό στο τέλος βγαίνει ως ‘’δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε’’ ή ‘’άντε το παραδεχόμαστε αλλά δεν είναι τρομερό, συμβαίνει και αλλού’’ κλπ;
Και αυτό το λέω με όλη την συμπάθεια και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης (και σας το εχω πει 100 φορες). Γιατί, εκτός των άλλων, με αυτόν τον τρόπο, κάπως, ‘’υποτιμάται’’ να το πω και η actual προσφορά και γνώσεις του Γιάννη (κυρίως).
Η γνώμη μου είναι ότι το γεγονός ότι όταν ένα κινητό, τέτοια αξίας, δεν μπορεί να βγάλει 5-10 ωρες στοιχειώδους επαγγελματικής χρήσης , πρέπει να φωνάζεται (και όχι να χαϊδεύεται). Διαφωνούμε’’ προφανώς’’. End of Story.
ΥΓ 1 ‘’προφανως’’ έχετε καταλαβει ότι ειμαι ο μόνος στον κόσμο με αυτά τα προβλήματα και iOS 5. Είναι αλήθεια, εκ του πονηρού, έχω δημιουργήσει σάλο με το θεμα αυτό παγκοσμίως . Μου κάνει πάντως εντύπωση πως όλοι οι άλλοι (και ειδικά εσύ και ο Γιαννης που δεν έχετε κανένα πρόβλημα) δεν το χουν πει στην Apple να σταματήσει βρε αδερφέ να το παλεύει με OS updates για πάρτη μου…
ΥΓ 2 Έχεις αλλάξει iPhone ΚΑΙ για μπαταρία; Άρα αυτή πρέπει να είναι η 4η περίπτωση (αυτή που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα)
ΥΓ 3
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Apple?p=1056343622&viewfull=1#post1056343622
YΓ 4 Τακη, μη ξεχνάς: Transformers 3 3D TrueHD 7.1 @ - 10dB