Μου λείπει .......τοYouTube στο iPad
Νομίζω είναι για iPhone, όχι για iPadΝαι γιατι το youtube εχει βγαλει δικο του app. κατεβασε το απο το appstore
Σωστός!Νομίζω είναι για iPhone, όχι για iPad
Nadaεχουν βγει (σημερα) πολλα updates οπως ειπα και παραπανω... καντα, και κανε κανα restart.
Επισης, Δοκιμασε να ενεργοποιησεις το icloud και δες τι γινεται.... μετα απενεργοποισηε το παλι.
Έχετε πλάκα πάντως εσείς (βλ. Τάκης) που περνάτε νέες εκδόσεις ‛’σοβαρού’’ λειτουργικού (βλ. Mac OS και όχι iOS) στα καπάκια επί χρόνια χωρίς ένα format να μου λέτε για backup στο iOS….
Εσείς δεν ευαγγελίζεστε τόσα χρόνια την απλότητα χρήσης κλπ της Apple κλπ;
Και δεν μπορεί να κάνει ένα απλό firmware update χωρίς να σου γαμήσει τις φωτό;
Η ίδια δεν τείνει να σε απεξαρτήσει από το iTunes με τα updates κλπ OTA;
Ε, χέστε με, ας απαιτούσε backup.
Το δικό μου iPad δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο iTunes! Δεν υπάρχει λόγος.
Τώρα αν δεν μπορεί να κάνει ένα απλό update χωρίς να κάνει μπάχαλο τις φωτό, τι να πω….
Εγώ φταίω πάντως, που υποσυνείδητα θεωρώ ότι όλα γίνονται αυτόματα και σωστά σε αυτά τα μηχανάκια. Απλώς πρέπει να τους φέρεσαι σαν να ήταν Windows. Simple as that.
Εντωμεταξύ αυτό που με διαολίζει είναι ότι αυτό που έγινε στερείται λογικής. Να τις εξαφάνιζε όλες θα το έβρισκα λογικό. Να εξαφάνιζε κάποια μονο album πάλι. Αλλά να κάνει merge άσχετα πράγματα κλπ είναι θεόκουλο.
Anyways….
Μιχάλη, τα αναλύσαμε πριν (σε πολλά post) για το backup, για το νεο λειτουργικό, για το ''μηχανημα'', για την όλη λογική κλπΜα τι λες τώρα ;;
Περνάς νέο λειτουργικό στο μηχάνημα κ δεν κάνεις πρώτα ένα backup ;;
Ανεξάρτητα αν η διαδικασία στην πλειοψηφία είναι χωρίς προβλήματα, δεν το κάνεις ;
Για να μην πω ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα επιβάλλεται να κάνεις backup, για να μην σκάσει πχ ένας δίσκος !!
Οποτε, τί εναλλακτική έχουμε τωρα για το Youtube στο iPad;Σωστός!
Οποτε, τί εναλλακτική έχουμε τωρα για το Youtube στο iPad;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.