iOS 6

Σημερα μου την εβγαλε εμενα παντως

(αξιοπρεπης πασα, δεν μπορειτε να πείτε :p)

Απάντηση: Re: iOS version 6

Σημερα μου την εβγαλε εμενα παντως

(αξιοπρεπης πασα, δεν μπορειτε να πείτε :p)

Απαράδεκτο... Ένα άλλο κακό της Apple... Πρώτα ενημερώνει τα fanboys... :flipout:

Re: Απάντηση: iOS version 6

Αυτο ειναι καλο παιδες.. Σημαινει πως η εταιρία ειναι "απο πάνω" και διορθώνει οτι bug προκύπτει.. Τι να πουν και οι android users που κανουν τον σταυρο τους αν και ποτε η εταιρια του κινητου τους θα αποφασισει να επιτρεψει αναβάθμιση;

οι ευτυχεις κατοχοι συσκευων Nexus, δεν συμπεριλαμβανονται...

By default, σου κρατάει τα τελευταια 50 email. Αν θες, το αλλάζεις κατα βουληση στο Settings-Mail- Show (..recent messages).

Ελπίζω τουλάχιστον σε αυτό να συμφωνούμε ότι πρόκειται περί κωμικοτραγικής επιλογής. Για χάρη του άργησα 15 λεπτά σε ραντεβού επειδή προσπαθούσα να βρω το mail που μου έγραφε τον αριθμό του γραφείου (σε 12 όροφο κτίριο)... "Επαγγελματικό εργαλείο" σου λέει μετά.:rifle:

Είμαι, δε λέω.... Όμως για να γίνω λίγο κακός...

... το android 4.2 σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε σκανάρει μόνο του τον λογαριασμό του mail, θα είχε δει το μήνυμα με το ραντεβού, θα το είχε προσθέσει αυτόματα στις υπενθυμίσεις, και ακόμα και τη διεύθυνση του κτιρίου στο gps. (και λόγω αμέρικα, θα είχε ακόμα και ETA μέσω traffic :afro: )

...αλλά δυστυχώς android έχω μόνο tablet. Για την ώρα. :ADFAD2:

Είμαι, δε λέω.... Όμως για να γίνω λίγο κακός...

... το android 4.2 σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε σκανάρει μόνο του τον λογαριασμό του mail, θα είχε δει το μήνυμα με το ραντεβού, θα το είχε προσθέσει αυτόματα στις υπενθυμίσεις, και ακόμα και τη διεύθυνση του κτιρίου στο gps. (και λόγω αμέρικα, θα είχε ακόμα και ETA μέσω traffic :afro: )

...αλλά δυστυχώς android έχω μόνο tablet. Για την ώρα. :ADFAD2:

Αυτά ολα φυσικά εάν δεν είχε κρασάρει, ε; :p

ΥΓ πριν χρησιμοποιήσουμε κάτι επαγγελματικά, καλό είναι να γνωρίζουμε τουλάχιστον τα βασικά..

To ότι μου κράσαρε κάποιες φορές μετά από το Update για 2-3 μέρες μέχρι να αναβαθμιστούν σιγά σιγά όλα τα apps για 4.2.2 δεν είναι κάτι το μεμπτό. Εξάλλου, ακόμα και τότε, μετά από μισό λεπτό ήταν πάλι up and running.

Είπαμε, θεμιτός ο φανμποϊσμός, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, αλλά το να βγάζουμε "λογική" μια τόσο παράλογη γελοιότητα όπως ένας mail client που δε μπορεί να κάνει search στο inbox είναι λίγο τραβηγμένο...! :bigcry: