To ότι μου κράσαρε κάποιες φορές μετά από το Update για 2-3 μέρες μέχρι να αναβαθμιστούν σιγά σιγά όλα τα apps για 4.2.2 δεν είναι κάτι το μεμπτό. Εξάλλου, ακόμα και τότε, μετά από μισό λεπτό ήταν πάλι up and running.
Είπαμε, θεμιτός ο φανμποϊσμός, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, αλλά το να βγάζουμε "λογική" μια τόσο παράλογη γελοιότητα όπως ένας mail client που δε μπορεί να κάνει search στο inbox είναι λίγο τραβηγμένο...! :bigcry:
Συγγνώμη για την παρέμβαση.θα το πω για ακομη μια φορα…. οι ios συσκευες εγιναν ΚΥΡΙΩΣ γνωστες και ετυχημενες για 2 λογους.
Ο πρωτος ειναι η εξωτερικη εμφανιση και η ποιοτητα κατασκευης .
Ο δευτερος ειναι ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ τους.
Υπαρχει σχεδον οτιδηποτε ….. πχ gmail client απο την ιδια τη google.
Tη κατεβαζεις και εχεις αυτο που θελεις.
Απλα!
Συγγνώμη για την παρέμβαση.
Για το πρώτο συμφωνώ.
Για το δεύτερο όμως, αυτό ακριβώς δεν ήταν που σε "ενοχλούσε" στο Android? Το ότι ήθελε εφαρμογές για να το φέρεις εκεί που ήθελες (video player, mail client κλπ)? Γιατί στο iPhone "αποδέχεσαι" το γεγονός ότι θα χρειαστεί κάποιος ενδεχομένως μερικές εφαρμογές για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του αλλά αυτό ήταν "πρόβλημα" του android?
Φιλικά πάντα!![]()
No money no honey, όταν έρθει η ώρα για συμβόλαιο αυτό θα κάνω.
Αλλά ως τότε, μια και έχω χρυσοπληρώσει την Apple, φαντάζομαι έχω δικαίωμα να μην είμαι ικανοποιημένος και να ζητάω τα προφανή...!
H σειρά που τα έβαλες είναι ο κλασικός ορισμός του form over function!...
απο το να τα κραταμε, να τ αγγιζουμε , μεχρι να τα χρησιμοποιουμε….
...
Να πω την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι οι Απλάκηδες είστε κάπως πιο φανατικοί. Ένα κλικ, δύο κλικ, άπειρα κλικ, δεν ξέρω. Αλλά από τον κύκλο μου και μόνο (δεν έχω κάποια στατιστική δλδ) βλέπω ότι ο iPhonάκιας θα δικαιολογήσει πολύ πιο εύκολα από τον androidάκια ή τον παραθυράκια. Π.χ. εγώ παραμένω γιδοβοσκός και χρησιμοποιώ ακόμη το bluetooth. Φίλος μου που ακούγοντας cloud νομίζει ότι μιλάμε για μετεωρολογία και δεν πολυασχολείται με υπολογιστές, μέιλ κλπ, δλδ η ηλεκτρονική ζωή του είναι κυρίως το Iphone προσπαθούσε να με πείσει ότι το ΒΤ είναι περιττό. Όταν προσπαθούσα να του αναφέρω την ευκολία προσπαθούσε να καταρρίψει κάθε σκέψη μου ως άτοπη. Όσο φυσικά αυτός μιλούσε εγώ έστελνα υλικό στον τρίτο φίλο με το Xperia S. Θυμάμαι όταν βγήκε η πρώτη ταινία της Τζούλιας (σινεφίλ) κυκλοφόρησε και σε συμπιεσμένη έκδοση για κινητά. Σε μια παρέα Νοκιάδων την αντάλλασαν με ΒΤ σε ένα καφέ και εγώ κοιτούσα δήθεν αδιάφορος το Iphone μου. Δεν είχα κανά καημό να δω την ταινία (ούτε την έχω δει) αλλά μου είχε "κακοφανεί" που η Απλ με είχε "απομονώσει".To αντίθετο βλεπω να συμβαίνει.. Οτι στραβο διαπιστωθει περι apple, πεφτει κραξιμο της αρκούδας, ακομα και αν το "στραβό" οφειλεται απλως σε ασχετοσύνη του χρηστη..
Ενώ οταν κατι χοντρο συμβαινει σε αλλο στρατόπεδο (πχ κρασάρισμα του λειτουργικου μετά το νέο official update), κανουμε την παπια και "δεν το θεωρουμε μεμπτό"...
Σε αυτό το φόρουμ μέσες άκρες ισχύει αυτό που λες, αν και από όσα έχω δει όσο είμαι μέλος συνήθως οι αντιρρήσεις ξεκινάνε από πρώην οι και νυν κατόχους οπότε έχουν και κάποια βάση. Όταν κάποιος γνωρίζει για τι μιλάει γίνεται καλύτερη συζήτηση. Άλλοτε μπορεί να είναι πιο ήπια, άλλοτε πιο έντονη, δεν έχει σημασία. Σε άλλα φόρουμ όμως οι τρολοπόλεμοι ξεκινάνε και από τις δύο μεριές όπως έχω παρατηρήσει. Και συνήθως είναι ατέρμονοι γιατί και οι δύο μεριές αλληλοκατηγορούνται για πράγματα που δεν ... γνωρίζουν.Αν παρατηρήσεις, θα δεις πως οι applακηδες δεν τρολαρουν σε άλλες κατηγορίες αλλά μένουν στο "corner" τους. Αντιθετα, το αντί-apple μενος ορισμένων, έχει οδηγήσει σε epic καβγάδες σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Τυχαίο; Δεν νομίζω..
Η ουσία είναι πως η αγάπη μας για την apple, πηγάζει από την μεγάλη ικανοποίηση που προσφέρει η εμπειρία χρήσης των προϊόντων της η οποία μας κάνει να συγχωρουμε κάποια φάουλ της όπως πχ η μη αναφορά παράδοσης. Simple as that..
Αν παρατηρήσεις, θα δεις πως οι applακηδες δεν τρολαρουν σε άλλες κατηγορίες αλλά μένουν στο "corner" τους. .
πρωτον, κανεις δε σε χαρακτηρισε ασχετο ή κατι παρομοιο.
Οτι στραβο διαπιστωθει περι apple, πεφτει κραξιμο της αρκούδας, ακομα και αν το "στραβό" οφειλεται απλως σε ασχετοσύνη του χρηστη..
Γκατζετάκιας είμαι, γουστάρω τα ωραία πράγματα, όποια εταιρία κι αν τα βγάλει, και αντιστοίχως κράζω τα προβληματικά, πάλι για όποια εταιρία.
Επιβεβαιώνεις κάθε μου λέξη. Δεν κατάλαβα από κι ως που κράζοντας ελλείψεις του iPhone το οποίο ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ καθημερινά , τρολλάρω. Δηλαδή που θα'πρεπε να μπω να γράψω για τα θέματα του iOS? Στα δορυφορικά;;; Το ότι κάποιοι λατρεύετε μια εταιρία και δε βλέπετε τους παραλογισμούς, δε σημαίνει ότι αυτοί δεν υπάρχουν. Και σόρρυ, αλλά δεν έχω "corner". Γκατζετάκιας είμαι, γουστάρω τα ωραία πράγματα, όποια εταιρία κι αν τα βγάλει, και αντιστοίχως κράζω τα προβληματικά, πάλι για όποια εταιρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.