iOS 6

σε μια προχειρη αναζητηση σε 2 κινητα iphone, το ενα με google maps και το αλλο με apple maps, με τη λεξη "μουσειο" , το google maps μου εδειξε 5 σημεια ενδιαφεροντος κοντα μου , ενω το apple maps 9 !.

Με τη λεξη "θεατρο" , ειχα 9 στο apple maps kai 8 sto google maps.

Με τη λεξη "cinema" , το apple 3 ενω το Google 8.

Με τη λεξη "Σκλαβενιτης" . ειχα 3 στο apple maps και 9 στο google maps.

Οπως βλεπετε , τ αποτελεσματα εξαρτωνται πολυ απο το σημειο που ειμαστε , και το apple maps ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες.
Σε καποια αλλα σημεια φυσικα , μπορει να ειναι περισσοτερο ελλειπες .... αλλα ειμαισ σιογουρος οτι στο μελλον θα βελτιωθει πολυ.

Το θέμα είναι αν βρίσκει και το σημείο αυτών.. Τι να τον κάνω τον "Σκλαβενίτη" αν μου βγάζει το pin του επάνω σε κανά στριπτιτζάδικο;; :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Μια δυσλειτουργία που έχω από τότε που έβαλα το iOS6 είναι ότι στο safari δεν κάνει αυτόματο refresh στη σελίδα του transmission για το nas μου dlink323.
Κάτι άλλο αρνητικό δεν έχω παρατηρήσει, επιβεβαιώνω ότι η μπαταρία κρατάει παραπάνω και ότι το κινητό έγινε αρκετά πιο γρήγορο, κυρίως λόγω της αφαίρεσης του jailbreak.

Μια δυσλειτουργία που έχω από τότε που έβαλα το iOS6 είναι ότι στο safari δεν κάνει αυτόματο refresh στη σελίδα του transmission για το nas μου dlink323.
Κάτι άλλο αρνητικό δεν έχω παρατηρήσει, επιβεβαιώνω ότι η μπαταρία κρατάει παραπάνω και ότι το κινητό έγινε αρκετά πιο γρήγορο, κυρίως λόγω της αφαίρεσης του jailbreak.

Κι εγώ τι ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε με το transmission για το pch a300. Μια λύση που βρήκα είναι η χρησιμοποίηση του Crome

σε μια προχειρη αναζητηση σε 2 κινητα iphone, το ενα με google maps και το αλλο με apple maps, με τη λεξη "μουσειο" , το google maps μου εδειξε 5 σημεια ενδιαφεροντος κοντα μου , ενω το apple maps 9 !.
Με τη λεξη "θεατρο" , ειχα 9 στο apple maps kai 8 sto google maps.
Με τη λεξη "cinema" , το apple 3 ενω το Google 8.
Με τη λεξη "Σκλαβενιτης" . ειχα 3 στο apple maps και 9 στο google maps.
Οπως βλεπετε , τ αποτελεσματα εξαρτωνται πολυ απο το σημειο που ειμαστε , και το apple maps ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες.
Σε καποια αλλα σημεια φυσικα , μπορει να ειναι περισσοτερο ελλειπες .... αλλα ειμαισ σιογουρος οτι στο μελλον θα βελτιωθει πολυ.

Αν και φανατικός android user οι χάρτες της google εμφανίζουν τελευαταία ανεπίτρεπτα λάθη. Μεγάλους δρόμους τους δείχνουν με λάθος ονομα και λάθος αρίθμηση ενώ σε παλαιότερες εκδόσεις ήταν σωστά! (έχω στείλει 2-3 email αλλά δεν έχω δει βελτίωση)
Αντιθετα οι νέοι χάρτες της Apple τα αναφέρουν σωστά...
Βέβαια μετά από 2 χρόνια μόνο Android, η ενασχόληση με ένα new ipad με απογοήτευσε. Εκπληκτική οθόνη και smoothness αλλά το iOS (ακόμα και το 6 που εγκατέστησα) σπαρτιάτικο σε σχέση με την εξέλιξη των android...
Ας ελπίσουμε ότι το αναμενόμενο jailbreak θα καλυτερεύσει λίγο τα πράγματα .....

