AlexTheodin
Supreme Member
Και εγώ παρατήρησα κάτι παρόμοιο. Σε διαφορες εφαρμογές που είχα κατεβάσει υλικό (πχ. άτλαντα ανατομίας) το είχε κάνει ρεσετ και έπρεπε να το κατεβάσω πάλι.
LOL!
LOL!
Ειχα δει κατι φωτο να κυκλοφορουν αλλα νομιζα οτι ηταν πλακα!
Καλα, σοβαρα τωρα, αυτες τις ''λεπτομερειες'' δεν τις ειχαν παρει χαμπαρι πριν το βγάλουν;
Κατα τα αλλα η beta του Siri μας μάρανε (που κατα Apple βέβαια δεν ειναι beta αλλα ''introducing'' (still)...γαμω τα marketing, δεν λεω...)
Αντί να γκρινιάζουμε που το Siri δεν υποστηρίζει ελληνικά, μας πειράζει που δεν φαίνονται σωστά τα flyover Αμερικλανιστάν.....
Γελαω ρε Γιάννη γιατι μιλάμε για NY και τα κεντρικότερα σημεία.Syrie,τι να πρωτοτσεκαρεις ?
Μιλαμε για χαρτες ολοκληρης της Γης…. οχι ενα απλο προγραμμα .
Ακομη και τωρα οι χαρτες της Google εχουν ατελειες και ανακριβειες….. τi περιμενες ?
Δεν γινονται ολα τα πραγματα με τα χρηματα…. απαιτειται εμπειρια και χρονος.
Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα με τον προγραμματισμο, ποτε δε καταφερα να βγαλω ενα προγραμμα bug free εξ αρχης, οσο και να προσπαθουσα!
Και μιλαμε για απλα προγραμματα, οχι τετοιο project.
Επισης, η πολυπλοκοτητα του συγκεκριμενου εγχειρηματος , ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και για ενα ακομη λογο.
Τα δεδομενα , δεν προερχονται απο μια εταιρεια μονο (Apple, Tom tom ) αλλα απο τουλαχιστον 10 …. και το δυσκολο ειναι πως αυτα μεταφραζονται ,συγκετρωνονται και αξιοποιουνται. Εκει ειναι το μεγαλο μπερδεμα.
Επαναλαμβανω ομως, για ολους αυτους που φωναζουν, οτι δε δοκιμασαν τους χαρτες , εγω που τους εχω απο πολυ πριν, δεν εχω δει μεγαλες διαφορες, αντιθετα , βλεπω ταχυτερα τους χαρτες, εχω διακινηση μικροτερου ογκου δεδομενων σε 3G, δυνατοτητα περιστροφης και flyover, εχω πια navigation turn by turn με ομιλια κλπ
Πραγματα που δεν θα τα ειχα με τους χαρτες της google …
Το ιδιο εγινε και περσι με το FCPX (το εχω ξαναπει…) , ολοι το κραξανε στην αρχη, αλλα οι δυνατοτητες που απεκτησε στη πορεια του εδωσαν τεραστια ωθηση σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Για να θυμίσω, για μια ακόμη φορά. ότι, όσο προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω (κάτι που αναγκάζεται να κάνει λόγω ανταγωνισμού), κάτι έξω από τα, πολύ κλειστά, νερά της, τόσο θα έχει προβλήματα, που θυμίζουν MS και λοιπούς, τα οποία δε συνάδουν με την εικόνα της και αυτό που (θέλει να) πουλάει εν τέλει (trouble free κλπ).
Τωρα το τραβηξες και θα αρχίσουμε παλι τα γνωστα...Επιτέλους το είπες ακριβώς όπως είναι. Ένα πράγμα ξέρει η apple, αυτό ακολουθεί και το κάνει με απόλυτη ευλάβεια και μηδενική απόκλιση. Μόλις σκεφτεί καν να ξεφύγει λίγο, πάντα στην αρχή αποτυγχάνει. Όπως όλοι οι άλλοι.
Απλά η Apple το σερβίρει και καλά ότι θέλει τα προϊόντα της να είναι τέλεια πρώτα. Εάν ήταν έτσι από όλους, ακόμα με το Motorola startak θα ήμασταν.
Και μην ακούσω για καινοτομία της apple με το iphone και το ipad πάλι, πήρε τεχνολογία που υπήρχε (πολλά χρόνια) και την έκανε ένα κλικ καλύτερη. Τώρα πάλι είναι απελπιστικά πίσω και το έχει ρίξει στο ψευτομάρκετινγκ.
Άντε να δούμε τι άλλο θα μας πουλήσει. Α, ναι, μάλλον το Ιpad mini, γιατί τελικά κοίτα να δεις που και η οθόνη των 7" είναι χρήσιμη.
Καλα, θα σου ρθει ορεξη αργοτερα...μπα… βαριεμαι παλι τα ιδια και τα ιδια!!!![]()
Η Apple εβγαλε το Μaps σε "Beta" ουσιαστικα εκδοση γιατι θα κερδιζε τρελα λεφτα απο τα POIS που κανουνε διαφημιση. Μιλαμε για τρελα λεφτα!
Τοσο απλο ειναι γιατι καθεστε και το κουραζετε το θεμα ε?
Ο Jobs θα άφηνε ποτέ κάτι τέτοιο? Ότι λάθη γίναν επί δικής του προεδρίας ήταν εντοπίσημα μόνο μετά, μέσω χρήσης. Μάλλον κάτι άλλαξε δραματικά στο Cupertino.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.