Το θέμα είναι αν βρίσκει και το σημείο αυτών.. Τι να τον κάνω τον "Σκλαβενίτη" αν μου βγάζει το pin του επάνω σε κανά στριπτιτζάδικο;; :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Ακόμα καλύτερα βρε κουτό

(αρκεί να μην πηγαινετε με την γυναικα παρέα για ψώνια...)

:p

Ακόμα καλύτερα βρε κουτό

(αρκεί να μην πηγαινετε με την γυναικα παρέα για ψώνια...)

:p

Έτσι ακριβως. Θα της λές: "Μωρό μου εγώ πήγα εκεί που μου'πε το GPS, αλλά δεν είχε ντομάτες, μόνο κάτι φιλόξενες κυρίες ήταν που με κερασαν λίγα ποτά."

ηδη , οι πρωτες αναβαθμισεις στο apple maps εχουν γινει και τωρα δειχνει πιο σωστα καποια απο τα 3d flyovers που στην αρχη φαινονταν λαθος.
Πολλα λανθασμενα POIs και διεθυνσεις αρχισαν να διορθωνονται και ειναι σιγουρο οτι η Apple εχει παρει στα σοβαρα το θεμα.

http://www.macrumors.com/2012/10/05/apples-3d-maps-and-imagery-seeing-incremental-improvements/

http://appleinsider.com/articles/12/10/05/apple-improving-3d-flyover-visuals-in-ios-6-maps

statue_of_liberty_flyover.jpg

flyover-121005-2.jpg

flyover-121005-1.jpg

Βρε συ Γιάννη... μας δείχνεις αναβαθμίσεις - διορθώσεις που αφορούν δύο από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αμερικής, γνωστά παγκοσμίως...:D

Χαίρω πολύ, θα τα έφτιαχναν αυτά για να γλυτώσουν τη ρόμπα... αλλά μέχρι να φτάσουν να φτιάξουν το στενάκι πίσω απ'το σπίτι μου κλπ... θα περάσουν δεκαετίες, ούτε καν χρόνια. Γι'αυτό και ήταν τελείως άστοχη κίνηση να προσπαθήσουν να παίξουν μπάλα σε μια περιοχή που η google εξελίσει τόσα χρόνια τώρα.

Σε πληροφορω οτι στα στενα που μενω , ειναι πολυ ακριβης η εφαρμογη....
Αλλωστε ουτε και η google ειναι απολυτα ακριβης , ουτε προσφερει παντου τις ιδιες υπηρεσιες.
Το περιφημο street view, που μας πρηξανε ολοι, δεν ειναι καν διαθεσιμο στην Ελλαδα....

Βρε συ Γιάννη... μας δείχνεις αναβαθμίσεις - διορθώσεις που αφορούν δύο από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αμερικής, γνωστά παγκοσμίως...:D

Χαίρω πολύ, θα τα έφτιαχναν αυτά για να γλυτώσουν τη ρόμπα... αλλά μέχρι να φτάσουν να φτιάξουν το στενάκι πίσω απ'το σπίτι μου κλπ... θα περάσουν δεκαετίες, ούτε καν χρόνια. Γι'αυτό και ήταν τελείως άστοχη κίνηση να προσπαθήσουν να παίξουν μπάλα σε μια περιοχή που η google εξελίσει τόσα χρόνια τώρα.

Εκτος του οτι ακομη η αναβαθμιση του squeezebox δεν βγηκε ,βλεπω οτι υπαρχουν και αλλα χρηστικα προβληματα π.χ δεν αναγνωριζει κωδικους και δεν κραταει καποιους κωδικους που πρωτα τους κρατουσε.Παραδειγμα θελω να μπω στο forthnet web sms και ειναι αδυνατο